20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Nico Dijkshoorn

Nico Dijkshoorn als spreker boeken

Nico Dijkshoorn is jouw keuze wanneer je een spreker zoekt die met scherpe observaties en poëtische finesse elk evenement verrijkt?  Als gerenommeerd columnist en voormalig huisdichter van ‘De Wereld Draait Door’, brengt Dijkshoorn een unieke combinatie van humor, scherpte en creativiteit naar jouw evenement. Deze pagina laat je kennismaken met Nico Dijkshoorn: zijn expertise, zijn unieke stijl van spreken, en de impact die hij kan hebben op jouw bijeenkomst.

Nico Dijkshoorn

Nederlandse columnist

Nico Dijkshoorn staat bekend om zijn vermogen om de essentie van alledaagse situaties te vangen in zijn columns en gedichten. Zijn expertise ligt in het observeren van maatschappelijke trends en het verwoorden van deze observaties op een manier die zowel humoristisch als doordacht is. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van sport tot cultuur, en weet deze te verrijken met zijn unieke blik. Als spreker biedt Dijkshoorn een rijkdom aan opties: van satirische columns tot poëtische reflecties, hij past zijn stijl aan om aan de specifieke behoeften van jouw evenement te voldoen.

Nico Dijkshoorn inhuren voor een lezing

Het boeken van Nico Dijkshoorn voor jouw evenement is een eenvoudige en transparante procedure. Bij Quality Bookings begrijpen we de behoeften van onze klanten en zorgen we voor een soepel proces, van het eerste contact tot de daadwerkelijke uitvoering van de lezing. Ons team staat klaar om jou te ondersteunen bij elke stap, waarbij wij de ervaring van twee decennia combineren met onze all-inclusive tarieven, snelle offerte-service en uitgebreide ondersteuning. Met onze tevredenheidsgarantie en hoge beoordelingen kun je vertrouwen op een succesvolle samenwerking.

Biografie van Nico Dijkshoorn

Nico Dijkshoorn, een veelzijdige en invloedrijke figuur in de Nederlandse literaire en mediawereld, heeft een rijke carrière die zowel diepgang als diversiteit toont. Beginnend als bibliothecaris, maakte hij zijn eerste publieke stappen als schrijver via columns onder pseudoniem op websites als Retecool en Geenstijl. Zijn unieke stem kwam verder tot uiting in zijn dichtbundel onder het pseudoniem P. Kouwes en in romans zoals ‘De tranen van Kuif den Dolder’.

Dijkshoorn’s bekendheid nam toe met zijn rol in ‘De Wereld Draait Door’, waar hij met ironische gedichten en observaties de Nederlandse kijkers boeide. Zijn talent strekt zich uit tot het schrijven van satirische teksten voor televisieprogramma’s en columns voor landelijk bekende kranten. Zijn werk in het literaire voetbaltijdschrift ‘Hard Gras’ toont zijn veelzijdigheid en diepgaande kennis van zowel literatuur als sport.

Als spreker brengt Dijkshoorn een unieke dimensie naar evenementen. Hij heeft het vermogen om gedichten en columns te schrijven die aansluiten bij de besproken onderwerpen en personen, en deze met de nodige ironie en humor voor te dragen. Zijn bijdragen aan evenementen zijn niet alleen vermakelijk, maar bieden ook een frisse, onverwachte invalshoek die het publiek zowel aan het denken zet als vermaakt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Nico Dijkshoorn

Schrijf een review

Video met Nico Dijkshoorn

Artikelen over Nico Dijkshoorn

Meer informatie & boekingen

Nico Dijkshoorn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Nico Dijkshoorn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers