Remco Claassen is een bekend auteur en is daarnaast ook te boeken als spreker of trainer voor zakelijke bijeenkomsten en andere evenementen. Zijn workshops, trainingen en lezingen worden onder meer geroemd vanwege de combinatie van inhoudelijke vakkennis en humor. Leiderschap en effectiviteit vormen hierbij terugkerende thema’s.

Remco Claassen start zijn loopbaan aanvankelijk als ingenieur in de informaticabranche. Na functies in disciplines als sales management en personal development ontdekt hij na enige tijd zijn ware domein in trainersland. Het is vanaf dat moment dat zijn loopbaan als trainer en spreker in een stroomversnelling belandt.

Remco Remco Claassen inhuren als spreker of trainer

Na diverse succesvolle presentaties in het voorprogramma van internationale topsprekers zoals Stephen Covey, Robert Cialdini en Tom Peters is zijn ster rijzende. Toehoorders leren onder meer hoe zij effectief leiding geven en hun visie in de praktijk vormgeven. Inmiddels is hij hiermee uitgegroeid tot een van de populairste sprekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Dit komt niet in het minst door het stevige theoretische fundament van zijn trainingen. Remco Claassen beperkt zich niet tot wijsheden van enkele goeroes, maar verwerkt theorieën en inzichten uit verschillende hoeken van het spectrum van persoonlijke en organisatieontwikkeling. Op basis van internationaal beproefde principes werkt hij op verschillende niveaus aan meer effectiviteit.

Remco Claassen boeken voor training, cursus of workshop

Niet alleen inhoudelijk, maar ook qua presentatiestijl onderscheidt Remco Claassen zich van andere trainers en sprekers. Zijn trainingen, workshops en lezingen zijn interactief, vol humor en bevatten de nodige persoonlijke inzichten. Als spreker is hij direct en houdt hij zich verre van zweverige ideeën. Hij vertelt wat er waarom moet gebeuren en hoe en wanneer dat gaat lukken.

Onderwerpen die hij aan de orde stelt zijn onder meer introspectie & persoonlijke effectiviteit, teambuilding & team effectiviteit, invloed & beïnvloeding, verbaal meesterschap en de ontwikkeling van mission statements. Deze thema’s komen ook aan bod in de boeken die hij schreef, waaronder Ik, Wij, Verbaal Meesterschap en Factor Moed!

Direct contact met Remco Claassen

Wilt u Remco Claassen inhuren als spreker of trainer voor een lezing, cursus, training of workshop? Via Quality Bookings kunt u deze gerenommeerde persoonlijkheid direct boeken. Neem contact met ons op om uw boeking te plaatsen.

Remco Claassen spreekt graag over:

Remco Claassen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Remco Claassen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21