Maurice de Hond  is niet alleen de bekendste opiniepeiler van Nederland maar beschikt ook over veel parate kennis over maatschappelijke, politieke en technologische ontwikkelingen. Als onderzoeker en ondernemer kan hij met hartstocht spreken over het belang van technologische vernieuwingen voor organisaties.

Verkiezingsonderzoek
Maurice de Hond studeert in 1971 af als sociaal geograaf. Daarna werkt hij als onderzoeker. Vanaf 1976 is hij actief op het terrein van verkiezingsonderzoek, ook in de media. Sinds 2002 geeft hij leiding aan Peil.nl, een opiniepanel waarmee actuele ontwikkelingen in de samenleving op de voet kunnen worden gevolgd. Ook is hij betrokken bij een aantal projecten op het gebied van technologie en media. De Hond publiceert regelmatig artikelen. Daarnaast heeft hij enkele boeken geschreven, onder meer over Kamerverkiezingen. Verder publiceerde hij twee boeken over de opkomst van internet en de gevolgen van de digitale revolutie.

Verbaal sterk
De kennis en ervaring van De Hond zorgen ervoor dat hij een veelgevraagd spreker is. Met zijn interactieve houding weet hij zijn publiek te boeien en actief te betrekken bij zijn presentatie. Daarnaast is hij verbaal sterk en weet hij snel door te dringen tot de essentie. Dit maakt hem ook zeer geschikt als dagvoorzitter of discussieleider. Wilt u Maurice de Hond inhuren als spreker voor uw congres of seminar? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Zij vertellen u graag hoe het boeken van deze inspirerende spreker in zijn werk gaat.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Maurice de Hond boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Maurice de Hond. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21