20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Joris Mencke

Joris Mencke als spreker boeken

Joris Mencke is geen doorsnee spreker; hij is een Comedian & Keynote Spreker die gespecialiseerd is in het leggen van verbindingen, het op gang brengen van prikkelende dialogen en het uitdagen van de status quo. Met een vleugje humor en scherpzinnigheid betrekt Joris zijn publiek door inspiratie te halen uit de werelden van sport, cultuur en het bedrijfsleven. Maar dat is nog niet alles; hij bewaart het beste voor het laatst – de kern van zijn boodschap.

Joris Mencke

Eerste hulp bij verandering

Joris Mencke is geen doorsnee spreker; hij is een Comedian & Keynote Spreker die gespecialiseerd is in het leggen van verbindingen, het op gang brengen van prikkelende dialogen en het uitdagen van de status quo. Met een vleugje humor en scherpzinnigheid betrekt Joris zijn publiek door inspiratie te halen uit de werelden van sport, cultuur en het bedrijfsleven. Maar dat is nog niet alles; hij bewaart het beste voor het laatst – de kern van zijn boodschap.

“Als je iets wilt veranderen in je leven – of het nu effectiever werken, slimmer werken of samenwerken is – dan moet je iets anders doen dan wat je tot nu toe hebt gedaan. Je moet een sprong wagen. Niet gisteren, want gisteren is voorbij. Niet morgen, want morgen bestaat niet. NU. Er is echter een addertje onder het gras: je parachute zal niet meteen opengaan. Dat is het enge deel waar je doorheen moet. Er is nog een addertje onder het gras: als je niet springt, ben je veilig, maar zul je nooit zweven.”

De reis van Joris Mencke is een getuigenis van zijn filosofie. Van een mislukte tennisser tot het behalen van een Master in de Rechten, van een leidinggevende functie tot een consultant, van fietsen door Mongolië tot het worden van een comedian en keynote-spreker – Joris heeft het allemaal meegemaakt. Hij realiseerde zich dat om zijn leven echt te transformeren, hij zichzelf in situaties moest plaatsen waarin er geen verborgen plek was, waar hij zijn ware zelf moest laten zien. En welk beter podium dan het podium waarop hij vandaag staat?

Terug in Nederland omarmde Joris comedy, trad op in gerenommeerde locaties zoals Toomler, Mezrab en Pakhuis de Zwijger. Hij gaf ook workshops voor organisaties, gericht op communicatie en persoonlijk leiderschap. Naarmate de vraag groeide, combineerde hij zijn bedrijfsexpertise met humor, wat leidde tot de keynote “Eerste hulp bij verandering,” waarmee hij sinds het begin van de pandemie het land rondreist, zowel in persoon als online.

Expertise in verandering en veerkracht

De wereld verandert snel, en je hoofd in het zand steken zal niet helpen. Aanpassen en gedijen in deze tijden van verandering is de behoefte van het uur. Maar veranderingsinitiatieven binnen organisaties stuiten vaak op weerstand, en maar liefst 70% van hen eindigt in mislukking. Dus, wanneer kunnen we een verandering als succesvol beschouwen en hoe gaan we om met weerstand? De keynote van Joris Mencke duikt diep in de wereld van verandering, biedt waardevolle inzichten en presenteert keuzes die verandering misschien niet gemakkelijker maken, maar zeker leuker!

Subthema’s die in de keynote van Joris Mencke worden behandeld:

 1. Van Stress naar Succes: Ontdek hoe je stressvolle situaties kunt omzetten in kansen voor succes.
 2. Verbinding opbouwen in tijden van verandering: Leer de kunst van netwerken en het onderhouden van sterke relaties in een snel veranderende wereld.
 3. Durven falen om uit te blinken: Omarm falen als een opstapje naar persoonlijke en professionele groei.

Inhuren voor een lezing

Nu u enthousiast bent over de mogelijkheid om Joris Mencke als spreker op uw evenement te hebben, laten we u de boekingsprocedure uitleggen. We begrijpen dat het proces van het inhuren van een spreker soms ontmoedigend kan lijken, maar met Quality Bookings is het een fluitje van een cent.

Het boekingsproces

 1. Neem Contact met Ons Op: De reis begint met een eenvoudige stap: neem contact op met Quality Bookings. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen of ons te bellen.
 2. Uw Vereisten: Deel uw specifieke vereisten met ons. Laat ons de datum, locatie en eventuele specifieke onderwerpen of thema’s weten die u in gedachten heeft voor het evenement.
 3. Persoonlijke Offerte: Binnen 24 uur sturen we u een persoonlijke offerte met all-inclusive tarieven. Quality Bookings is trots op transparantie en eenvoud. U zult geen verborgen kosten of verrassingen tegenkomen.
 4. Uitgebreide Ondersteuning: Gedurende het hele proces staat ons team tot uw beschikking. Of u nu vragen heeft, extra informatie nodig heeft of enige vorm van ondersteuning nodig heeft, wij staan voor u klaar.
 5. Tevredenheid Gegarandeerd: Quality Bookings is toegewijd om topdienst te leveren. Onze gemiddelde beoordeling van 9.0 weerspiegelt onze inzet om uw tevredenheid te waarborgen.

Waarom wachten? Boek Joris Mencke als uw spreker en laat de transformatie beginnen!

Biografie van Joris Mencke

Nu gaan we dieper in op de fascinerende biografie van Joris Mencke, een man van verandering en veerkracht. In dit gedeelte krijgt u een dieper inzicht in de persoon achter de spreker.

Het leven van Joris Mencke is een weefsel van diverse ervaringen. Van zijn vroege dagen als worstelende tennisser tot het behalen van een Master in de Rechten, zijn reis was verre van gewoon. Hij maakte de overgang naar een leidinggevende functie en verwierf inzicht in de zakenwereld. Maar het was een solofietstocht door Mongolië die hem echt transformeerde.

Tijdens deze buitengewone reis realiseerde Joris zich de kracht van zichzelf in uitdagende situaties plaatsen, waar geen ruimte was om zich te verbergen. Deze nieuwe kijk leidde hem naar comedy, waarbij hij optrad op gerenommeerde locaties. Hij begon ook workshops te geven en deelde zijn kennis op het gebied van communicatie en persoonlijk leiderschap.

Naarmate de vraag groeide voor zijn unieke mix van bedrijfsexpertise en humor, waagde Joris zich in de wereld van keynote-spreken. Zijn kenmerkende keynote, “Eerste hulp bij verandering,” heeft het publiek in het hele land geboeid en paste zich naadloos aan aan online platforms tijdens de pandemie.

In een snel veranderende samenleving zijn de inzichten van Joris Mencke van onschatbare waarde. In plaats van verandering te vermijden, moedigt hij ons aan om het te omarmen. Zijn keynotes inspireren individuen en organisaties om effectief met verandering om te gaan en er een plezierige reis van te maken.

Samengevat is Joris Mencke niet zomaar een spreker; hij is een katalysator voor transformatie. Met zijn mix van humor, wijsheid en ervaring zal hij ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten op uw publiek. Boek vandaag nog Joris Mencke en begin aan een reis van verandering en groei die u niet zult vergeten!

Klaar om Joris Mencke te boeken of heeft u meer vragen? Neem nu contact op met Quality Bookings en laten we uw evenement tot een groot succes maken!

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Joris Mencke

Schrijf een review

Video met Joris Mencke

Meer informatie & boekingen

Joris Mencke inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Joris Mencke
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers