20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Ruud Koornstra - Duurzaam ondernemerschap

Ruud Koornstra als spreker boeken

Ondernemerschap, politiek, duurzaamheid. Ruud Koornstra weet er alles van, uit eigen ervaring. Hij liet zich tegen wil en dank door Mark Rutte inhuren als onbezoldigd ‘Energiecommissaris’. In die rol brengt Koornstra vernieuwers en beleidsmakers bij elkaar. Dat er nog bergen werk verzet moeten worden voor een succesvolle energietransitie, is zijn drijfveer. Ook als spreker, presentator of dagvoorzitter draagt hij die visie met verve uit.

Ruud Koornstra

Duurzaam ondernemerschap

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder, want Ruud Koornstra is dé expert op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met meer dan 19 jaar ervaring in het vak en een indrukwekkende staat van dienst als ondernemer en activist, brengt Ruud Koornstra een frisse kijk op duurzaamheid en innovatie naar je evenement.

Waarom kiezen voor duurzaamheid?

In een wereld die steeds meer streeft naar een duurzame toekomst, is het cruciaal om te begrijpen hoe duurzaamheid niet alleen de planeet ten goede komt, maar ook financiële voordelen kan opleveren voor bedrijven en individuen. Ruud Koornstra neemt je mee in zijn missie om duurzaamheid toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht de branche of sector waarin je actief bent. Zijn verhaal zal je inspireren en aanzetten tot actie.

Onderwerpen die Ruud Koornstra kan behandelen

Ruud Koornstra is veelzijdig en kan spreken over diverse onderwerpen die relevant zijn voor jouw evenement. Enkele van de belangrijkste thema’s waarover hij boeiende lezingen kan verzorgen zijn:

+ lees meer
 • Energie: Ontdek hoe je energieverbruik kunt verminderen en tegelijkertijd kosten kunt besparen door te kiezen voor groene energiebronnen.
 • Mobiliteit: Verken de toekomst van mobiliteit en hoe elektrische voertuigen en slimme mobiliteitsoplossingen onze steden kunnen transformeren.
 • Verspilling: Leer hoe je verspilling kunt verminderen en efficiënter kunt opereren, zowel op persoonlijk als zakelijk niveau.
 • Duurzaamheid: Begrijp de principes van duurzaam ondernemen en hoe je als bedrijf een positieve impact kunt hebben op de samenleving en het milieu.

Maatwerk lezingen

Geen evenement is hetzelfde, en daarom biedt Ruud Koornstra ook maatwerk lezingen aan. Als je specifieke onderwerpen wilt behandelen die nauw aansluiten bij de doelstellingen van jouw bijeenkomst, kan Ruud Koornstra zijn presentatie aanpassen om aan jouw wensen te voldoen. Zo krijg je een lezing die perfect aansluit bij de behoeften van jouw publiek.

Het boekingsproces: Ruud Koornstra inhuren voor een lezing

Het boeken van Ruud Koornstra voor jouw evenement is eenvoudig en efficiënt. Bij Quality Bookings staan we klaar om je te helpen bij elke stap van het proces. Hier is hoe het werkt:

Stap 1: Neem contact met ons op en vertel ons meer over je evenement, de doelgroep en de doelstellingen. We willen graag begrijpen wat je zoekt in een spreker.
Stap 2: Wij zullen je een aantal sprekers voorstellen, die binnen je budget passen en aansluiten bij je specifieke behoeften.
Stap 3: Kies Ruud Koornstra als jouw spreker en ontvang binnen 24 uur een scherpe offerte van ons.
Stap 4: Zodra je akkoord gaat met de offerte, regelen wij alle details voor je evenement, zodat je je kunt concentreren op een succesvolle bijeenkomst.

We begrijpen dat het selecteren van de juiste spreker een belangrijke beslissing is, en daarom bieden we onze Boekingsgarantie aan. We staan garant voor de kwaliteit van onze sprekers en streven ernaar om ervoor te zorgen dat je evenement een groot succes wordt.

Biografie van Ruud Koornstra

Ruud heeft een opmerkelijke carrière achter de rug. Na 15 jaar als televisieproducent en ondernemer, richtte hij in 2001 Tendris Holding op, een initiëringsmaatschappij voor duurzame bedrijven en producten. Zijn missie was om een positieve impact te creëren voor mens, natuur en milieu, en hij slaagde erin om baanbrekende duurzame ondernemingen te starten.

Een van de opvallendste successen was de oprichting van Oxxio, het eerste en snelst groeiende 100% groene stroombedrijf in Nederland. Hij demonstreerde dat duurzaamheid financieel aantrekkelijk kon zijn en inspireerde honderdduizenden huishoudens om over te stappen op groene energie.

Daarnaast was hij betrokken bij Lemnis Lighting, pioniers in ledverlichting, en The New Motion, de Europese marktleider in elektrisch vervoer. Hij heeft een blijvende impact gehad op de manier waarop we energie en verlichting benaderen, en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de introductie van elektrische auto’s in Nederland.

Ruud Koornstra blijft zijn duurzaamheidsmissie voortzetten door zijn kennis te delen via onderwijs, media en samenwerkingen met overheden, NGO’s en bedrijven. Zijn passie voor een betere, duurzamere wereld is aanstekelijk en inspirerend.

Neem contact op voor meer informatie

Als je Ruud Koornstra wilt boeken voor je volgende evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke bijeenkomst met een inspirerende spreker die de kracht van duurzaamheid belicht.

Quality Bookings is jouw partner in het vinden van de perfecte spreker voor jouw evenement. Wij garanderen dat we altijd de beste match voor je zullen vinden en staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het boekingsproces. Samen kunnen we jouw evenement naar nieuwe hoogten tillen en een

Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Ruud Koornstra
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Artikelen over Ruud Koornstra

Meer informatie & boekingen

Ruud Koornstra inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Ruud Koornstra
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers