De creatieve en vakkundige tuinman Rob Verlinden, eigenaar van een gerenommeerd hoveniersbedrijf, is bekend van tal van populaire tuinprogramma’s. Hij kan diverse workshops verzorgen en antwoord geven op alle vragen over tuinieren, bloemen en planten.

Groene vingers
Als zoon van een hovenier heeft Rob Verlinden zijn groene vingers en de liefde voor alles wat groeit en bloeit van huis uit meegekregen. In 1974 neemt hij het hoveniersbedrijf over van zijn vader. De televisie-carrière van Verlinden begint in 1986 met een tuinrubriek in Avro’s Service Salon. In 1992 maakt hij de overstap naar RTL 4, waar hij vervolgens twee seizoenen lang te zien is in het programma Flora Magazine. Later wordt dit met het klusprogramma Eigen Huis samengevoegd tot het doe-het-zelf programma Eigen Huis en Tuin. In 2003 is Verlinden bovendien op de buis met Rob’s Tuinreizen, een serie over de verschillende Europese tuinculturen.

De tuinruimers
Na zijn overstap in 2004 naar SBS 6 presenteert Rob Verlinden het programma De Tuinruimers, later Robs Grote Tuinverbouwing getiteld, waarin hij wekelijks een tuin rigoureus verbouwt. Verlinden heeft ook enkele publicaties op zijn naam staan, waaronder de boeken Tuinieren met gevoel en De Tuinruimers.

Rob Verlinden kan diverse workshops voor maximaal twintig deelnemers verzorgen (onder andere: bloembak vullen, bloemschikken, snoeien). Daarnaast geeft hij aan de hand van uniek beeldmateriaal een twee uur durende ‘minicursus’ Tuinontwerpen. En in een zogenoemd Groenspreekuur beantwoordt Verlinden vragen van het publiek op het gebied van tuinieren, bloemen en planten. Hij geeft handige tips en vertelt allerlei interessante wetenswaardigheden.

Rob Verlinden spreekt graag over:

Rob Verlinden boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Rob Verlinden. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21