Bedrijven en organisaties die het humoristische gezelschap Boom Chicago boeken, huren daarmee internationaal improvisatietalent in. Boom Chicago is een van oorsprong Amerikaans improvisatie comedygezelschap, dat elk jaar een nieuw programma brengt dat aansluit op de actualiteit. Sinds 2013 treedt Boom Chicago op in het Rozentheater in Amsterdam; voordien was de Chicago Social Club (het voormalige Leidseplein Theater), eveneens in Amsterdam, hun thuisbasis. Naast de dagelijkse voorstellingen in Amsterdam verzorgt Boom Chicago wereldwijd meer dan tweehonderd speciale programma’s per jaar voor zakelijke evenementen.

Amerikanen
Boom Chicago wordt in 1993 opgericht door een groep Amerikanen, onder aanvoering van producent Andrew Moskos en artistiek leider Jon Rosenfeld, die de op Nederlanders en op Nederland bezoekende toeristen gerichte Engelstalige show vernoemt naar hun thuisstad Chicago.

Origineel, energiek, actueel
Humor vergroot de impact van elk evenement. Boom Chicago vertaalt branche- en bedrijfsinformatie in een origineel programma van geschreven scènes en interactieve improvisaties, gebaseerd op suggesties van het publiek. De energieke shows van dit gezelschap grijpen de aandacht, versterken bedrijfsboodschappen en blijven het publiek nog lang bij!

In de presentaties The Future of Your Organization en Know Your Customer combineert Boom Chicago comedy en inhoud om de boodschap van uw bijeenkomst over te dragen. De programma’s duren 60 tot 90 minuten en zijn gemakkelijk in te passen.

 

Boom Chicago spreekt graag over:

Boom Chicago boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Boom Chicago. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21