20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Onno Hoes
Exclusief bij
Quality Bookings

Onno Hoes als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende spreker die zowel kennis als ervaring brengt? Dan is Onno Hoes de perfecte keuze voor uw evenement. Met zijn rijke ervaring in politiek en bestuur, en als voorvechter voor sociale kwesties, weet Hoes zijn publiek te boeien met actuele en relevante thema’s. Als gastspreker brengt hij een unieke mix van expertise op gebieden als stedelijke ontwikkeling, duurzaamheid en maatschappelijke integratie, en hij staat bekend om zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren.

Onno Hoes

Waarnemend burgemeester van Roermond

Over stedelijke ontwikkeling en duurzaamheid

In de lezingen van Onno Hoes staat het onderwerp ‘stedelijke ontwikkeling en duurzaamheid’ centraal. Hij biedt inzicht in hoe steden kunnen transformeren naar duurzame, leefbare en innovatieve omgevingen. Hoes benadrukt het belang van samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en burgers om duurzame doelen te bereiken. Hij deelt praktijkvoorbeelden en strategieën die kunnen worden toegepast in verschillende contexten. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief maar ook inspirerend, en bieden concrete handvatten voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van stedelijke gebieden.

Onno Hoes inhuren voor een lezing

Het boeken van Onno Hoes voor uw evenement is een eenvoudige en heldere procedure. Ons team bij Quality Bookings begeleidt u stap voor stap door het proces. We beginnen met een persoonlijke intake om uw wensen en de context van het evenement te begrijpen. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een all-inclusive offerte, inclusief alle benodigde informatie. We zorgen voor uitgebreide support en bieden een tevredenheidsgarantie, waarmee we de kwaliteit van onze dienstverlening en de impact van Onno Hoes als spreker waarborgen.

Biografie van Onno Hoes

Onno Hoes, geboren in 1961, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in de Nederlandse politiek en het openbaar bestuur. Hij is vooral bekend om zijn rol als burgemeester van Maastricht, waar hij van 2010 tot 2015 diende. Hoes is lid van de VVD en heeft verschillende posities bekleed binnen deze partij, waaronder die van wethouder in Amsterdam.

Zijn bijdrage aan de maatschappij gaat verder dan alleen zijn politieke werk. Hoes is een voorstander van LHBTQ+-rechten en heeft zich ingezet voor de acceptatie en integratie van deze gemeenschap in de samenleving. Hij is een inspirerende figuur voor velen, vanwege zijn openheid over zijn persoonlijke leven en zijn inspanningen om sociale kwesties aan te kaarten.

Als spreker weet Onno Hoes zijn uitgebreide ervaring en kennis te vertalen naar inspirerende verhalen. Hij spreekt regelmatig op congressen, seminars en bijeenkomsten over thema’s als stedelijke ontwikkeling, duurzaamheid, en sociale integratie. Zijn lezingen zijn verrijkend, prikkelend en altijd aangepast aan de specifieke behoeften van zijn publiek.

Met zijn expertise in politiek, zijn ervaring als bestuurder, en zijn persoonlijke toewijding aan sociale kwesties, brengt Onno een schat aan kennis en ervaring naar uw evenement. Zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te presenteren, maakt hem een uitstekende keuze voor een breed scala aan evenementen. Boek Onno Hoes nu voor een lezing en verzeker uzelf van een inspirerende en memorabele bijeenkomst.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Onno Hoes

Schrijf een review

Video met Onno Hoes

Meer informatie & boekingen

Onno Hoes inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Onno Hoes
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers