Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Joris Mencke - Eerste hulp bij verandering

Joris Mencke Eerste hulp bij verandering

Joris Mencke als spreker boeken

Zoek je een spreker die jouw team, afdeling of organisatie in beweging brengt?
Dan ben je bij Joris Mencke aan het juiste adres.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Joris Mencke
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Joris Mencke

Als Comedian & Keynote Spreker zoekt hij verbinding, brengt hij prikkelende dialogen op gang, daagt mensen uit, een grap hier, een grol daar, neemt inspirerende voorbeelden mee uit de sport, cultuur en het bedrijfsleven en als het publiek op het puntje van haar stoel zit, slaat hij toe met de grande finale, de kern van zijn boodschap:
Als je iets wilt veranderen in je leven – bijvoorbeeld effectiever, slimmer, efficiënter (samen)werken -,  zul je iets anders moeten doen dan je tot nu toe deed. Je zult een sprong moeten wagen.
Niet gister, gister is geweest. Niet morgen, morgen bestaat niet. NU.
Er is een maar: je parachute zal niet gelijk openen. Dat is het angstgedeelte. Daar moet je doorheen. Er is nog een maar: als je niet springt, ben je veilig, maar zul je ook nooit zweven.

Een geflopte tennisser, Meester in de Rechten, leidinggevende, consultant, Mongoliëfietser, Comedian en Keynote Spreker. Als iemand van verandering mag spreken is het Joris. Op de fiets kwam hij tot het inzicht dat als hij iets van zijn leven wil maken hij zichzelf in situaties moet brengen waarin er geen ontkomen aan is, waarin hij zich achter niemand kan verschuilen, hij zichzelf móét laten zien. Dat is het podium bij uitstek. Terug in Nederland klom hij als comedian op ieder podium dat hij tegenkwam, zoals Toomler, Mezrab en Pakhuis de Zwijger. Daarnaast gaf hij workshops aan organisaties op het gebied van communicatie en persoonlijke leiderschap. Steeds vaker werd hij gevraagd zijn ervaring in het bedrijfsleven te combineren met humor. Dat leidde tot de keynote ‘Eerste hulp bij verandering’ waarmee hij sindsdien door het land tourt,’ ‘sinds corona ook online.

De maatschappij verandert in rap tempo. Wegduiken heeft geen zin. Er goed op inspelen is het devies. Toch stuiten veranderingen in organisaties vaak op weerstand en ‘mislukt’ 70% van de verandertrajecten. Wanneer is een verandering een succes en hoe gaan we om met weerstand? Tijdens deze keynote neemt Joris je mee in de wereld van verandering en draagt hij keuzes aan die het wellicht niet makkelijker maken, wel leuker!

Voorbeelden van subthema’s:
– Van Stress naar Succes
– Verbinding in tijden van verandering
– Netwerken is net werken
– Durf het beste uit jezelf te falen

Meer informatie & boekingen

Joris Mencke inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Joris Mencke
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers