20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ruud Koornstra

Ruud Koornstra als spreker boeken

Ruud Koornstra als spreker inhuren? Ruud weet uit eigen ervaring alles over ondernemerschap, politiek en duurzaamheid. Met tegenzin liet hij zich door Mark Rutte inhuren als onbetaalde ‘Energiecommissaris’. In deze rol brengt Koornstra vernieuwers en beleidsmakers bij elkaar. Zijn motivatie is dat er nog veel werk aan de winkel is voor een succesvolle energietransitie. Die visie brengt hij ook met verve over als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Ruud Koornstra

Duurzaam ondernemerschap

Ruud Koornstra staat bekend als een toonaangevende keynote spreker op het gebied van duurzaamheid en innovatie in Nederland en de meest geschikte spreker voor uw event. Als ondernemer, uitvinder, en energiecommissaris heeft Ruud Koornstra zijn carrière gewijd aan het bevorderen van groene initiatieven en technologieën. Zijn passie en inzet hebben hem een centrale positie in de Nederlandse duurzaamheidsbeweging opgeleverd, waardoor hij een inspirerend voorbeeld is voor velen die streven naar een duurzamere toekomst.

Ruud Koornstra als gastspreker boeken

Het boeken van Ruud als gastspreker op je bijeenkomst biedt een unieke kans om inzicht te krijgen in de wereld van duurzaamheid vanuit een expertperspectief. Ruud Koornstra weet als geen ander het belang van duurzame innovaties over te brengen. Tijdens zijn presentaties benadrukt Ruud Koornstra hoe cruciaal de energietransitie en groene technologieën zijn voor zowel de planeet als de economie. Ruud Koornstra deelt zijn rijke ervaring en diepgaande kennis, waardoor hij het publiek niet alleen informeert maar ook inspireert.

Ruud Koornstra als dagvoorzitter boeken

Ruud Koornstra is ook beschikbaar als dagvoorzitter, waarbij hij evenementen leidt met een focus op duurzaamheid en innovatie. Als dagvoorzitter zorgt Ruud Koornstra voor een dynamische en interactieve ervaring, waarbij hij zijn diepgaande kennis van duurzame ontwikkeling inzet om gesprekken te stimuleren en deelnemers te engageren. Met Ruud Koornstra aan het roer worden evenementen verrijkt met zijn vermogen om belangrijke thema’s toegankelijk en begrijpelijk te maken voor een breed publiek.

Wat opdrachtgevers zeggen over Ruud Koornstra

Opdrachtgevers en deelnemers zijn unaniem positief over de bijdragen van Ruud Koornstra aan evenementen en congressen. Zij prijzen Ruud Koornstra voor zijn vermogen om de urgentie en kansen van duurzaamheid op een heldere en motiverende manier over te brengen. Ruud Koornstra wordt erkend als een spreker die niet alleen inspireert, maar ook praktische inzichten biedt voor het realiseren van duurzame doelstellingen.

Over duurzaamheid

In de lezingen van Ruud Koornstra komt duidelijk naar voren dat duurzaamheid verder gaat dan alleen milieu. Ruud Koornstra belicht de sociale, economische en technologische dimensies van duurzame ontwikkeling, en onderstreept het belang van innovatie en samenwerking in het bereiken van duurzaamheid. Door de brede expertise van Ruud Koornstra krijgen deelnemers een holistisch beeld van wat duurzaamheid inhoudt en hoe zij hier zelf een bijdrage aan kunnen leveren.

Ruud Koornstra inhuren voor een lezing

Het inhuren van Ruud Koornstra voor een lezing is een investering in de toekomst. Met de ondersteuning van Quality Bookings, dat bekend staat om zijn uitmuntende dienstverlening en tevredenheidsgarantie, wordt het proces van het boeken van Ruud Koornstra vereenvoudigd. Quality Bookings biedt all-inclusive tarieven en een snelle, efficiënte service, waardoor opdrachtgevers gemakkelijk Ruud Koornstra kunnen inzetten voor hun evenementen.

Biografie van Ruud Koornstra

Ruud Koornstra begon zijn loopbaan in de entertainmentsector, maar zijn ware roeping vond hij in de duurzaamheidssector. Zijn overgang naar duurzaam ondernemerschap markeerde het begin van een indrukwekkende reis waarin Ruud Koornstra talrijke innovatieve groene projecten heeft geïnitieerd en geleid. Als medeoprichter van Tendris, een incubator voor duurzame bedrijven, heeft Ruud Koornstra een belangrijke rol gespeeld in de promotie van duurzame technologieën, zoals de LED-lamp, die een revolutie teweegbrachten in de markt.

In zijn functie als nationale energiecommissaris heeft Ruud Koornstra bijgedragen aan het vormgeven van het Nederlandse energiebeleid, met een sterke nadruk op duurzaamheid en innovatie. Zijn boeken over duurzaamheid en zijn frequente optredens in de media hebben Ruud Koornstra een prominente stem gegeven in het nationale debat over groene energie en duurzaam leven.

Ruud Koornstra’s bijdragen aan duurzaamheid en innovatie zijn breed erkend en hebben hem diverse onderscheidingen opgeleverd. Zijn visie, expertise, en onvermoeibare inzet maken Ruud Koornstra tot een van de meest invloedrijke figuren in de Nederlandse duurzaamheidsbeweging. Het boeken van Ruud Koornstra voor een evenement biedt een unieke kans om deel uit te maken van een inspirerende reis naar een duurzamere toekomst.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Ruud Koornstra

Een van de beste sprekers over de energietransitie. Dikke aanrader. Wij boeken altijd via Quality Bookings. Goed bureau, goede sprekers

― Van der Kant, Limburg

Waardevolle spreker met veel kennis van zaken

― Rabobank Vinkeveen
Schrijf een review

Artikelen over Ruud Koornstra

Meer informatie & boekingen

Ruud Koornstra inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ruud Koornstra
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers