20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Rolf Heynen - Topspreker duurzaamheid

Rolf Heynen als spreker boeken

Rolf Heynen, een toonaangevende spreker in de wereld van duurzaamheid en energietransities, is de ideale keuze voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een inspirerende en deskundige spreker. Met zijn uitgebreide ervaring in het oprichten van succesvolle duurzame bedrijven en zijn bijdragen als auteur en columnist, brengt Rolf een uniek perspectief op duurzaamheidsvraagstukken. Zijn verhaal is des te opmerkelijker gezien zijn onconventionele achtergrond, die hem een authentieke en relatable aanpak geeft in het overbrengen van zijn boodschap.

Rolf Heynen

Topspreker duurzaamheid

Rolf Heynen spreekt tijdens congressen en seminars over een breed scala aan onderwerpen gerelateerd aan duurzaamheid en energietransities. Zijn unieke eigenschappen als spreker omvatten zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren. Hij combineert persoonlijke anekdotes met diepgaande kennis, waardoor zijn lezingen zowel informatief als inspirerend zijn. Heynen’s benadering is gericht op het aanbieden van praktische oplossingen en het stimuleren van positieve veranderingen, wat hem een ideale spreker maakt voor een publiek dat op zoek is naar concrete manieren om bij te dragen aan duurzaamheid.

Over duurzaamheidstransities

In lezingen over duurzaamheidstransities biedt Rolf Heynen inzicht in de complexe uitdagingen en kansen die deze transities met zich meebrengen. Hij gaat dieper in op de historische context, huidige trends en toekomstige richtingen van de energie- en grondstoffentransitie. Met een focus op praktische oplossingen en strategieën voor zowel het bedrijfsleven als de consument, maakt hij de noodzaak en haalbaarheid van duurzame veranderingen duidelijk.

Rolf Heynen inhuren voor een lezing

Het boeken van Rolf Heynen voor een lezing bij Quality Bookings is een gestroomlijnd en transparant proces. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offertes en uitgebreide ondersteuning, zorgen we voor een soepele ervaring van begin tot eind. Ons team helpt bij het afstemmen van Rolf’s presentatie op de specifieke behoeften en doelen van uw evenement, en onze tevredenheidsgarantie verzekert u van een succesvolle en inspirerende lezing.

+ lees meer

Biografie van Rolf Heynen

Rolf Heynen’s levensverhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe iemand zichzelf kan heruitvinden en een significante impact kan hebben in een sector die hem aanvankelijk vreemd was. Geboren in 1979, begon Rolf zijn carrière als elektricien in Eindhoven. Zijn interesse in techniek en een groeiende dorst naar kennis leidden hem naar verdere studies in elektrotechniek en politicologie. Deze academische achtergrond, gecombineerd met een diepgaande interesse in duurzaamheid, stelde Rolf in staat om een onderscheidende carrière op te bouwen in de duurzame energiesector.

In de afgelopen vijftien jaar heeft Rolf als ondernemer diverse succesvolle duurzame bedrijven opgericht, waardoor hij een belangrijke rol speelt in de bevordering van duurzame praktijken in zowel het bedrijfsleven als bij consumenten. Als auteur heeft hij bijgedragen aan de discussie over duurzaamheid met zijn boeken ‘Schaliegas in 1 uur en 43 minuten’ en ‘Het kan dus wél’. Zijn columns in (inter)nationale kranten en vakbladen weerspiegelen zijn diepgaande inzichten in en passie voor duurzaamheidskwesties.

Naast zijn ondernemers- en schrijfcarrière is Rolf actief in verschillende bestuursfuncties. Zijn betrokkenheid bij Stichting Aruna en zijn rol in de Raad van Commissarissen bij Winst uit je Woning B.V. tonen zijn commitment aan het bevorderen van duurzame ontwikkeling op meerdere fronten. Rolf’s persoonlijke motivatie wordt verder benadrukt door zijn streven om een betere wereld achter te laten voor zijn kinderen, wat zich uit in zijn dagelijkse inspanningen om zowel professioneel als privé te verbeteren.

Als spreker brengt Rolf Heynen een unieke combinatie van persoonlijke ervaring, professionele expertise en een diepe passie voor duurzaamheid. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief en educatief, maar ook persoonlijk en inspirerend, waardoor hij een onvergetelijke impact achterlaat op zijn publiek.

Rolf Heynen is een uitzonderlijke spreker die opdrachtgevers in Nederland inspireert en informeert met zijn expertise in de duurzame energie- en transitiesector. Met een carrière die zich uitstrekt over vijftien jaar, heeft Rolf een indrukwekkende reeks duurzame bedrijven opgericht, waarbij hij de focus legt op het versnellen van duurzaamheidsinitiatieven voor zowel bedrijven als consumenten. Zijn persoonlijke reis, van elektricien tot gerespecteerde bestuurder en auteur, maakt hem een authentieke en boeiende spreker.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Rolf Heynen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Rolf Heynen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Rolf Heynen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers