20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Patty Harpenau

Patty Harpenau als spreker boeken

Zoek je naar een inspirerende gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Ontdek dan de veelzijdigheid van Patty Harpenau. Als gerenommeerde trainer, coach, en auteur heeft zij een indrukwekkend portfolio opgebouwd in menskunde en talentontwikkeling. Met bestsellers als ‘The Gift’ en ‘The Life Codes’, brengt Patty een schat aan kennis en inspiratie. In deze pagina duiken we in de wereld van Patty Harpenau en ontdekken we waarom ze de perfecte keuze is voor jouw evenement.

Patty Harpenau

Menskunde en talentontwikkeling

Persoonlijke groei en talentontwikkeling

Patty Harpenau spreekt gepassioneerd over persoonlijke groei en talentontwikkeling, onderwerpen die essentieel zijn voor zowel individuen als organisaties. De noodzaak om ons voortdurend te ontwikkelen in een snel veranderende wereld maakt deze thema’s actueler dan ooit. Patty behandelt in haar lezingen hoe je unieke talenten kunt identificeren en ontwikkelen, en hoe human leadership en mobiliteit een rol spelen in de moderne werkomgeving. Haar inzichten bieden waardevolle handvatten voor zowel persoonlijke als professionele groei.

Patty Harpenau inhuren voor een lezing

Ben je overtuigd en wil je Patty Harpenau inhuren voor een lezing? Het proces is eenvoudig en transparant. Neem contact op met ons team, en binnen 24 uur ontvang je een all-inclusive offerte. Ons ervaren supportteam staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, ben je verzekerd van een succesvolle ervaring.

Biografie van Patty Harpenau

Patty Harpenau, een naam die resoneert in de wereld van kunst, literatuur, en persoonlijke ontwikkeling. Na haar opleiding aan de prestigieuze Rietveld Academie en Betzaleh Academie, maakte Patty naam als kunstschilder met haar kleurrijke expressionistische werken. Deze creatieve periode legde de basis voor haar latere werk als auteur en spreker.

In de jaren 90 koos Patty voor een nieuwe richting, waarbij ze haar artistieke talenten combineerde met haar passie voor menskunde. Als directeur van The Life Foundation en opgeleid aan het Deepak Chopra Centrum of Well Being, heeft zij zich gewijd aan het trainen en coachen van zowel individuen als professionals.

Haar boeken, waaronder ‘The Life Codes’ en ‘The Wizard’, weerspiegelen haar diepgaande kennis en toegankelijke schrijfstijl. Patty’s workshops en lezingen zijn een bron van inspiratie en bieden praktische inzichten in persoonlijke groei, talentontwikkeling, en leiderschap. Door haar jarenlange ervaring en authentieke benadering weet ze haar publiek te raken en te motiveren.

Patty Harpenau’s reis van kunstenares tot invloedrijke spreker en auteur is een getuigenis van haar veelzijdigheid en toewijding aan persoonlijke ontwikkeling. Haar verhalen en inzichten zijn niet alleen leerzaam, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die streeft naar groei en zelfontplooiing.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als

Reviews over Patty Harpenau

Schrijf een review

Video met Patty Harpenau

Meer informatie & boekingen

Patty Harpenau inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Patty Harpenau
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers