20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Nicolaas Duin
Exclusief bij
Quality Bookings

Nicolaas Duin als spreker boeken

Nicolaas Duin, een inspirerende en veelzijdige gastspreker, weet als geen ander de brug te slaan tussen muziek en de werkvloer. Met zijn unieke benadering van ‘Inzichten uit de muziek vertaald naar de werkvloer’ biedt Nicolaas een vernieuwende kijk op teamdynamiek, communicatie en leiderschap. Zijn keynote, ondersteund door live muziek, is niet alleen vermakelijk maar biedt ook waardevolle lessen. Of het nu gaat om het verbeteren van samenwerking, het vergroten van creativiteit of het versterken van onderling vertrouwen, Nicolaas zet muziek in als een krachtige metafoor voor bedrijfssuccessen.

Nicolaas Duin

De kunst van het luisteren

Als dagvoorzitter excelleert Nicolaas Duin door zijn ervaring als muzikant en spreker. Hij brengt een unieke mix van energie, creativiteit en muzikaliteit, wat elke bijeenkomst tot een onvergetelijke ervaring maakt. Nicolaas verstaat de kunst om deelnemers actief te betrekken en een prettige sfeer te creëren waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Zijn vermogen om op een lichte, humorvolle manier te improviseren maakt hem de ideale dagvoorzitter voor een breed scala aan evenementen.

Inzichten uit de muziek vertaald naar de werkvloer

Deze lezing van Nicolaas Duin biedt een diepgaand inzicht in hoe muzikale principes toegepast kunnen worden in het bedrijfsleven. Muziek gaat over harmonie, luisteren, samenwerken en emotie, aspecten die cruciaal zijn in elke organisatie. Nicolaas toont aan hoe je door muzikale metaforen de teamdynamiek kunt verbeteren, effectiever kunt communiceren en een werkomgeving kunt creëren waar creativiteit en innovatie floreren. Met praktijkvoorbeelden en interactieve elementen is deze lezing niet alleen informatief, maar ook uiterst boeiend.

Nicolaas Duin inhuren voor een lezing

Het inhuren van Nicolaas Duin voor een lezing is een eenvoudige en soepele ervaring met Quality Bookings. Ons proces is ontworpen om alle drempels weg te nemen en u te verzekeren van een succesvolle en inspirerende lezing. Van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering, wij bieden ondersteuning op elk niveau. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offertes en uitgebreide ondersteuning bent u verzekerd van een zorgeloze ervaring.

Biografie van Nicolaas Duin

Nicolaas Duin, een gerespecteerde en ervaren spreker, heeft zich door de jaren heen bewezen als een expert in het vertalen van muzikale inzichten naar de bedrijfswereld. Zijn achtergrond als muzikant heeft hem unieke perspectieven en vaardigheden gegeven die hij effectief inzet in zijn presentaties. Nicolaas combineert zijn passie voor muziek met een diepgaand begrip van bedrijfsdynamieken en menselijke interacties. Zijn lezingen zijn doordrongen van creativiteit, humor en een diep begrip van hoe muziek kan worden ingezet om positieve veranderingen in het bedrijfsleven teweeg te brengen.

Nicolaas Duin heeft in de loop der jaren een indrukwekkende carrière opgebouwd, zowel op het podium als in de zakelijke wereld. Hij begon zijn carrière als professioneel muzikant, waar hij leerde over de kracht van samenwerking, communicatie en creativiteit. Deze vaardigheden heeft hij vervolgens toegepast in de zakelijke wereld, waar hij snel naam maakte als een innovatieve denker en inspirerende spreker.

Nicolaas Duin zijn expertise strekt zich uit over verschillende domeinen, waaronder teambuilding, leiderschap, creativiteit en innovatie. Hij wordt regelmatig ingehuurd door topbedrijven om zijn inzichten en expertise te delen. Zijn aanpak is altijd gericht op het creëren van een positieve en productieve werkomgeving, waarin de principes van muziek worden gebruikt om teams te versterken en de algehele prestaties te verbeteren.

Met een gemiddelde beoordeling van 9,0 en een bewezen staat van dienst in het leveren van boeiende, informatieve en inspirerende lezingen, is Nicolaas Duin de ideale spreker voor uw volgende evenement. Of u nu op zoek bent naar een gastspreker, dagvoorzitter of een expert voor een lezing, Nicolaas heeft de ervaring, expertise en charisma om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

‘Inzichten uit de muziek vertaald naar de werkvloer’

Muzikanten zijn leuke mensen! Ze zijn sociaal, creatief, gepassioneerd, flexibel, hebben discipline en doorzettingsvermogen. Goed luisteren is hun vak en ze zijn in staat te improviseren. Uit onderzoek blijkt dat muzikanten hun hersenen effectiever inzetten! Bovendien weten ze emotie over te brengen. Kwaliteiten die zeer welkom zijn in het (bedrijfs-)leven. Dus… haal meer uit je werkdag en doe als een muzikant! Vol energie vertelt muzikaal spreker Nicolaas Duin hoe je dat doet. Dat alles uiteraard met de nodige zelfspot. En natuurlijk met live muziek.

 • Keynote met live muziek
 • Uit te breiden tot workshop (dagdeel)
 • Online of op locatie
 • 30-45 minuten

Een Muzikaal Perspectief

Wat we zouden kunnen leren vanuit de muziek

In de maatschappij zit veel spanning, er is weinig onderling vertrouwen en er wordt slecht naar elkaar geluisterd.  Hoe wordt er met die thema’s omgegaan in muziek? Muziek speelt zich af op het speelveld tussen spanning en ontspanning. Bij muziek gaat het om goed naar elkaar luisteren, om vertrouwen, om verwachtingen en onverwachte wendingen. Muziek is een mooie metafoor omdat vrijwel iedereen er affiniteit mee heeft. En het mooie is: bij alle lezingen van muzikaal spreker Nicolaas Duin valt op dat muziek direct voor veel verbinding zorgt.

 • Keynote met live muziek
 • Uit te breiden tot workshop
 • Online of op locatie
 • 30-45 minuten

The Music Experience

Teambuilding aan de hand van muzieksmaak

Welke muziek past er bij je team? En wat zegt jullie muzieksmaak over de samenwerking in de organisatie? Entertainment met diepgang. Want vaak horen bij favoriete liedjes ook persoonlijke verhalen. Zo leer je je collega’s op een heel ander manier kennen.  Jullie eigen muzieksmaak is een mooi uitgangspunt om het te hebben over samenwerking, communicatie en verbinding.

 • Teambuilding met live muziek
 • Online of op locatie
 • Lengte in overleg
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Nicolaas Duin

"Nicolaas is een zeer inspirerende spreker. Verdiept zich in jou en wat je bezig houdt en speelt daar op een originele manier op in. Verrassend, heeft contact met het publiek, even je gedachten in een andere stand, een aanrader! "

"Aanstekelijke gedrevenheid, verbluffende muzikaliteit, exceptionele creativiteit!"

"Met Nicolaas heb je een geweldige originele spreker én speler in huis!"

Schrijf een review

Video met Nicolaas Duin

Artikelen over Nicolaas Duin

Meer informatie & boekingen

Nicolaas Duin inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Nicolaas Duin
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers