20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Eric Corton

Eric Corton als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een spreker die zowel inspirerend als ervaren is, dan is Eric Corton de ideale keuze voor uw evenement. Eric Corton, bekend van radio, televisie en zijn muzikale talenten, heeft een breed scala aan ervaringen die hem een unieke en boeiende spreker maken. Zijn vermogen om verhalen te vertellen en zijn passie voor sociale onderwerpen zorgen ervoor dat hij een blijvende indruk achterlaat op zijn publiek. Of het nu gaat over zijn muzikale reizen, zijn humanitaire werk of zijn ervaringen in de mediawereld, Eric weet hoe hij zijn verhalen moet koppelen aan universele thema’s die resoneren bij een breed publiek.

Eric Corton

Radio maker en presentator

Over maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid is een onderwerp dat steeds relevanter wordt in onze samenleving. Eric Corton, met zijn diepgaande kennis en ervaring op dit gebied, is een expert als het gaat om het bespreken van deze thematiek. Zijn lezingen bieden inzichten in hoe individuen en organisaties een positieve impact kunnen hebben op de maatschappij. Hij behandelt onderwerpen zoals duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid en humanitaire hulp, waarbij hij put uit zijn eigen ervaringen. Zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren maakt hem een uitstekende keuze voor een breed scala aan evenementen.

Eric Corton inhuren voor een lezing

Het boeken van Eric Corton voor uw evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces. Van het eerste contact tot het afronden van de boeking, we zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. We beantwoorden graag al uw vragen en bieden persoonlijke ondersteuning om ervoor te zorgen dat Eric’s presentatie perfect aansluit bij uw evenement. Onze All-Inclusive tarieven en Tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat u met vertrouwen kunt boeken, wetende dat alle details zorgvuldig worden beheerd.

Biografie van Eric Corton

Eric Corton is een veelzijdige Nederlandse persoonlijkheid, wiens carrière zich uitstrekt over verschillende domeinen zoals muziek, acteren, radio en televisie. Geboren op 11 maart 1969, begon hij zijn carrière als muzikant, maar al snel ontdekte hij zijn talent voor het vertellen van verhalen, zowel op het podium als voor de camera.

In de loop der jaren heeft Eric zich ontwikkeld tot een prominente figuur in de Nederlandse media. Zijn werk als radio-dj bij 3FM en later bij Radio 2 gaf hem een platform om zijn passie voor muziek te delen met een breed publiek. Zijn rol als presentator van televisieprogramma’s zoals ‘Penoza’ en ‘De Neven van Eus’ toonde zijn veelzijdigheid en zijn vermogen om diepgaande, maatschappelijke onderwerpen aan te snijden.

Naast zijn mediawerk heeft Eric ook een passie voor humanitaire kwesties. Hij heeft gewerkt met verschillende non-profitorganisaties, waaronder het Rode Kruis, waar hij projecten in conflict- en rampgebieden bezocht. Deze ervaringen hebben zijn kijk op de wereld gevormd en zijn een centraal thema in zijn lezingen.

Als spreker staat Eric bekend om zijn vermogen om persoonlijke anekdotes te verweven met bredere maatschappelijke thema’s. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook emotioneel aangrijpend en inspirerend. Hij deelt verhalen over zijn reizen, zijn inzichten in de muziekindustrie en zijn ervaringen met maatschappelijk werk, waardoor hij een uniek perspectief biedt op de uitdagingen en mogelijkheden van onze tijd.

Eric Corton is niet alleen een getalenteerde spreker, maar ook een inspirerende figuur die zijn publiek kan motiveren en aanzetten tot nadenken. Zijn brede ervaring en diepgaande kennis maken hem tot een uitstekende keuze voor een verscheidenheid aan evenementen. Van bedrijfsevenementen tot liefdadigheidsgala’s, Eric brengt een unieke mix van entertainment, inzicht en inspiratie naar elk podium waarop hij verschijnt.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Eric Corton

Schrijf een review

Video met Eric Corton

Meer informatie & boekingen

Eric Corton inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Eric Corton
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers