Ruben Dingemans is een Nederlandse presentator die onder andere bekend is van Telekids. U kunt Ruben Dingemans inhuren als spreker of presentator.

Theater
Dingemans begon zijn loopbaan in het theater. Hij werkte onder andere voor het Nederlandse Dans Theater, Julidans en de Melkweg. Vervolgens kon hij bij MTV, in een live VJ-wedstrijd zijn eerste ervaring als presentator opdoen. Niet lang daarna was hij te zien als verslaggever van Dance Valley voor Veronica.

Vervolgens ging hij voor RTL4 programma’s als Via Vacance en Go Cycling presenteren. Voor deze televisieprogramma’s reisde hij door Europa en ontdekte de mooiste plekjes. Tevens werd hij voor Telekids presentator van het dierentuinprogramma Burgers’ Zoo & Waarom en van het pretparkprogramma Ep de Pret Show.

Hij reisde tevens de wereld rond voor het aardrijkskundeprogramma GeoClips van de NTR. Hierin legt hij scholieren alles uit over zaken als energiebronnen, microkredieten, vulkanen en de Europese Unie. Ook is hij te zien in het programma Kernpunt, over scheikunde. Dat onderwijs en educatie een bijzondere plek innemen voor Dingemans blijkt ook wel uit het feit dat hij digiteacher is in het lesprogramma Take it Easy.

Acteur
Ook had hij enkele rollen als acteur. Zo was hij te zien als sportverslaggever in de serie voetbalvrouwen en in de Net5-serie Sophie’s Web. Als stemacteur was hij onder andere te horen in diverse commercials.

Wilt u Ruben Dingemans boeken als spreker of presentator voor een evenement of bijeenkomst? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Ruben Dingemans spreekt graag over:

Ruben Dingemans boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ruben Dingemans. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21