Hans de Geus is een commentator die gespecialiseerd is in economie en energie. In die hoedanigheid is hij onder andere te zien bij RTL Z. Daarnaast schrijft hij voor De Groene Amsterdammer en Follow The Money (FTM) en was hij te horen op VPRO-radio. U kunt Hans de Geus inhuren als spreker.

Bankwezen
De Geus deed zijn ervaring op in het bankwezen, waar hij verantwoordelijk was voor obligatiehandel. Daarnaast werkte hij als consultant. Tevens zit De Geus in de Raad van Advies van werkgeversvereniging De Groene Zaak.

Als commentator voor diverse media ontmaskert hij de onwaarheden die politici, economen en financiële instellingen zo nu en dan verkondigen. Ondanks de vaak zeer serieuze zaken waar hij over spreekt en schrijft probeert hij dit altijd te doen met een knipoog en een prettige cynische ondertoon. Er is immers altijd wel iets om te lachen.

Als spreker is De Geus charismatisch en ontwapenend. Hij beaamt dat de wereld een grote paradox is. Als commentator neemt hij niet voor waar aan en prikt hij als geen ander door lege praatjes heen.

Inspirerend
Desondanks weet hij altijd een sfeer te creëren waarbij mensen zich op hun gemak voelen. Zo weet hij als spreker ook steevast de zaal in beweging te krijgen. Groepen die Hans de Geus inhuren als spreker of dagvoorzitter zijn aan het eind van de bijeenkomst een inspirerende ervaring rijker.

Wilt u Hans de Geus boeken als spreker? Neem contact met ons op voor boekingen of meer informatie.

 

Hans de Geus spreekt graag over:

Hans de Geus boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hans de Geus. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21