20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Elisah Pals

Elisah Pals als spreker boeken

Elisah Pals is een naam die resoneert binnen de Nederlandse sprekerswereld, bekend om haar inspirerende lezingen over duurzaam leven, zero waste, en hoe veranderingen in onze dagelijkse routine een significante impact kunnen hebben op onze planeet. Met een achtergrond die rijkt van het oprichten van Zero Waste Nederland tot het leiden van workshops en het geven van motiverende lezingen, heeft Elisah Pals zich ontpopt als een autoriteit op het gebied van duurzaamheid. Voor haar inspanningen ontving zij in 2023 een Duurzaam Lintje, een bijzondere onderscheiding.

Elisah Pals

Initiatiefnemer Zero Waste Nederland

Wanneer u Elisah Pals als gastspreker boekt, haalt u een schat aan kennis in huis over duurzaam leven en de zero waste levensstijl. Elisah spreekt met passie over de urgentie en de noodzaak van duurzaamheid in ons dagelijks leven. Ze deelt haar persoonlijke reis naar een zero waste levensstijl en inspireert haar publiek met toegankelijke stappen die iedereen kan zetten naar een duurzamer bestaan. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief; ze nodigt haar publiek uit om vragen te stellen en de dialoog aan te gaan. De unieke combinatie van persoonlijke ervaringen, praktische tips en diepgaande kennis over milieukwesties maakt Elisah een uitzonderlijke spreker voor uw congres of seminar.

Tevens heeft Elisah media-ervaring. Ze heeft aan 20+ podcasts meegewerkt, is columnist, schrijft (mee aan) editorials, opiniestukken en boeken, en heeft vele radio- en tv-interviews op haar naam staan. U kunt haar onder andere kennen van Linda Magazine en het tv-programma Nadia op NPO1.

Over duurzaam leven

Duurzaam leven is meer dan een trend; het is een noodzakelijke verschuiving in hoe we denken over en omgaan met onze planeet. Elisah Pals belicht de verschillende aspecten van duurzaam leven, van het verminderen van consumptie en afval tot het maken van milieubewuste keuzes in ons dagelijks leven. Haar lezingen bieden een diepgaand inzicht in hoe individuele acties een collectieve impact kunnen hebben op het milieu. Elisah bespreekt de voordelen van een duurzame levensstijl, niet alleen voor de planeet maar ook voor persoonlijk welzijn en financiële besparingen. Ze biedt praktische adviezen en inspiratie om te beginnen met of verder te gaan op het pad naar duurzaamheid.

Elisah Pals inhuren voor een lezing

Het boeken van Elisah Pals voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring met Quality Bookings. Wij begrijpen de waarde van uw tijd en zetten ons in om het boekingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Onze all-inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen onverwachte kosten zijn. Met onze uitgebreide support staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en de perfecte match tussen Elisah en uw evenement te garanderen. Onze tevredenheidsgarantie en hoge klantbeoordelingen spreken voor zich; wij streven ernaar om elke boeking tot een succes te maken.

Biografie van Elisah Pals

Elisah Pals is niet alleen een vooraanstaand spreker op het gebied van duurzaam leven en zero waste, maar ook een pionier en inspirator voor velen die streven naar een duurzamere levensstijl. Elisah is Cum Laude afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, op het gebied van gedragsverandering. Deze kennis weet zij toepasbaar te maken in haar werk. Haar persoonlijke reis begon enkele jaren geleden, toen ze geconfronteerd werd met de schokkende realiteit van afvalproductie en de impact ervan op het milieu en onze gezondheid. Gedreven door de wens om een verschil te maken, begon Elisah haar eigen levensstijl radicaal te veranderen, wat uiteindelijk leidde tot de oprichting van Zero Waste Nederland.

Elisah’s toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan alleen haar persoonlijke en professionele leven; ze is een fervent voorvechter van milieubewustzijn en educatie. Door haar platform heeft ze duizenden mensen bereikt en geïnspireerd om hun eigen stappen te zetten naar een duurzamer leven. Elisah’s benadering is altijd geweest dat duurzaam leven toegankelijk en haalbaar moet zijn voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of levensstijl.

In haar lezingen deelt Elisah niet alleen haar kennis en ervaringen, maar ook de uitdagingen en successen die ze onderweg is tegengekomen. Haar vermogen om complexe onderwerpen op een eenvoudige en relatable manier te presenteren, gecombineerd met haar authentieke passie voor het onderwerp, maakt haar een geliefde spreker op evenementen door het hele land.

Elisah’s werk en inzet hebben haar verschillende onderscheidingen en erkenningen opgeleverd in de duurzaamheidssector. In 2023 ontving zij op Duurzame Dinsdag een Duurzaam Lintje, en zij werd uit duizenden gekozen voor de jubileumlunch op het Koninklijk Huis. Ze blijft een bron van inspiratie en een leidende figuur in de beweging naar een duurzamere en afvalvrije wereld. Door Elisah Pals te boeken voor uw evenement, kiest u niet alleen voor een ervaren en inspirerende spreker, maar ook voor iemand die daadwerkelijk leeft volgens de principes die ze promoot. Haar lezingen zijn een wake-up call voor actie en verandering, een uitnodiging om samen te werken aan een betere toekomst voor onze planeet.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Elisah Pals

Schrijf een review

Video met Elisah Pals

Meer informatie & boekingen

Elisah Pals inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Elisah Pals
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers