Jacob Schoenmaker

Jacob Schoenmaker liep na zijn studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam stage bij De Nederlandsche Bank. Hier schreef hij ook zijn afstudeerscriptie. Hij publiceert regelmatig in ESB (Economische Statistische Berichten), Het Financieele Dagblad en Bank- en Effectenbedrijf.

Beursnieuws
Schoenmaker werkte in het verleden als internationaal econoom bij de Rabobank. Bij de invoering van de euro verzorgde hij presentaties over het onderwerp. Bij AEGON Asset Management was Schoenmaker verantwoordelijk voor vermogensbeheer van institutionele klanten. Hij ontwikkelde er beleggingsstrategieën voor aandelen, obligaties en grondstoffen. Tegenwoordig is hij onder meer werkzaam als redacteur en presentator van het beursnieuws op RTL –Z.

Deskkundig en vakkundig
Met zijn ruime ervaring in de financiële wereld is Schoenmaker de aangewezen persoon voor bijeenkomsten met onderwerpen als bonussen, beleggen, de eurocrisis en pensioenen. Hij is deskundig als het gaat om economische en financiële onderwerpen, en vakkundig als interviewer, presentator en discussieleider.

Wilt u Jacob Schoenmaker inhuren voor uw seminar, congres of andere bijeenkomst? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze accountmanagers voor aanvullende informatie.

Jacob Schoenmaker spreekt graag over:

Jacob Schoenmaker boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jacob Schoenmaker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21