Maarten Willemse

Cabaretier Maarten Willems vrolijkt een bijeenkomst graag op met een unieke, speciaal voor dat moment gecreëerde voorstelling. Bijvoorbeeld bij het afscheid van een collega, de kick-off van een nieuwe organisatie of bij een jubileum: er zijn veel gelegenheden waaraan hij een extra dimensie kan geven.

Contact met publiek
Maarten Willemse studeert klassieke talen, wordt vervolgens muzikant in Noorwegen en start na terugkeer in Nederland een succesvolle, professionele goochelpraktijk. Na enkele jaren schuift hij op in de richting van cabaretvoorstellingen. Inmiddels kan hij het publiek trakteren op cabaret, stand-up comedy, improvisaties en een op maat geschreven lied. In overleg met de opdrachtgever bepaalt Willemse welke mix voor een bijeenkomst het meest geschikt is. In zijn voorstellingen zoekt hij veelvuldig contact met het publiek (op een sympathieke manier) en improviseert hij graag aan de hand van reacties uit het publiek. He can also perform in English, if that’s the language you prefer.

Voorbespreking
Tijdens een voorbespreking van minstens een uur probeert Maarten Willemse in overleg met organisator van een evenement de volgende vragen te beantwoorden: welk doel wordt nagestreefd met de bijeenkomst; welke rol is weggelegd voor Willemse; welke onderwerpen dienen aan bod te komen en zijn geschikt om met cabareteske knipoog te benaderen; hoe is het publiek samengesteld; wat is de cultuur en de achtergrond van bedrijf of instelling; wat zijn mogelijke hete hangijzers of valkuilen? Verder neemt hij de technische details met de opdrachtgever door.

Cabaret op maat
Maarten Willemse heeft de kracht ontdekt van cabaret op maat tijdens zakelijke bijeenkomsten. Hij vindt het nog elke keer leuk om mensen te verrassen met een cabareteske blik op hun bezigheden. Wie op zoek is naar iemand die op een innemende manier de leiding neemt en die het publiek met humor bij de les weet te houden, is bij hem aan het juiste adres. Hij leidt bijeenkomsten van congressen tot discussiepanels, van awarduitreikingen tot inspiratiedagen.

Maarten Willemse spreekt graag over:

Maarten Willemse boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Maarten Willemse. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21