20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Robin de Lange

Robin de Lange als spreker boeken

Robin de Lange kun je met recht een praktisch idealist noemen. Als directeur van Ouwehands Dierenpark in Rhenen, dat wereldberoemd werd door de komst van de reuzenpanda’s in 2017,  werkt hij dagelijks op het raakvlak van commercie en ideaal. “Liefde voor de natuur” is het doel, de commerciële exploitatie van het dierenpark het middel. Bevlogenheid en idealisme gaan hand in hand met realisme en resultaat.

Robin de Lange

Liefde voor de natuur

Robin de Lange als dagvoorzitter boeken

Een van de krachten van Robin de Lange ligt in zijn vermogen om op te treden als dagvoorzitter tijdens congressen en seminars. Met zijn jarenlange ervaring in de commerciële wereld van Leisure en gastvrijheid, opgedaan als Marketing Manager bij Attractiepark Duinrell in Wassenaar, heeft hij de expertise om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Zijn inspirerende aanwezigheid en uitgebreide kennis maken hem de ideale gastheer voor uw bijeenkomst.

Over natuurbehoud en duurzaamheid

Robin de Lange is een expert op het gebied van natuurbehoud en duurzaamheid. In deze sectie gaan we dieper in op waarom u zou moeten kiezen voor dit onderwerp als basis voor zijn lezing. We introduceren de aanleiding voor het belang van natuurbehoud en duurzaamheid en bespreken de diverse onderwerpen die Robin de Lange kan behandelen tijdens zijn lezing. U zult ontdekken hoe u kunt bijdragen aan een betere wereld door te leren van zijn ervaringen en inzichten.

Robin de Lange inhuren voor een lezing

Het boeken van Robin de Lange als spreker is eenvoudig en moeiteloos bij Quality Bookings. In deze sectie leggen we het boekingsproces stap voor stap uit en nemen we eventuele drempels weg. We willen dat u een naadloze ervaring hebt bij het boeken van Robin de Lange voor uw evenement. Ontdek hoe u kunt profiteren van zijn inspirerende verhaal en expertise.

Biografie van Robin de Lange

Robin de Lange’s carrière begon na zijn studie communicatie in Utrecht, waar hij zijn eerste stappen zette bij Attractiepark Duinrell in Wassenaar als Marketing Manager. Bijna zeven jaar lang leerde hij de ins en outs van de commerciële wereld van Leisure en gastvrijheid. Zijn overstap naar Ouwehands Dierenpark, eigendom van de bekende ondernemer Marcel Boekhoorn, bracht zijn idealisme en commerciële kennis samen. Hier heeft hij zijn visie op conservation, bewustwording en duurzaamheid verder ontwikkeld.

Ouwehands Dierenpark heeft onder zijn leiding een opmerkelijke transformatie ondergaan, van bijna failliet tot een van de meest succesvolle dierentuinen in Nederland. Keywoorden voor dit succes waren onderscheidende productontwikkeling, een effectieve marketingaanpak en de verwerving van twee Chinese reuzenpanda’s, wat wereldnieuws werd. Robin heeft 15 jaar lang talloze reizen naar China gemaakt om uiteindelijk een overeenkomst met de Chinezen te bereiken, getuige de ondertekening van de uitleenovereenkomst in 2016 in Beijing, in aanwezigheid van de Chinese Premier Xi Jinping en Koning Willem Alexander.

Robin de Lange heeft de gave om op een enthousiaste en inspirerende manier te spreken. Zijn verhaal omvat onderwerpen als ondernemen, motiveren, marketing, volharden, internationaal zakendoen, duurzaamheid en het verwezenlijken van dromen in China.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Robin de Lange

Schrijf een review

Video met Robin de Lange

Meer informatie & boekingen

Robin begon zijn loopbaan – na een studie communicatie in Utrecht – bij Attractiepark Duinrell in Wassenaar. Als Marketing Manager leerde hij het klappen van de zweep in de commerciële wereld van Leisure en gastvriendelijkheid. Na bijna zeven jaar maakte hij de overstap naar Ouwehands Dierenpark, eigendom van de bekende ondernemer Marcel Boekhoorn. Als directeur van deze organisatie kon hij zijn commerciële kennis en ervaring in de Leisure branche inzetten voor een betere wereld. Zijn ideeën over conservation, bewustwording en duurzaamheid en de rol die commercie kan vervullen in ontwikkeling van mens en maatschappij, hebben zich hier verder ontwikkeld.

Ouwehands Dierenpark is de afgelopen 15 jaar omgevormd van een bijna failliete dierentuin naar één van de grootste en meest succesvolle dierentuinen van Nederland. Een onderscheidende productontwikkeling en een effectieve marketingaanpak waren hiervoor sleutelwoorden.

Daarnaast was het verwerven van twee Chinese reuzenpanda’s wereldnieuws. Robin is daarvoor 15 jaar lang vele malen naar China gereisd om uiteindelijk overeenstemming met de Chinezen te bereiken. De uitleenovereenkomst werd in 2016 ondertekend in Beijing onder toeziend oog van de Chinese Premier Xi Jinping en Koning Willem Alexander.

Robin kan op een enthousiasmerende en inspirerende manier vertellen. Zijn verhaal gaat over ondernemen, motiveren, marketing, volharden, internationaal zakendoen, duurzaamheid en het verwezenlijken van een droom in China.

Celine
  • Snel contact met Robin de Lange
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers