Patty Harpenau is een veelgevraagd trainer, coach, spreker en auteur van diverse, wereldwijd uitgegeven bestsellers over menskunde en talentontwikkeling, waaronder The Gift en The Life Codes.

Kunstenares
Tegenwoordig is Patty Harpenau bekend als schrijfster van haar spirituele boeken, maar aanvankelijk timmert zij vooral aan de weg als kunstschilder. Na de middelbare school studeert Harpenau mode en vormgeving aan de Rietveld Academie in Amsterdam, en zij rondt haar kunstopleiding vervolgens af in Israël aan de Betzaleh Academie. Na terugkeer in Nederland breekt zij in de jaren 80 door als kunstenaar en wordt haar werk, dat zich kenmerkt door kleurrijk expressionisme, internationaal tentoongesteld. Halverwege de jaren 90 slaat Patty echter een andere weg in en exposeert zij niet meer.

Persoonlijke groei
Patty Harpenau is directeur van The Life Foundation, een centrum voor persoonlijke groei. Zij heeft een opleiding als trainer gevolgd aan het Deepak Chopra Centrum of Well Being, en verzorgt sinds 1995 de trainingen van het Chopra Centrum en The Life Foundation voor particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland. Patty werkt graag en gepassioneerd met mensen, en beschouwt het doorgeven van levenskunde als de liefde van haar leven. Haar boeken zijn toegankelijk geschreven en mede daardoor uiterst succesvol. In 2013 is The Wizard verschenen, als opvolger van haar internationale bestseller The Life Codes. De workshops en lezingen die Patty Harpenau aanbiedt, gaan over unieke talenten, human leadership  en mobiliteit.

Patty Harpenau spreekt graag over:

Patty Harpenau boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Patty Harpenau. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21