20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Derk de Kloet

Derk de Kloet als spreker boeken

Derk de Kloet is een gerenommeerde expert in persoonlijkheidsontwikkeling, houding en gedrag in de professionele context. Als bedrijfsadviseur en coach heeft hij een indrukwekkende staat van dienst in het begeleiden van teams en individuele topprofessionals. Zijn unieke benadering van persoonlijke ontwikkeling maakt hem een uitstekende keuze voor organisaties die streven naar verbetering van teamdynamiek en persoonlijke groei. Door Derk de Kloet te boeken voor uw evenement, haalt u niet alleen een expert in huis, maar ook een inspirerende spreker die uw publiek zal motiveren en voorzien van waardevolle inzichten.

Derk de Kloet

Persoonlijkheidsontwikkeling en teamdynamiek

Persoonlijkheidsontwikkeling en teamdynamiek zijn cruciale elementen voor het succes van elke organisatie. Derk de Kloet, met zijn uitgebreide ervaring op deze gebieden, biedt een diepgaand inzicht in hoe individuen en teams effectiever kunnen functioneren. Hij behandelt thema’s als het herkennen en benutten van diverse persoonlijkheidstypen binnen een team, het ontwikkelen van een constructieve houding en gedrag op de werkvloer, en het verbeteren van communicatie en samenwerking. Zijn lezingen zijn niet alleen theoretisch onderbouwd, maar bevatten ook praktijkvoorbeelden en strategieën die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse werkpraktijk.

Derk de Kloet inhuren voor een lezing

Het boeken van Derk de Kloet voor een lezing of workshop is een naadloos proces met Quality Bookings. Na uw aanvraag, zullen we samen met u de specifieke behoeften en doelstellingen van uw evenement bespreken. Met onze all-inclusive tarieven weet u precies wat te verwachten zonder verborgen kosten. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte, en ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap. Onze tevredenheidsgarantie en uitstekende beoordelingen zijn een bewijs van onze toewijding aan de kwaliteit van uw evenement met Derk de Kloet.

Biografie van Derk de Kloet

Derk de Kloet heeft zich in de loop van zijn carrière ontwikkeld tot een vooraanstaand bedrijfsadviseur op het gebied van persoonlijkheid, houding en gedrag. Om zover te komen heeft hij een onorthodox ontwikkel pad gevolgd. Vanuit muziek, Oosterse bewegingsleer en wijsbegeerte heeft hij een unieke coach praktijk opgebouwd.

Zijn carrière nam een vlucht toen hij zich ging richten op het coachen van individuele professionals en teams in diverse sectoren. Derk’s aanpak is uniek in de zin dat hij zich richt op zowel de individuele als collectieve aspecten van professionele ontwikkeling. Hij heeft succesvolle teamtrainingen geleid en tal van professionals begeleid in hun carrière, variërend van startende talenten tot ervaren leiders.

Naast zijn advieswerk, is Derk een veelgevraagd spreker, trainer en entertainer met zijn eigen Swinging Business Trio ‘Swing Easy Today’.  Zijn workshops en lezingen zijn interactief, verhelderend en direct toepasbaar. Derk heeft door zijn werk een reputatie opgebouwd als een expert die niet alleen theoretische kennis overbrengt, maar ook praktische tools en technieken biedt om persoonlijke en professionele groei te stimuleren.

Door de jaren heen heeft Derk de Kloet een indrukwekkend portfolio opgebouwd en is hij een gerespecteerde figuur geworden in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsadvies. Zijn toewijding aan het vak en zijn vermogen om zijn kennis op een boeiende manier over te brengen, maken hem een uitstekende keuze voor uw volgende evenement of training.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Derk de Kloet

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Derk de Kloet inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Derk de Kloet
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers