20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
René van der Gijp

René van der Gijp als spreker boeken

René van der Gijp als spreker! Een unieke en dynamische toevoeging aan je evenement in Nederland.  René, met zijn rijke achtergrond in zowel voetbal als televisie, biedt een fascinerend perspectief op sport en media. Op deze pagina ontdek je alles wat je moet weten over René van der Gijp als spreker en waarom hij de perfecte match kan zijn voor jouw evenement.

René van der Gijp

Oud-profvoetballer en voetbalanalist

René van der Gijp is niet alleen een voormalig profvoetballer, maar ook een prominente voetbalanalist en media-persoonlijkheid. Zijn lezingen bieden een intrigerende kijk op de wereld van het professionele voetbal en de dynamiek van de media-industrie. Van der Gijp behandelt diverse onderwerpen, waaronder teamdynamiek, leiderschap in sport, en de invloed van media op de sportwereld. Zijn unieke inzichten en ervaringen bieden waardevolle lessen en vermakelijke verhalen voor elk publiek.

René van der Gijp inhuren voor een lezing

Het boeken van René van der Gijp voor jouw evenement is eenvoudig en gestroomlijnd. Bij Quality Bookings begrijpen we dat je tijd waardevol is, daarom zorgen we voor een efficiënt boekingsproces. Van het eerste contact tot de uiteindelijke bevestiging, ons team staat klaar om je te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden. Wij garanderen een snelle, betrouwbare service en zorgen ervoor dat René van der Gijp perfect aansluit op jouw evenement.

Biografie van René van der Gijp

René van der Gijp, geboren op 4 april 1961 in Dordrecht, is een voormalig profvoetballer en een gevierd voetbalanalist. Van der Gijp begon zijn voetbalcarrière in Nederland, waar hij uitkwam voor clubs als Sparta Rotterdam, PSV en sc Heerenveen. Zijn talent leidde hem ook naar internationale clubs, waaronder het Belgische Lokeren en de Zwitserse teams Neuchâtel Xamax en FC Aarau. Van der Gijp’s voetbalprestaties bleven niet onopgemerkt; hij vertegenwoordigde ook het Nederlands elftal, waarin hij tussen 1982 en 1987 vijftien interlands speelde.

Na zijn actieve voetbalcarrière stapte René van der Gijp de media in. Hij verwierf landelijke bekendheid als vaste sidekick in de populaire voetbaltalkshow Voetbal International, later omgedoopt tot Voetbal Inside en tegenwoordig bekend als Veronica Inside. Zijn rol in het programma bracht hem in 2010 een nominatie voor de Televizier Talent Award op. Daarnaast was Van der Gijp een vaste columnist voor het voetbalmagazine Voetbal International.

Rene als spreker

In 2012 werd het boek ‘Gijp‘, geschreven door Michel van Egmond, uitgebracht. Dit boek, waarin zowel zijn voetbal- als tv-carrière worden belicht, werd een bestseller met meer dan 350.000 verkochte exemplaren. Het boek stond zeven weken bovenaan in De Bestseller 60 en werd het op drie na bestverkochte Nederlandse boek van dat jaar. Het succes van ‘Gijp’ werd gevolgd door ‘De wereld volgens Gijp’ in 2016, waarin Van der Gijp reflecteert op persoonlijke gebeurtenissen, waaronder het overlijden van zijn ex-levenspartner en moeder. Dit boek werd ook bekroond met de NS Publieksprijs.

René van der Gijp staat bekend om zijn kenmerkende humor, scherpe inzichten en ongefilterde meningen. Zijn vermogen om zowel vermakelijke als diepgaande inzichten te bieden, maakt hem tot een uitstekende spreker voor diverse gelegenheden. Van der Gijp’s verhalen en ervaringen inspireren, entertainen en bieden een uniek kijkje in de wereld van professionele sport en media.

Met René van der Gijp als spreker verzeker je jezelf van een evenement dat nog lang in het geheugen van je gasten zal blijven. Zijn charisma, expertise en vermogen om het publiek te boeien, maken hem tot een uitstekende keuze voor je volgende evenement. Boek René van der Gijp vandaag nog en breng je evenement naar een hoger niveau!

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over René van der Gijp

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

René van der Gijp inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met René van der Gijp
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers