20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hans de Geus

Hans de Geus als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een spreker die niet alleen deskundig is, maar ook een unieke en inspirerende touch geeft aan uw evenement, dan is Hans de Geus uw ideale keuze. Met zijn rijke achtergrond in de economie, een scherpe blik op maatschappelijke thema’s, en een onmiskenbaar talent om complexe onderwerpen met humor en cynisme te benaderen, staat Hans de Geus garant voor een boeiende en verrijkende ervaring. Deze pagina biedt u een diepgaand inzicht in wie Hans de Geus is, zijn expertise, en hoe u hem kunt boeken voor uw volgende evenement.

Hans de Geus

Financieel expert

Over economie en maatschappelijke impact

Hans de Geus is een autoriteit als het gaat om economie en de maatschappelijke impact ervan. Met een indrukwekkende carrière in het bankwezen en als consultant, heeft hij een diepgaand begrip van financiële markten en economische beleid. Zijn lezingen bieden niet alleen een kritische blik op economische trends en beleid, maar belichten ook de bredere maatschappelijke gevolgen ervan. Of het nu gaat om de woningmarkt, grondpolitiek of macro-economische ontwikkelingen, Hans de Geus biedt een rijk scala aan onderwerpen die zowel informatief als uiterst relevant zijn voor hedendaagse discussies.

Hans de Geus inhuren voor een lezing

Het inhuren van Hans de Geus voor uw evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te begeleiden door het gehele boekingsproces. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Ons all-inclusive tarief en 24-uurs offerte service, gecombineerd met onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie, zorgen ervoor dat uw ervaring met ons moeiteloos en bevredigend is.

Biografie van Hans de Geus

Hans de Geus heeft een rijke en veelzijdige achtergrond. Na zijn start in het bankwezen, waar hij zich specialiseerde in obligatiehandel, breidde hij zijn expertise uit als consultant en raadgever. Zijn kritische blik en vermogen om complexe economische vraagstukken te ontleden, hebben hem niet alleen tot een gewaardeerd commentator bij RTLZ gemaakt, maar ook tot een veelgevraagd spreker op diverse platforms.

Zijn publicatie ‘Hoe ik toch huisjesmelker werd – Wat er mis is met onze woningmarkt’ heeft hem nationale erkenning opgeleverd. In dit boek behandelt hij de problematiek van de woningmarkt, waardoor hij zich profileert als een expert op het gebied van woonbeleid, rentebeleid en economische ontwikkelingen.

Met zijn charismatische en ontwapenende presentatiestijl weet Hans de Geus het publiek te boeien en te inspireren. Hij wordt vaak geprezen om zijn vermogen om zware thema’s met een lichtere toets en humor te benaderen, waardoor hij complexe onderwerpen toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Als spreker is Hans niet alleen informatief en onderhoudend, maar ook inspirerend. Hij daagt zijn publiek uit om verder te kijken dan de oppervlakkige verklaringen en nodigt hen uit om deel te nemen aan een diepgaande en betekenisvolle dialoog over belangrijke maatschappelijke en economische vraagstukken.

Voor het boeken van Hans voor meer informatie, neemt u contact op met Quality Bookings. Wij zorgen ervoor dat uw evenement een onvergetelijke en inspirerende ervaring wordt met Hans de Geus als uw spreker.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Hans de Geus

Schrijf een review

Video met Hans de Geus

Meer informatie & boekingen

Hans de Geus inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Hans de Geus
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers