20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Sjoerd Marijne - Communicatie in je team

Sjoerd Marijne als spreker boeken

Sjoerd Marijne had een droom om op de Olympische Spelen in Tokio een medaille te winnen met het dameshockeyteam van India. Hij won geen medaille maar iets veel groters, namelijk de harten van alle Indiërs en hij inspireerde 1,3 miljard mensen. Zij zagen een team dat geen wedstrijd won op de Olympische Spelen in Rio en nu als 4e eindigde en geschiedenis schreef voor India.

Hij werkte met meisjes die hij niet begreep en in een totaal andere cultuur zonder zijn familie creëerde hij een high-performance cultuur waarin elk individu werd gepusht om hun potentieel te bereiken.

Sjoerd Marijne

Communicatie in je team

In zijn lezing neemt Sjoerd Marijne, vanuit zijn passie en gedrevenheid, mee hoe hij dit proces heeft aangepakt en hoe je het beste uit je omgeving kunt halen en een cultuur kan creëren binnen je bedrijf wat de kans op succes groter maakt.

Het team en Sjoerd persoonlijk hebben in die 4,5 jaar veel tegenslagen gehad, maar die tegenslagen hebben ze sterker gemaakt en uiteindelijk tot een team gemaakt dat nooit opgeeft en waar de spelers in hun kracht stonden.

Sjoerd Marijne coacht al 20 jaar op het hoogste niveau zowel nationaal als internationaal. Hij is bij de Nederlandse meisjes -21 wereldkampioen geworden en is zijn reis begonnen in India in 2017 waar hij voor het eerst begon met het coachen van de vrouwen en na 6 maanden is hij voor 9 maanden overgeplaatst naar het Indiase herenteam en terug verschoven naar de vrouwen die hij leidde naar de 4e plaats op de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Omdat Sjoerd ook ondernemer is en bij enkele bedrijven betrokken is, kan hij precies de overeenkomsten aangeven en waar beide werelden van sport en bedrijfsleven van elkaar kunnen leren.

+ lees meer

Zijn verhaal is niet alleen hoe je je droomdoel kunt bereiken, maar het is ook een verhaal hoe je jezelf kunt pushen in moeilijke tijden zoals we nu allemaal meemaken. Hij heeft anderhalf jaar opgesloten gezeten in het trainingscentrum waar je niet naar buiten mocht maar elke dag maakte hij er het beste van, want hij had een droom en hij had de wilskracht om deze droom te verwezenlijken.

Onderwerpen die Sjoerd bespreekt in zijn presentatie zijn:
Topics:

 1. Leiderschap
 2. Ownership
 3. Werken vanuit een visie
 4. Creëren van een high performance cultuur
 5. Persoonlijke ontwikkeling
 6. Omgaan met tegenslag
 7. Teamwork
 8. Communicatie in je team
 9. Achtervolgen van je dromen

 

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Sjoerd Marijne
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Sjoerd Marijne inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Sjoerd Marijne
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers