20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Maurice de Hond

Maurice de Hond als spreker boeken

Maurice de Hond,  een spreker die niet alleen boeiend is, maar ook een rijke ervaring heeft op diverse terreinen, van technologie tot maatschappelijke vraagstukken? Dan is Maurice de Hond jouw ideale keuze. In deze pagina ontdek je alles over Maurice de Hond, een vooraanstaand expert met een veelzijdige carrière. Van zijn bijdragen aan de Nederlandse politiek en technologie tot zijn invloed op het onderwijs, Maurice’s lezingen bieden diepgaande inzichten en inspiratie. Bereid je voor op een reis door de veelzijdige wereld van deze buitengewone spreker.

Maurice de Hond

Opiniepeiling

Maurice de Hond staat bekend om zijn expertise in het combineren van maatschappelijke thema’s met technologische innovatie. Zijn lezingen belichten hoe technologische vooruitgang onze maatschappij vormgeeft en vice versa. Maurice gaat in op actuele onderwerpen zoals de invloed van digitalisering op het onderwijs, de rol van technologie in de politieke besluitvorming en hoe data onze toekomst kan vormgeven. Zijn ervaringen met projecten als de Steve Jobsscholen en zijn rol in de Nederlandse interneteconomie bieden een uniek perspectief op deze thema’s. Kies Maurice de Hond als spreker voor een verrijkende en toekomstgerichte blik op onze samenleving.

Maurice de Hond inhuren voor een lezing

Het boeken van Maurice de Hond voor jouw evenement is een naadloos proces bij Quality Bookings. We bieden all-inclusive tarieven en binnen 24 uur ontvang je een offerte. Onze ervaren support staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het kiezen van het juiste onderwerp tot de uiteindelijke realisatie van de lezing. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, verzekeren we een vlekkeloze ervaring voor jou en je gasten.

Biografie van Maurice de Hond

Maurice de Hond, geboren en getogen in Amsterdam, heeft een indrukwekkend levensverhaal dat inspiratie en bewondering opwekt. Hij begon zijn academische reis op joodse scholen zoals Rosj Pina en het Maimonides Lyceum, waarna hij sociale geografie studeerde aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn vroege carrière omvatte posities als wetenschappelijk medewerker bij het Sociaal Geografisch Instituut van de Universiteit van Amsterdam.

De veelzijdigheid van Maurice’s loopbaan wordt weerspiegeld in zijn talrijke prestaties. Hij was pionier in politieke peilingen met een model gebaseerd op NIPO-gegevens en bekleedde leidinggevende functies bij diverse bedrijven, waaronder het marktonderzoekbureau Inter/View. Zijn ondernemersgeest kwam tot uiting toen hij Cebeon B.V. oprichtte, een bedrijf gespecialiseerd in onderzoek en advies voor de non-profitsector. Maurice bleef zijn horizon verbreden met projecten in de technologie- en mediasector, zoals zijn bijdrage aan de Microcomputer Club Nederland en leidinggevende rollen bij ITT Gouden Gids en uitgeverij Wegener.

Zijn interesse in onderwijsinnovatie leidde tot de oprichting van de stichting O4NT, die streefde naar een revolutie in het onderwijs met de Steve Jobsscholen. Deze scholen, ook bekend als iPad-scholen, weerspiegelen Maurice’s visie op de integratie van moderne technologie in het onderwijs. Ondanks controverses en uitdagingen bleef hij zijn visie op onderwijsvernieuwing promoten.

Maurice’s persoonlijke leven is even boeiend. Hij is een gepassioneerd voetballiefhebber en was actief als speler en scheidsrechter. Zijn privéleven kende zowel vreugde als tragedie, waaronder het overlijden van zijn zoon Marc de Hond in 2020. Maurice’s inzet voor maatschappelijke kwesties, zoals zijn strijd voor de heropening van de “Deventer moordzaak”, toont zijn vastberadenheid en engagement.

Met deze veelzijdige achtergrond brengt Maurice de Hond een unieke mix van kennis, ervaring en passie naar elk evenement. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor hij een ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een spreker die zowel verlicht als motiveert. Boek Maurice de Hond nu via Quality Bookings voor een onvergetelijke ervaring.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Maurice de Hond

Schrijf een review

Video met Maurice de Hond

Meer informatie & boekingen

Maurice de Hond inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Maurice de Hond
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers