20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ruben Dingemans

Ruben Dingemans als spreker boeken

Zoek je een spreker die met een onuitputtelijke energie en expertise jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Ruben Dingemans is dé spreker die je moet boeken. Met zijn brede ervaring in presenteren, modereren en als dagvoorzitter kan hij elk onderwerp op een dynamische en aantrekkelijke manier aan je publiek presenteren. Hij heeft een bijzondere affiniteit met duurzaamheid, natuur, gezondheid en kunst en combineert dit moeiteloos met zijn rol als ambassadeur voor maatschappelijk verantwoorde initiatieven. Ontdek op deze pagina waarom Ruben de perfecte match is voor jouw evenement en hoe je hem kunt boeken.

Ruben Dingemans

Laat mij (met jou) jouw verhaal vertellen

Over duurzaamheid, natuur, gezondheid en kunst

Als je evenement een focus heeft op duurzaamheid, natuur, gezondheid of kunst, dan is Ruben Dingemans de expert die je nodig hebt. Waarom kiezen voor deze onderwerpen? Ze zijn cruciaal voor een toekomstbestendige samenleving en Ruben weet als geen ander hoe hij deze materie toegankelijk en boeiend kan maken voor elk publiek. Hij behandelt de urgentie van verduurzaming, het belang van een rijke biodiversiteit, de noodzaak van gezondheidsbewustzijn en de verrijkende waarde van kunst. Ruben biedt diverse opties voor zijn lezingen, van interactieve sessies tot inspirerende keynotes, en zorgt altijd voor een op maat gemaakte ervaring.

Ruben Dingemans inhuren voor een lezing

Geïnteresseerd in het inhuren van Ruben Dingemans voor een lezing? Het proces is eenvoudig en transparant. Neem direct contact op via Quality Bookings en je hebt binnen 24 uur een scherpe offerte. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management, garanderen wij de beste match voor jouw evenement. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan bieden we een boekingsgarantie ter garantie van je boeking. Wij nemen alle drempels weg zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is: een onvergetelijk evenement.

Biografie van Ruben Dingemans

Geboren in 1976, met wortels die reiken van het Nederlandse Hengelo tot het levendige Surabaya, vormt Ruben Dingemans een unieke symbiose van culturen. Deze ‘Indische Tukker’ werd grootgebracht in een omgeving waar internationale invloeden net zo normaal waren als de Hollandse pot. Ruben’s jeugd was een rijke voedingsbodem voor zijn latere carrière, waarin hij de wereld leerde bekijken door een brede, inclusieve lens.

Zijn academische pad voerde hem van Economie & Management in Leeuwarden naar de prestigieuze hallen van Londen, waarbij hij een fundament legde voor zijn toekomst in de kunst- en marketingsector. Ruben heeft niet alleen gewerkt bij gerenommeerde instellingen zoals het Nederlands Dans Theater en de Melkweg, maar hij heeft ook zijn sporen verdiend in de wereld van televisie en media.

Zijn eerste stap in de media zette hij op zijn dertigste, met een presentatieklus voor RTL4. Wat begon als een eenmalige presentatie, bloeide uit tot een veelzijdige carrière voor en achter de camera. Van RTL4 tot KRO, en van Veronica tot NTR; als presentator, redacteur, regisseur en verslaggever heeft Ruben Dingemans een breed spectrum aan ervaringen opgedaan.

Ruben’s creatieve reis stopte daar niet. Hij heeft zichzelf verder ontwikkeld op het gebied van zang, spel en beweging. Met deelnames aan theatersport, lidmaatschap van een zangkwartet en een traject bij Stage Entertainment heeft hij zichzelf ontplooid tot een ware podiumkunstenaar.

Maar waar Ruben echt in uitblinkt, is zijn rol als gastheer. Zijn vermogen om als dagvoorzitter of moderator met een mix van charisma en rust elk evenement te leiden, is ongeëvenaard. Hij is de veilige haven voor organisatoren, de energieke brug tussen sprekers en publiek, en de tijdbewaker die elk programma naadloos laat verlopen.

Ruben is niet iemand die aan de zijlijn staat. Als ambassadeur voor initiatieven als Day for Change en Greendish, toont hij zijn engagement voor duurzaamheid en gezonde levensstijlen. Zijn werk voor de Plastic Soup Foundation als content creator is slechts een voorbeeld van hoe hij zijn boodschap over laagdrempelige, duurzame keuzes vertaalt naar een breed publiek.

Deze spreker, Ruben Dingemans, laat geen podium onbenut om te inspireren, te motiveren en het publiek aan te zetten tot actie. Met zijn warme persoonlijkheid, zijn authentieke verhalen en zijn vakmanschap als moderator, presenteert hij content die blijft hangen, die aanzet tot nadenken en die een blijvende indruk achterlaat.

Feedback van eerdere opdrachtgevers looft Ruben voor zijn uitzonderlijke voorbereiding en vermogen om elk event te personaliseren. Of het nu gaat om een technische livestream of een intiem gesprek, Ruben verzekert een persoonlijke aanpak die de boodschap van het evenement versterkt.

“Niet alleen nam hij zijn research heel erg serieus, hij wist alle (onervaren) sprekers op hun gemak te stellen. Ik zou hem zo weer inzetten als presentator,” zegt een organisator van Capital C in Amsterdam.

TU Eindhoven beaamt: “Ruben paste fantastisch bij ons evenement en was dan ook een grote bijdrage. Hij was erg goed voorbereid en wist ons zelfs te helpen met het invullen van een last-minute gat in de planning. Daarom vanuit ons een dikke 10 voor Ruben.”

Zijn internationale flair wordt benadrukt door de lof van Across the Pond Productions uit Londen: “An absolute great presenter. Always on time, funny and easy to work with.”

Van de opgetogen feedback van een langdurig zieke patiënt, die genoot van Ruben’s presentatiestijl tijdens een kunstzinnige uitzending, tot de lovende woorden van professionals uit de sector; Ruben’s veelzijdigheid en professionaliteit blijven niet onopgemerkt.

Laat Ruben jouw verhaal vertellen, met dezelfde passie en precisie die hem tot een geliefd spreker maken. Boek Ruben Dingemans voor jouw volgende evenement en ervaar zelf de impact van zijn woorden. Ruben Dingemans, aangenaam!

Te boeken als
Dagvoorzitter, Interviewer, Presentator
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Ruben Dingemans

Schrijf een review

Video met Ruben Dingemans

Meer informatie & boekingen

Ruben Dingemans inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ruben Dingemans
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers