20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sjaak Bral

Sjaak Bral als spreker boeken

Sjaak Bral is jouw ideale keuze als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen je publiek boeit maar ook weet te vermaken.  Sjaak, een veelzijdige artiest en creatieve geest, is een meester in het mengen van humor en diepgang. Deze pagina biedt je een blik op de veelzijdigheid van Sjaak Bral, van zijn vaardigheden als dagvoorzitter tot zijn expertise in diverse onderwerpen. Ontdek waarom Sjaak de perfecte aanwinst is voor jouw evenement.

Sjaak Bral

Maatwerk comedian

Als dagvoorzitter tilt Sjaak Bral elk congres of seminar naar een hoger niveau. Met zijn scherpe humor en improvisatietalent zorgt hij voor een dynamische en ontspannen sfeer. Zijn ervaring als cabaretier, columnist en schrijver stelt hem in staat om elk onderwerp met verve en vermaak te behandelen. Sjaak is de persoon die je nodig hebt om je evenement onvergetelijk te maken.

Over de expertise van Sjaak Bral

Sjaak Bral is een autoriteit op het gebied van humor en maatschappijkritiek. Zijn lezingen zijn een mix van vermaak en diepe inzichten. Kies je voor een lezing van Sjaak, dan kies je voor een ervaring die je aan het denken zet en tegelijkertijd vermaakt. Hij behandelt actuele thema’s met een scherpe blik en een lach, en biedt publiek een uniek perspectief op de wereld om ons heen.

Sjaak Bral inhuren voor een lezing

Het boeken van Sjaak Bral voor jouw evenement is een eenvoudige en soepele ervaring. Neem contact op met ons team voor een offerte binnen 24 uur, en profiteer van onze all-inclusive tarieven en uitgebreide support. Wij zorgen ervoor dat van het eerste contact tot na het evenement alles vlekkeloos verloopt. Met onze tevredenheidsgarantie ben je verzekerd van een succesvolle samenwerking.

Biografie

Sjaak Bral, geboren en getogen in Den Haag, is een cabaretier, columnist, schrijver en bovenal een creatieve duizendpoot. Vergelijkbaar met Wim T. Schippers in zijn veelzijdigheid, beschikt Sjaak over een breed scala aan talenten. Met humor als rode draad door zijn carrière, heeft Sjaak een unieke plaats verworven in de Nederlandse entertainmentindustrie.

Zijn carrière begon in 1992 en al snel maakte hij naam in de theaterwereld. Zijn improvisatietalent en eigenzinnige stijl – niet gehinderd door conventionele opleidingen of methodes – maakten hem tot een geliefd figuur bij het publiek. Na meer dan twee decennia in het vak, met talloze optredens en oudejaarsconferences, blijft Sjaak Bral een frisse en relevante stem in het Nederlandse cabaret.

Naast zijn theaterwerk is Sjaak Bral ook een veelgevraagd mediafiguur. Hij presenteert het radioprogramma ‘Broodje Bral’ op Omroep West en schrijft al sinds 1998 dagelijkse columns voor het AD/Haagsche Courant. Zijn scherpe en humoristische commentaren hebben hem een trouwe lezersschare opgeleverd.

Ook als schrijver laat Sjaak zijn veelzijdigheid zien. Hij heeft meerdere boeken en theaterstukken op zijn naam staan, waaronder twee libretto’s voor opera’s met het Residentie Orkest. Zijn werk weerspiegelt zijn diepgaande kennis van de samenleving en zijn vermogen om humor te gebruiken als een middel voor waarheidsgetrouwe inzichten.

In het bedrijfsleven staat Sjaak bekend om zijn onafhankelijkheid en zelfstandigheid. Zijn optredens bij bedrijfsevenementen zijn niet alleen vermakelijk, maar bieden ook waardevolle inzichten. Als dagvoorzitter of spreker zet hij de toon voor een succesvolle bijeenkomst, altijd met een knipoog en klasse.

Sjaak Bral’s omvangrijke oeuvre omvat diverse theaterprogramma’s, boeken, columns, cd’s en dvd’s. Van zijn eerste theaterprogramma ‘Klappen uit de Haagse School’ tot zijn jaarlijkse oudejaarsconferences, Sjaak blijft zijn publiek boeien met zijn unieke stijl en scherpe humor. Met boeken als ‘Haags Bloed’ en ‘Ut Groen Geile Boekie’, laat hij zien dat hij ook in schrift zijn mannetje staat.

Kortom, Sjaak Bral is een multitalent wiens werk raakt, vermaakt en aan het denken zet. Zijn diepgaande kennis en ervaring maken hem tot een uitstekende keuze voor elke bijeenkomst, van zakelijke evenementen tot culturele bijeenkomsten. Boek Sjaak Bral nu en voeg een unieke dimensie toe aan je evenement.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Sjaak Bral

"Mijn (eerste) ervaring met Quality Bookings was boven verwachting. Waar het contact met een bureau wel eens stroperig verloopt, was daar hier geen sprake van. Men weet bij Quality Bookings hoe het moet en dat doen zij ook gewoon en prettig. Onze spreker Sjaak Bral was een topper. Hij had zich vooraf goed verdiept in onze organisatie. Met humor en al verstrekte hij goede tips en bleef met alle ondernemers napraten tot het licht uitging."

― Anoniem

"Humor met een geweldige charme in een klassieke oudejaarsconference."

― De Volkskrant

"Pientere grappen, behendig samengebonden."

― NRC

"Kundig gebracht, hoge grapdichtheid: een zeer vermakelijke avond"

― Telegraaf
Schrijf een review

Video met Sjaak Bral

Meer informatie & boekingen

Sjaak Bral inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Sjaak Bral
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers