20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Peter Pannekoek - Bekend cabaretier en stand-up comedian

Peter Pannekoek als spreker boeken

Zoek je naar een spreker die humor, scherpte en originaliteit combineert? Dan is Peter Pannekoek de ideale keuze voor jouw evenement. Met zijn unieke stijl en diepgaande inzichten in de wereld van comedy en entertainment, brengt Peter een onvergetelijke ervaring voor zijn publiek. Op deze pagina ontdek je wat Peter te bieden heeft als spreker en waarom hij een aanwinst is voor jouw evenement.

Peter Pannekoek

Bekend cabaretier en stand-up comedian

Over humor en entertainment

Peter Pannekoek is een autoriteit op het gebied van humor en entertainment. Hij weet als geen ander hoe je een boodschap overbrengt met een lach, zonder in te leveren op de inhoud. Kies je voor Peter als spreker, dan kies je voor een sessie vol humor, inzichten en vermaak. Hij kan verschillende onderwerpen behandelen, variërend van de kracht van humor in communicatie tot de fijne kneepjes van het vak in de wereld van comedy. Peter biedt diverse opties voor zijn lezingen, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Peter Pannekoek inhuren voor een lezing

Het inhuren van Peter Pannekoek voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Stap voor stap word je begeleid om ervoor te zorgen dat jouw evenement een groot succes wordt. Van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke uitvoering, onze support staat klaar om jou te helpen. Met onze tevredenheidsgarantie en all-inclusive tarieven bieden we een zorgeloze ervaring.

Biografie van Peter Pannekoek

Geboren op 30 juni 1986 in Hilversum, was Peter Pannekoek voorbestemd voor een carrière in de entertainmentwereld. Als zoon van regisseur Jop Pannekoek en Kathleen Warners, hoofd amusement bij BNNVARA, groeide Peter op met een natuurlijke affiniteit voor humor en het podium. Zijn carrière nam een vliegende start in 2006, toen hij het Amsterdams Kleinkunst Festival Comedy Concours won. Dit was slechts het begin van een reeks successen.

+ lees meer

Peter werd in 2007 een van de vaste gezichten van Comedytrain, een kweekvijver voor talent in de Nederlandse comedy. Zijn podiumkunsten brachten hem in 2010 naar Theater Bellevue met zijn voorstelling ‘De laatste Pannekoek’, een show die zijn veelzijdigheid en creativiteit onderstreepte. Hij bleef zijn talenten aanscherpen, onder meer als voorprogramma van Theo Maassen tijdens de try-outs van diens oudejaarsconference in 2013.

Een significante mijlpaal in Peter’s carrière was zijn rol als weekafsluiter bij het populaire televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door’, van 2014 tot 2016. Dit platform vergrootte zijn zichtbaarheid en populariteit aanzienlijk. Zijn theaterdebuut ‘Zacht van binnen’ in het seizoen 2015-2016 werd enthousiast ontvangen door zowel critici als publiek, en markeerde zijn evolutie van een getalenteerde comedian naar een gevestigde naam in de theaterwereld.

Peter’s rol als vaste teamcaptain bij ‘Dit was het nieuws’ sinds 2017 en zijn deelname aan ‘The Roast’ tonen zijn vermogen om scherpe humor te combineren met actuele thema’s. Zijn veelzijdigheid strekt zich ook uit tot schrijfwerk, met bijdragen aan Propria Cures, televisieprogramma’s zoals ‘Koefnoen’, ‘The Daily Show’, en ‘Dit was het nieuws’, en columns op Radio 538 en 3FM.

Peter Pannekoek’s carrière getuigt van zijn exceptionele talent in comedy en zijn vermogen om mensen te raken en te amuseren. Zijn ervaring, gecombineerd met zijn unieke kijk op de wereld, maakt hem tot een uitstekende keuze als spreker voor jouw evenement. Met Peter haal je niet alleen een entertainer in huis, maar een ware meester in het vak die zijn publiek weet te boeien, uit te dagen en te inspireren.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Peter Pannekoek
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Peter Pannekoek

Meer informatie & boekingen

Peter Pannekoek inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Peter Pannekoek
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers