Organisatiedeskundige Derk de Kloet vindt het zelf lastig om te beschrijven hoe hij precies te werk gaat. De Kloet houdt zich bezig met ‘Vitality Management’, de verzamelnaam voor alles wat nodig is om vitaliteit te ‘managen’. Hij is te boeken als spreker, coach of dagvoorzitter.

Mental coach

Derk de Kloet bestudeert menselijk gedrag en samenwerking, en treedt op als mental coach en trainer van sporters en topprofessionals. Hij beweegt zich in de boeiende wereld van persoonlijkheid, houding en gedrag, en heeft een eigen trainingsmethode ontwikkeld, die is gebaseerd op het in conditie brengen van de mens. De Kloet houdt zich vooral bezig met teamontwikkeling en strategiebepaling, het vitaliseren van mens en organisatie, conflict management, stress management en burn-out preventie. Via coaching, training en procesbegeleiding bouwt De Kloet mee aan de ontwikkeling en bewaking van cultuur- en verander processen binnen organisaties. Daarbij schroomt hij niet om onorthodoxe middelen te gebruiken. De Kloet bekijkt onder meer waarom mensen zich niet houden aan afspraken, hun voornemens niet ten uitvoer leggen en zo slecht samenwerken.

Auteur

Derk de Kloet is docent aan het Ajax College. Daarnaast is hij auteur. Zijn boek De beste stuurlui doen het zo (2009) laat de lezer onderzoeken wat voor zijn leven van belang is, laat zien hoe je je bewuster kunt worden van eigen drijfveren en gedrag, en geeft je handvatten om zelf het stuur van je leven in handen te nemen.

Wilt u Derk de Kloet boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Biografie

Derk de Kloet spreekt graag over:

Derk de Kloet boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Derk de Kloet. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21