20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Tom Jessen

Tom Jessen als spreker boeken

Ben je op zoek naar een dynamische, inspirerende spreker voor je volgende evenement? Tom Jessen is je ideale keuze. Als een veelgevraagde dagvoorzitter en presentator, bekend van BNR Nieuwsradio en RTL Z, brengt Tom een schat aan ervaring en inzichten naar je podium. Deze pagina biedt een diepgaande kijk op wat Tom Jessen uniek maakt, en waarom hij de perfecte aanwinst is voor je evenement.

Tom Jessen

Dagvoorzitter & interviewer

Over innovatie in communicatie en spraakbesturing

In een wereld waarin communicatie continu evolueert, is Tom Jessen een autoriteit op het gebied van innovatie in communicatie en spraakbesturing. Met meer dan een decennium ervaring in het werken met top opiniemakers en consultants, heeft Tom unieke inzichten verworven in het effectief overtuigen en inspireren van publiek. Of het nu gaat om fysieke of online interacties, zijn expertise helpt mensen van alle niveaus om hun verbale vaardigheden te verbeteren. Bovendien is zijn fascinatie voor de toepassing van Kunstmatige Intelligentie en ChatGPT, en zijn kennis over de opkomende audio-revolutie, bijzonder relevant in het huidige digitale tijdperk.

Tom Jessen inhuren als dagvoorzitter

Het boeken van Tom Jessen voor je evenement is een gestroomlijnd, klantvriendelijk proces. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerte service, maken we het je gemakkelijk. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat je boekingservaring soepel en zorgeloos verloopt. Volg gewoon de eenvoudige stappen om Tom te boeken, en wij nemen alle zorgen uit handen.

Biografie van Tom Jessen

Tom Jessen’s reis als communicatie-expert en dagvoorzitter is niets minder dan indrukwekkend. Zijn carrière begon als presentator bij BNR Nieuwsradio en RTL Z, waar hij al snel een naam voor zichzelf maakte. Tom’s vaardigheden strekken zich uit over verschillende domeinen, van het leiden van zakelijke congressen tot het werken met prominente merken als PON, ING, en Rijkswaterstaat. Zijn benadering van communicatie en presentatie is geworteld in uitgebreid onderzoek binnen communicatieleer en marketing, wat hem een uniek perspectief geeft op hoe men online en fysiek maximale impact kan hebben.

Tom’s fascinatie voor spraakbesturing en Kunstmatige Intelligentie heeft hem tot een gewilde expert op dit gebied gemaakt. Hij ziet een toekomst waarin spraakinteractie met apparaten de norm wordt, versterkt door de uitrol van 5G-technologie. Zijn ervaringen en inzichten op dit gebied zijn niet alleen gebaseerd op zijn werk als presentator, maar ook op zijn rol als dagvoorzitter bij talloze evenementen, waar hij een diversiteit aan branches en organisaties heeft bediend.

Door zijn jarenlange ervaring heeft Tom een diep begrip ontwikkeld van de kracht van woorden en de impact van effectieve communicatie. Of hij nu spreekt bij een groot congres of een intieme seminar, zijn vermogen om zijn publiek te boeien en te inspireren, is ongeëvenaard. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook vermakelijk, en maken vaak gebruik van zijn scherpe humor en spontane interacties met het publiek.

Tom’s toewijding aan zijn vak blijkt uit zijn constante streven naar innovatie en verbetering in zijn presentatie- en communicatievaardigheden. Zijn lezingen zijn niet alleen bedoeld om te informeren, maar ook om te inspireren en te motiveren. Hij gelooft sterk in de kracht van communicatie als een middel om verandering teweeg te brengen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

De ervaring van Tom Jessen in het leiden van evenementen en het faciliteren van discussies maakt hem een onmisbare aanwinst voor elk evenement. Zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te maken, gecombineerd met zijn expertise in communicatie en spraaktechnologie, maakt hem tot een unieke en waardevolle spreker.

Als je Tom Jessen inhuurt voor je evenement, kun je rekenen op een ervaring die niet alleen informatief, maar ook inspirerend en memorabel zal zijn. Zijn passie voor zijn vak en zijn vermogen om zijn kennis en inzichten op een boeiende manier over te brengen, maken hem de ideale spreker voor elke gelegenheid. Met Tom Jessen haal je een spreker in huis die garant staat voor kwaliteit, innovatie en impact.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Tom Jessen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Tom Jessen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Tom Jessen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers