20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Robert Jensen - Presentator & dagvoorzitter
Exclusief bij
Quality Bookings

Robert Jensen als spreker boeken

Robert Jensen is een bekende en spraakmakende televisiepresentator, radio-DJ en succesvol podcast host. Met zijn laatste show JENSEN! op RTL 5 en de Jensen Podcast online laat hij een nieuw, eerlijk en belangrijk geluid horen in de mediawereld. In het verlengde van deze missie kunnen organisaties hem voor evenementen inhuren als dagvoorzitter of gespreksleider.

Robert Jensen

Presentator & dagvoorzitter

Biografie van Robert Jensen

Robert Jensen wordt geboren op 12 april 1973 in Voorburg en behaalt zijn Havodiploma op het Haags Montessori Lyceum in Den Haag. Als achttienjarige begint hij als technicus bij Radio Midvliet in Leidschendam en na een radio-opleiding in Canada blijft hij daar en gaat werken bij het populairste station in Toronto: CFTR.

Al snel wordt hij ontdekt door de grotere zenders. Echt naam maakt hij op Radio Veronica, waar hij in 1994 start met Jensens Avond-escapades, een jaar later gevolgd door Robert Jensen en De vrijdagavondkreet (samen met Edwin Evers). Rond dezelfde tijd maakt hij ook zijn televisiedebuut; eerst in het programma Uhhh… Vergeet je tandenborstel niet! van Rolf Wouters en later ook met de presentatie van de Top 100 aller tijden op Veronica.

Gastheer van internationale sterren

Met zowel radio- als televisie-ervaring op zak en een gezonde dosis ambitie, richt Robert zijn pijlen na de millenniumwisseling nog meer op televisie. Hij krijgt met JENSEN! zijn eigen televisieprogramma, waarin hij hij vanaf 2002 talloze bekende gasten ontvangt. Het is in deze periode dat hij bij het grote publiek veel bekendheid vergaart en in zijn show indruk maakt als presentator en gespreksleider met een nieuw geluid. Naast politici zoals Pim Fortuyn, ontvangt hij ook veel internationale sterren waaronder Shakira, Deepak Chopra, Snoop Dogg, Enrique Iglesias, Pink, Jamie Oliver, Lionel Richie en Gordon Ramsay.

+ lees meer

Na het presenteren van meer dan 650 talkshows was Jensen toe aan iets nieuws en ging op een sabbatical. Die viel samen met de opkomst van Donald Trump in de Amerikaanse politiek.

Nieuw geluid in de mediawereld

Na het presenteren van diverse andere radio- en televisieprogramma’s, komt Robert in 2016 weer in beeld bij het grote Nederlandse televisiepubliek. Hij maakt de driedelige serie Jensen kiest voor Amerika op RTL 5 en besteedt hierin op de voor hem kenmerkende wijze aandacht aan de Amerikaanse verkiezingen.

Opvallend is dat in het programma duidelijk naar voren komt dat Donald Trump de presidentsrace waarschijnlijk gaat winnen – een voorspelling die later uitkomt, maar ook een gegeven dat in eerste instantie door vrijwel alle andere media verkeerd wordt ingeschat of genegeerd.

Dit volgt hij op met een 24-delige politieke/entertainment talkshow met een niet links, ander geluid. Daarnaast lanceert hij in 2018 ‘de Jensen podcast’ en in 2019 de website www.jensen.nl

Ervaren presentator inhuren als dagvoorzitter of gespreksleider

Inmiddels heeft Robert met JENSEN! op RTL 5 wederom zijn eigen televisieshow, waarin hij op onverschrokken wijze vecht tegen radicale politieke correctheid en het andere geluid laat horen dat in de middenklasse leeft.

Vanwege zijn uitgesproken visie en jarenlange ervaring als presentator, boeken veel organisaties Robert als dagvoorzitter voor hun evenement. Als ervaren interviewer treedt hij daarnaast vaak op als spraakmakende gespreksleider die gevoelige onderwerpen niet schuwt.

Bent u op zoek naar een dagvoorzitter of gespreksleider die ervoor zorgt dat er echt iets gebeurt op uw event? Dan is het inhuren van Robert Jensen een uitstekend idee. Deze geruchtmakende presentator brengt de benodigde dynamiek in uw congres of seminar en tilt de discussie naar een boeiend en transparant niveau. Neem contact op met Quality Bookings voor meer informatie of om direct te boeken.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Onderwerpen
 • Snel contact met Robert Jensen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Robert Jensen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Robert Jensen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers