20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Allard Lindhout

Allard Lindhout als spreker boeken

Allard Lindhout, bekend als internationaal voetbalscheidsrechter en ervaren leerkracht, is een unieke en dynamische keuze voor uw evenement of seminar. Als scheidsrechter leidt hij wedstrijden in de Eredivisie en Europese toernooien, zoals de Champions League en de Europa League.

Allard Lindhout

Voetbalscheidsrechter

Allard Lindhout als gastspreker boeken

Allard Lindhout, bekend als internationaal voetbalscheidsrechter en ervaren leerkracht, is een unieke en dynamische keuze voor uw evenement of seminar. Als scheidsrechter leidt hij wedstrijden in de Eredivisie en Europese toernooien, zoals de Champions League en de Europa League. Zijn ervaring in het onderwijs, waar hij 10 jaar voor groep 8 stond en als docent op de pabo (HBO) werkte, draagt bij aan zijn vermogen om diverse groepen te boeien en te leiden. Zijn huidige werk met kinderen op het autistisch spectrum verrijkt zijn inzichten en aanpak in communicatie en gedragsmanagement. In zijn interactieve lezingen verbindt hij sport met hedendaagse onderwijsthema’s zoals klassenmanagement, diversiteit in gedrag, omgaan met weerstand, leiderschap en teamwork. Zijn sessies zijn energiek, praktisch en zitten vol humor, waardoor ze zelfs voor de ‘niet-voetballiefhebber’ aantrekkelijk zijn.

Allard Lindhout als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Allard Lindhout een unieke mix van expertise in zowel de sportwereld als het onderwijs. Zijn vaardigheden als scheidsrechter in topvoetbalwedstrijden, gecombineerd met zijn ervaring als leerkracht en pabo-docent, stellen hem in staat om evenementen met verve te leiden. Zijn benadering is kenmerkend door zijn sterke leiderschapskwaliteiten, het vermogen om met diverse groepen om te gaan, en zijn effectieve communicatiestijl. Allard’s ervaring in het managen van weerstand en het bevorderen van samenwerking binnen teams maakt hem tot een ideale dagvoorzitter voor uw conferentie of symposium, met thema’s variërend van onderwijsinnovatie tot teamdynamiek.

Over klassenmanagement en onderwijstechnieken

Allard Lindhout deelt in zijn lezingen waardevolle inzichten over klassenmanagement en moderne onderwijstechnieken. Hij biedt een frisse blik op de uitdagingen waarmee docenten anno 2023 geconfronteerd worden, zoals het omgaan met diversiteit in gedrag en het inzetten van effectieve communicatiestrategieën. Zijn ervaringen als scheidsrechter en leerkracht komen samen in een unieke visie op leiderschap en samenwerking binnen het klaslokaal. Allard behandelt ook het belang van aanpassingsvermogen en flexibiliteit in het onderwijs, essentieel in een steeds veranderende onderwijswereld.

Allard Lindhout inhuren voor een lezing

Het inhuren van Allard Lindhout voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings zorgen we ervoor dat vanaf het eerste contact tot de daadwerkelijke lezing alles soepel verloopt. Ons All-Inclusive tariefbeleid en 24-uurs offerteservice zorgen voor een zorgeloze ervaring. Zodra u Allard boekt, bieden we uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat zijn lezing perfect aansluit bij uw evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, garanderen we een inspirerende en impactvolle ervaring voor uw publiek.

Biografie

Allard Lindhout, geboren en getogen in Nederland, heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige professional met een unieke combinatie van vaardigheden en ervaringen. Zijn carrière als internationaal voetbalscheidsrechter heeft hem gebracht naar de hoogste niveaus van het voetbal, waar hij wedstrijden heeft geleid in zowel de Nederlandse Eredivisie als in Europese competities zoals de Champions League en Europa League. Deze ervaring op het hoogste sportniveau heeft hem een diepgaand inzicht gegeven in de dynamieken van teamwork, leiderschap en het managen van diversiteit en weerstand.

Naast zijn indrukwekkende carrière in de sportwereld, heeft Allard ook een rijke achtergrond in het onderwijs. Hij heeft tien jaar ervaring als leerkracht voor groep 8 en was docent aan de pabo (HBO). Deze periode in het onderwijs heeft hem waardevolle inzichten gegeven in de uitdagingen en kansen van hedendaags onderwijs. Zijn werk met kinderen op het autistisch spectrum heeft zijn expertise verder verdiept, vooral op het gebied van gedragsmanagement en inclusief onderwijs.

Allard’s lezingen zijn een reflectie van zijn diverse professionele achtergrond. Ze zijn niet alleen informatief en educatief, maar ook boeiend en vermakelijk. Door zijn ervaringen in zowel het professionele voetbal als het onderwijs te combineren, biedt hij een uniek perspectief op leiderschap, teamdynamiek, en het omgaan met uitdagingen in diverse omgevingen. Zijn interactieve stijl en gebruik van divers beeldmateriaal maken zijn presentaties levendig en aantrekkelijk.

Als spreker bij Quality Bookings brengt Allard Lindhout een frisse en dynamische energie naar elk evenement. Zijn lezingen zijn niet alleen gericht op het overbrengen van kennis en vaardigheden, maar ook op het inspireren en motiveren van zijn publiek. Of het nu gaat om onderwijsprofessionals, bedrijfsleiders, of sportliefhebbers, Allard’s boodschap resoneert bij een breed publiek. Met zijn praktische tips, persoonlijke anekdotes en humoristische benadering, is Allard Lindhout een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende en invloedrijke spreker.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Allard Lindhout

Schrijf een review

Video met Allard Lindhout

Meer informatie & boekingen

Allard Lindhout inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Allard Lindhout
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers