20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jorieke Markerink

Jorieke Markerink als spreker boeken

Jorieke Markerink  is een dynamische en inzichtelijke gastspreker voor uw volgende evenement. Maak kennis met Jorieke Markerink, een vooraanstaande expert op het gebied van generatiediversiteit en toekomst van werk. Met een schat aan ervaring in het geven van lezingen en workshops, is Jorieke de ideale spreker om uw publiek te boeien en te inspireren. Haar lezingen bevatten een unieke mix van wetenschappelijke inzichten, persoonlijke verhalen, humor en een blik in de toekomst, allemaal geleverd met een onmiskenbare passie en energie.

Jorieke Markerink

Jong talent aantrekken

Jorieke Markerink als dagvoorzitter boeken

Jorieke Markerink  brengt als dagvoorzitter een extra laag van expertise en charisma naar uw congres of seminar. Haar vermogen om diepgaande kennis te combineren met een vlotte presentatiestijl maakt haar tot een uitstekende keuze voor het leiden van discussies en het stimuleren van betrokkenheid bij het publiek. Jorieke’s achtergrond in generatiediversiteit en bedrijfsinnovatie zorgt ervoor dat zij relevante en prikkelende vragen kan stellen, wat bijdraagt aan de waarde van uw evenement.

Over generatiediversiteit en toekomst van werk

Generatiediversiteit en de toekomst van werk zijn onderwerpen die tegenwoordig van cruciaal belang zijn in de bedrijfswereld. Jorieke Markerink neemt u mee op een reis door deze fascinerende thema’s, belichtend hoe generatieverschillen invloed hebben op bedrijfsresultaten en hoe organisaties kunnen evolueren om aan de veranderende behoeften van de werknemers te voldoen. Van het aantrekken en behouden van jong talent tot het leiden van multigenerationele teams, Jorieke biedt waardevolle inzichten en praktische strategieën die direct toepasbaar zijn in uw organisatie.

Jorieke Markerink inhuren voor een lezing

Het boeken van Jorieke Markerink voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces, ondersteund door de uitgebreide support en tevredenheidsgarantie van Quality Bookings. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van het aanvragen van een offerte tot de uiteindelijke organisatie van het evenement. Met onze all-inclusive tarieven en snelle offerteservice zorgen wij ervoor dat het boeken van Jorieke een naadloze en stressvrije ervaring is.

Biografie van Jorieke Markerink

Jorieke Markerink is een gerenommeerde expert op het gebied van generatiediversiteit, bedrijfsinnovatie en de toekomst van werk. Haar pad begon met het ontwikkelen van trainingen en presentaties gericht op millennials en generatie Z, wat leidde tot samenwerkingen met toonaangevende bedrijven zoals ABN AMRO en Rabobank Nederland. Door haar interacties met de jongste generaties kreeg Jorieke unieke inzichten in de verschillen met oudere generaties, wat resulteerde in een diepgaande studie naar generatiediversiteit en de impact ervan op bedrijfsresultaten.

Jorieke’s wetenschappelijke benadering wordt versterkt door haar samenwerking met een corporate antropoloog en studenten van de Universiteit Utrecht. Samen onderzoeken ze onder andere de impact van de coronacrisis op intergenerationeel contact binnen organisaties. Haar werk heeft haar niet alleen tot een veelgevraagd spreker en adviseur gemaakt, maar ook tot een gids voor organisaties die worstelen met generatiemanagementvraagstukken.

In haar interactieve lezingen combineert Jorieke wetenschappelijke data met persoonlijke anekdotes, humor en toekomstvoorspellingen. Ze daagt organisaties uit om de concepten van werk en leven opnieuw te ontwerpen, met de overtuiging dat aanpassing cruciaal is voor het aantrekken van jong talent in een snel veranderende wereld. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, en laten deelnemers achter met concrete handvatten om direct aan de slag te gaan.

Jorieke Markerink staat bekend om haar dynamische en meeslepende presentaties, waarmee ze elk publiek weet te boeien en te inspireren. Of het nu gaat om een workshop op maat of een grote lezing, haar sessies zijn altijd op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van haar publiek te voldoen. Met haar expertise, passie en aanstekelijke enthousiasme is Jorieke Markerink een onmisbare aanwinst voor elk evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jorieke Markerink

Schrijf een review

Video met Jorieke Markerink

Meer informatie & boekingen

Jorieke Markerink inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Jorieke Markerink
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers