20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Jorieke Markerink - Hoe trek je jong talent aan

Jorieke Markerink Hoe trek je jong talent aan

Jorieke Markerink als spreker boeken

Jorieke Markerink begint haar carrière in IT & innovatie binnen de financiële sector. Ze werkt jaren met veel plezier aan corporate- en sociale innovatieprojecten. Toch begint het na een tijdje te kriebelen.

Ze neemt ontslag, koopt een backpack en gaat op reis. Zoals het een echte millennial betaamt, trekt Jorieke een jaar lang de wereld over. Eenmaal terug in Nederland begint ze met ondernemen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Jorieke Markerink
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jorieke Markerink

Ze ontwikkelt zelf trainingen en presentaties gericht op millennials en generatie Z. Onder andere ABN AMRO en Rabobank Nederland kloppen bij haar aan voor een training. Dankzij de open en eerlijke gesprekken met deze jongste generaties ontdekt ze steeds meer over de verschillen met de oudere generaties. Dit is de start van een serieuze studie naar generatiediversiteit en de impact daarvan op bedrijfsresultaten.

Wetenschappelijke onderbouwing vindt Jorieke cruciaal. Samen met een corporate antropoloog en zeven studenten (generatie Z’ers) van de faculteit sociale wetenschappen Universiteit Utrecht, doet zij onder andere onderzoek naar de impact van de coronacrisis op intergenerationeel contact binnen organisaties.

Steeds vaker vragen bedrijven haar terug in de rol van spreker en adviseur. Jorieke helpt deze organisaties met allerlei vraagstukken rondom generatiemanagement. Hoe pas je de (secundaire) arbeidsvoorwaarden aan op de verschillende generaties? Hoe trek je jong talent aan? Hoe behoud je dat talent? Hoe zorg je ervoor dat verschillende generaties beter samenwerken? Hoe leren en ontwikkelen diverse generaties? Hoe geef je leiding aan een multi-generationeel team?

+ lees meer

Ook neemt zij organisaties mee in de ontwikkeling van de concepten van werk en leven. Want als je als werkgever niet mee evolueert met deze concepten val je al snel buiten de boot. Corporate darwinisme dus: adapt or die. Door scenario’s te schetsen van wat mensen in werk te wachten staat én hoe we in de toekomst leven, daagt zij organisaties uit lef te tonen. Haar stelling is dat organisaties een magneet worden voor jong talent als zij écht het concept van werk durven te herontwerpen.

Een lezing van Jorieke betekent een mix van wetenschap, persoonlijke anekdotes, humor, een kijkje in de toekomst en een dosis enthousiasme. Wilt u deze generatie expert en futurist liever boeken voor een maatwerk workshop zodat u direct aan de slag kunt met de geboden handvatten? Dat kan ook.

Meer informatie & boekingen

Jorieke Markerink inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Jorieke Markerink
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers