20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Erwin Kroll

Erwin Kroll als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker die je evenement verrijkt met boeiende inzichten over weer en klimaatverandering? Erwin Kroll, Nederlands favoriete weerman aller tijden, is de perfecte keuze. Met zijn jarenlange ervaring bij de NOS en zijn diepgaande kennis van meteorologie en klimaatwetenschappen, brengt Erwin een uniek perspectief naar jouw evenement. In dit artikel ontdek je meer over Erwin Kroll en waarom hij als spreker jouw evenement kan transformeren.

Erwin Kroll

Weer en klimaatverandering

Over weer en klimaatverandering

Weer en klimaatverandering zijn onderwerpen die ons allemaal raken. Het belang van deze thema’s in onze hedendaagse samenleving kan niet worden onderschat. Erwin Kroll, met zijn uitgebreide expertise en ervaring, is de uitgelezen persoon om diepgaande inzichten te delen over deze cruciale onderwerpen. Van de impact van klimaatverandering op onze dagelijkse levens tot de technische aspecten van meteorologie, Erwin kan het allemaal behandelen. Zijn lezingen bieden niet alleen waardevolle informatie, maar inspireren ook tot actie en bewustwording.

Erwin Kroll inhuren voor een lezing

Het boeken van Erwin Kroll voor jouw evenement is een gestroomlijnd en eenvoudig proces bij Quality Bookings. Onze ervaring en deskundigheid in sprekersmanagement garanderen een soepele ervaring. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, wij staan klaar om je te ondersteunen. Met onze boekingsgarantie ben je verzekerd van een succesvolle en inspirerende toevoeging aan je evenement.

Biografie van Erwin Kroll

Erwin Kroll, de vertrouwde stem en het gezicht van het weer in Nederland, heeft een rijke carrière achter de rug. Na zijn middelbare school in Utrecht, begon Erwin aan een studie geologie, maar zijn passie voor het weer leidde hem naar een baan bij het KNMI. Hier bestudeerde hij de verplaatsing van radiogolven door de atmosfeer en werkte hij als luchtvaartmeteoroloog.

Zijn talent en enthousiasme voor het weer bleven niet onopgemerkt. In 1986 werd hij de weerman voor het NOS Journaal. Met zijn kenmerkende enthousiaste vertelstijl en armgebaren won hij snel de harten van de kijkers en werd in 2006 verkozen tot favoriete weerman aller tijden van de omroep.

Naast zijn werk bij het NOS Journaal, was Erwin ook actief voor andere programma’s. Hij presenteerde het Teleac-programma ‘Klimaat in Beeld’ en deed verslag van een zonsverduistering in Frankrijk. Ook presenteerde hij voor de NCRV het programma ‘Noodweer’ en verscheen hij in ‘Lekker Weertje’ van Omroep Max.

Zijn passie voor het weer en klimaatverandering komt ook naar voren in zijn lezingen. Hij deelt zijn kennis en ervaringen met een aanstekelijk enthousiasme, waardoor zijn publiek geboeid en geïnformeerd blijft. Zijn lezingen kunnen variëren van de commerciële impact van het weer tot de diepere wetenschappelijke aspecten van klimaatverandering.

Met meer dan drie decennia aan ervaring in meteorologie en klimaatwetenschap is Erwin Kroll een autoriteit op zijn vakgebied. Zijn vermogen om complexe concepten op een begrijpelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem een uitstekende keuze voor elk evenement dat zich richt op duurzaamheid, wetenschap en milieu. Door Erwin Kroll te boeken via Quality Bookings, haal je niet alleen een iconische weerman in huis, maar ook een spreker die gegarandeerd een blijvende indruk achterlaat op je publiek.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Erwin Kroll

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Erwin Kroll inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Erwin Kroll
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers