Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Ruben Dingemans - Laat mij (met jou) jouw verhaal vertellen Copyright foto: Ernst Coppejans

Ruben Dingemans Laat mij (met jou) jouw verhaal vertellen

Ruben Dingemans als spreker boeken

Ruben Dingemans (1976) is een veelgevraagd Nederlands-Engelse presentator, moderator, dagvoorzitter en interviewer. Daarnaast is hij voice-over & stemacteur met thuisstudio, producer en heeft hij een achtergrond in het theater.

Met ervaring voor en achter de schermen van tv, events en online producties, is Ruben de flexibele, veelzijdige, maar vooral energieke gastheer voor jouw productie, congres, livestream of event.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
 • Snel contact met Ruben Dingemans
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Of het nou gaat om een enthousiaste presentator die de onderdelen vloeiend aan elkaar praat, een moderator die de gastsprekers verwelkomt en interviewt, of een time manager die in alle rust en vertrouwen het event begeleidt; in Ruben’s handen voel je je veilig.

Hij wordt o.a. ingezet als moderator tijdens livestreams voor bijvoorbeeld ASM, TU Eindhoven, Nederlands Dans Theater, Barry Callebaut, Philadelphia Zorg of Gemeente Amsterdam.

Hoewel hij breed inzetbaar is, heeft hij een voorliefde voor de onderwerpen:

 • duurzaamheid
 • natuur
 • gezondheid
 • kunst

Zo zet hij zich in als ambassadeur van Day for Change (microkrediet/inclusive finance) en Greendish (meer groente en fruit). Als ambassadeur en content creator voor Plastic Soup Foundation maakt hij regelmatig video’s om consumenten te informeren over de laagdrempelige, duurzame keuzes in het leven.

“Niet alleen nam hij zijn research heel erg serieus, hij wist alle (onervaren) sprekers op hun gemak te stellen. Ik zou hem zo weer inzetten als presentator.”
Capital C, Amsterdam

“Ruben paste fantastisch bij ons evenement en was dan ook een grote bijdrage. Hij was erg goed voorbereid en wist hij ons zelfs te helpen met het invullen van een gat in de tijdsplanning dat last-minute ontstond. Daarom vanuit ons gewoon een 10 voor Ruben.”
TU-Eindhoven

“An absolute great presenter. Always on time, funny and easy to work with. He presented our Google tutorials and has impressed with his flexibility, and thorough preparation. It was always an easy workflow and he was brilliant in making our crew feel comfortable.”
Across the Pond Productions, London, UK

“Ik heb zitten genieten van de manier van presenteren, van het verheugen op wat er steeds komen zal en van het ervaren van het speciaal mogen meekijken en luisteren achter de schermen. Bedankt!!”
Langdurig zieke patiënt/kijker van Genees-kunst

Biografie
Ik ben opgegroeid in Hengelo (Ov) en Surabaya met een Nederlandse vader een een Indische moeder. Een Indische Tukker met een internationale opvoeding dus. Na mijn studie Economie & Management in Leeuwarden en Londen ben ik in de marketing in de kunstensector beland, o.a. bij het Nederlands Dans Theater en de Melkweg.

Op mijn dertigste verjaardag had ik mijn allereerste draaidag als presentator voor een fietsmagazine voor RTL4 en ben ik in de mediasector gaan werken. Eerst als presentator voor o.a. RTL4, KRO, Veronica en NTR, later ook als redacteur, item regisseur verslaggever. Om mijn eigen creatieve ei kwijt te kunnen heb ik me ontwikkeld op het gebied van zang, spel en beweging (o.a. theatersport, lid zangkwartet en traject bij Stage Entertainment).

Met veel ervaring -zowel voor als achter de schermen- in televisie, online producties, immersive media en live events, kan ik je op verschillende manieren van dienst zijn.

Laat mij (met jou) jouw verhaal vertellen. Ruben Dingemans, aangenaam!

Meer informatie & boekingen

Ruben Dingemans inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Ruben Dingemans
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers