20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Remco Claassen

Remco Claassen als spreker boeken

Remco Claassen is een spreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Met zijn humorvolle, scherpe en ietwat botte stijl weet deze best beoordeelde trainer keer op keer zijn publiek te inspireren en aan te sporen tot verandering. Op deze pagina vind je meer informatie over wat Remco als spreker voor jouw evenement kan betekenen.

Remco Claassen

Veelgevraagd spreker

Remco Claassen is dé expert op het gebied van leiderschap, effectiviteit en de ontwikkeling van talent. Maar waarom zou je kiezen voor deze onderwerpen? Deze drie elementen zijn cruciaal voor het succes van elke organisatie. Remco kan je leren hoe je effectiever wordt in je werk, hoe je je talent optimaal kunt inzetten en hoe je een betere leider wordt. Hij doet dit aan de hand van concrete voorbeelden en praktische tips, waardoor je direct aan de slag kunt met wat je hebt geleerd.

Remco Claassen inhuren voor een lezing

Het boekingsproces bij Quality Bookings is simpel en overzichtelijk. Zodra je contact met ons opneemt, gaan we aan de slag om de perfecte match voor jouw evenement te vinden. En met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management, weten we precies wat we doen. Binnen 24 uur ontvang je van ons een scherpe offerte en we bieden bovendien de mogelijkheid om een boekingsgarantie af te sluiten, zodat je zeker weet dat jouw boeking in goede handen is.

Biografie van Remco

Remco Claassen is niet zomaar een spreker. Met zijn unieke combinatie van humor en scherpte weet hij keer op keer zijn publiek te boeien. Als coach en auteur van diverse bestsellers heeft Remco zichzelf gevestigd als dé expert op het gebied van leiderschap, effectiviteit en ontwikkeling van talent.

Remco’s carrière begon in de informatica, maar het duurde niet lang voordat hij zijn ware roeping vond in het trainersvak. Na te hebben gesproken in voorprogramma’s van grote internationale topsprekers als Stephen Covey, Tom Peters, Marshall Goldsmith en Robert Cialdini, groeide Remco uit tot een van de meest gevraagde sprekers in Nederland.

Zijn boeken ‘IK’, ‘WIJ‘ en ‘Verbaal Meesterschap‘ zijn bestsellers en laten zien hoe je op een toegankelijke en humorvolle manier complexe materie praktisch toepasbaar maakt. Tijdens zijn lezingen over persoonlijk leiderschap, effectiviteit en communicatie zit iedereen gegarandeerd op het puntje van zijn stoel.

Naast zijn werk als spreker geeft Remco ook inhouse trainingen. Deze zijn volledig op maat te maken voor jouw organisatie. Hierbij gebruikt hij beproefde principes van internationale topauteurs om op organisatie-, team-, relatie- en persoonlijk niveau te werken aan meer effectiviteit. En natuurlijk wordt er ook veel gelachen!

Kortom, Remco Claassen is een spreker die je niet wilt missen. Zijn energieke en humorvolle stijl, gecombineerd met zijn expertise op het gebied van leiderschap, effectiviteit en ontwikkeling van talent, maken hem tot de perfecte spreker voor jouw evenement. Neem contact met ons op en ontdek wat Remco voor jou kan betekenen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Remco Claassen

“Heel bijzonder, erg confronterend en tegelijkertijd oplossend en richtinggevend”

― Maas Bos – Account Director @Ordina Public

"Wow. Ik ga er niets over zeggen. Iedereen die weleens praat met andere mensen moet deze training volgen."

― Eva van Ooijen

"Vol energie met super combi tussen inhoud en presentatie."

― Sjoerd Haarman – KPN
Schrijf een review

Video met Remco Claassen

Meer informatie & boekingen

Remco Claassen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Remco Claassen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers