René van der Gijp

De voorliefde voor voetbal komt bij René van der Gijp niet uit de lucht vallen. Zowel zijn vader als oom waren werkzaam als profvoetballer en kwamen zelfs uit voor het Nederlands Elftal. Ook van der Gijp is gezegend met veel voetbaltalent. Maar liefst achttien maal speelde hij voor het Nederlands Elftal. Daarnaast voetbalde hij voor clubs als Sparta, PSV, Heerenveen en het Belgische Lokeren.

Hoe het begon
In 1976 werd Van der Gijp gescout door Sparta. Hier groeide hij uit tot één van de beste rechtsbuitens. Toch wordt Van der Gijp vaak verweten dat hij niet alles uit zijn voetbalcarrière heeft gehaald. Voetbalkenners menen namelijk dat hij met zijn talent veel meer interlands had kunnen spelen en wellicht bij een Europese topclub had kunnen voetballen.

Genieten van het leven
Zelf denkt Van der Gijp hier heel anders over: ‘Vijftien keer het Nederlands elftal, zes profclubs waaronder PSV en SC Heerenveen is toch niet slecht? Ik heb er wel van genoten! En is dat laatste niet het belangrijkste van alles?’ Een levensgenieter is Van der Gijp nog steeds. Of hij nu optreedt als spreker of voetbalanalist, hij geniet van zijn werkzaamheden. Daarbij is hij een kei in het vermaken van zijn publiek. Met zijn luchtige presentaties vol humoristische anekdotes weet hij hen van begin tot eind te boeien.

Voetbalanalyticus en gastspreker
Van der Gijp is al vele jaren vaste gast in het televisieprogramma ‘Voetbal International’. Zijn bijdrage levert hem in 2010 een nominatie op voor de Televizier Talent Award. Daarnaast verzorgt Van der Gijp inmiddels alweer ruim vijftien jaar presentaties door heel het land. In zijn openhartige verhaal blikt hij onder andere terug op zijn voetbalcarrière. Hierbij weet hij feilloos de link te maken naar het bedrijfsleven. Van der Gijp is een spreker die zijn publiek niet alleen dwingt tot nadenken, ook weet hij hen op een leuke manier te motiveren en stimuleren.

Wilt u de inspirerende René van der Gijp inhuren als spreker voor uw congres, seminar of andere bijeenkomst? Schroom dan niet om aanvullende informatie aan te vragen.

René van der Gijp spreekt graag over:

René van der Gijp boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van René van der Gijp. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21