20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Max van den Burg

Max van den Burg als spreker boeken

Max van den Burg is een veelgevraagd cabaretier, spreker en dagvoorzitter, bekend van tv, theater en social media. Zoek je een unieke mix van humor, observaties, inzichten en interactie voor je volgende evenement? En zoek je een luchtige afsluiting die de deelnemers bij blijft? Dan is Max de ideale keuze. Met zijn maatwerk cabaretoptredens brengt Max een frisse wind in het Nederlandse sprekerscircuit en weet hij op ieder event voor ontspanning en verbinding te zorgen. Jazeker, er gaat bij een optreden van Max gelachen worden, maar wel altijd vanuit de thema’s die voor jouw organisatie en de deelnemers aan jouw event belangrijk zijn. Want dat is wat Max goed kan. Op deze pagina ontdek je waarom Max van den Burg niet alleen een bron van vermaak is, maar ook een bron van inspiratie en motivatie voor je team of publiek.

Max van den Burg

Cabaret op maat

Max van den Burg is een veelgevraagd cabaretier, spreker en dagvoorzitter, bekend van tv, theater en social media. Zoek je een unieke mix van humor, observaties, inzichten en interactie voor je volgende evenement? En zoek je een luchtige afsluiting die de deelnemers bij blijft? Dan is Max de ideale keuze. Met zijn maatwerk cabaretoptredens brengt Max een frisse wind in het Nederlandse sprekerscircuit en weet hij op ieder event voor ontspanning en verbinding te zorgen. Jazeker, er gaat bij een optreden van Max gelachen worden, maar wel altijd vanuit de thema’s die voor jouw organisatie en de deelnemers aan jouw event belangrijk zijn. Want dat is wat Max goed kan. Op deze pagina ontdek je waarom Max van den Burg niet alleen een bron van vermaak is, maar ook een bron van inspiratie en motivatie voor je team of publiek.

Max van den Burg als gastspreker boeken

Max van den Burg biedt een unieke combinatie van humor en inhoud tijdens zijn optredens. Met jarenlange ervaring in zowel theaters als zakelijke evenementen, weet Max als geen ander hoe hij zijn publiek moet betrekken en vermaken. Zijn maatwerk cabaretoptredens zijn speciaal ontworpen om in te spelen op de specifieke thema’s en uitdagingen die binnen jouw organisatie spelen. Van humoristische observaties over het dagelijks leven binnen het bedrijf tot diepere inzichten die inspireren en motiveren – Max biedt het allemaal.

Max’ optredens staan bekend om hun energie en dynamiek. Hij gebruikt humor als een krachtig middel om mensen te verbinden en te laten ontspannen. Of het nu gaat om een luchtige afsluiting van een intensieve dag of een interactieve sessie waarbij het publiek actief betrokken wordt, Max zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach naar huis gaat.

Max van den Burg als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter weet Max van den Burg elk evenement naar een hoger niveau te tillen. Met zijn achtergrond als cabaretier en zijn opleiding in Communicatie, brengt hij een unieke mix van humor en professionaliteit. Max is een meester in het soepel aan elkaar praten van programma-onderdelen, terwijl hij zorgt voor een luchtige sfeer. Zijn natuurlijke nieuwsgierigheid maakt hem tot een uitstekende interviewer en moderator, die met gemak dieper ingaat op de inhoudelijke thema’s van het evenement.

Max’ vermogen om humor te integreren in zijn rol als dagvoorzitter zorgt ervoor dat het publiek geboeid blijft en actief deelneemt aan het programma. Of het nu gaat om het leiden van paneldiscussies, het houden van interviews of het presenteren van sprekers, Max doet het allemaal met flair en enthousiasme.

Wat opdrachtgevers zeggen over Max van den Burg

Opdrachtgevers en organisatoren van congressen en evenementen zijn unaniem lovend over de optredens van Max van den Burg. Ze roemen zijn vermogen om met humor en inzicht complexe thema’s toegankelijk en leuk te maken. Max wordt vaak ingezet voor afsluitende cabaretoptredens die de dag luchtig en memorabel maken, maar ook voor inspiratiesessies waarin hij deelnemers laat nadenken over de kracht van humor in hun dagelijkse werkzaamheden.

Organisaties waarderen Max’ maatwerk aanpak en zijn bereidheid om zich grondig voor te bereiden op elk evenement. Hij neemt de tijd om de specifieke behoeften en uitdagingen van de opdrachtgever te begrijpen, en past zijn optredens hierop aan. Hierdoor voelen deelnemers zich altijd aangesproken en betrokken.

Over cabaret op maat

Max van den Burg heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van cabaret op maat voor uiteenlopende evenementen. Dit betekent dat hij zijn optredens volledig afstemt op de specifieke wensen en thema’s van de opdrachtgever. Of het nu gaat om herkenbaar entertainment dat inspeelt op dagelijkse situaties binnen het bedrijf, of om meer inhoudelijke en inzichtelijke stukken die tot nadenken aanzetten – Max levert altijd maatwerk.

Een optreden van Max bestaat vaak uit humoristische observaties en anekdotes, die hij met veel energie en interactie brengt. Zijn cabaretoptredens zijn een ideale manier om een evenement op een luchtige en memorabele manier af te sluiten. Max weet met zijn optredens altijd een glimlach op het gezicht van zijn publiek te toveren, terwijl hij tegelijkertijd een dieper inzicht biedt in de besproken thema’s.

Max van den Burg inhuren voor een lezing

Het boeken van Max van den Burg voor een lezing is eenvoudig en zonder gedoe. Quality Bookings zorgt ervoor dat het hele proces soepel verloopt, van de eerste contact tot de dag van het evenement. Hier is hoe het boekingsproces werkt:

 1. Contact opnemen: Neem contact op met Quality Bookings om je interesse in Max van den Burg te melden.
 2. Offerte ontvangen: Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat, gebaseerd op jouw specifieke wensen en behoeften.
 3. Details bespreken: Een medewerker van Quality Bookings bespreekt samen met jou de details van het evenement om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt.
 4. Boeking bevestigen: Zodra alle details zijn besproken en goedgekeurd, wordt de boeking bevestigd.
 5. Evenement dag: Op de dag van het evenement zorgt Quality Bookings ervoor dat alles soepel verloopt, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het optreden van Max van den Burg.

Quality Bookings biedt een aantal unieke voordelen, waaronder 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie. Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,0 weet je zeker dat je in goede handen bent.

Biografie van Max van den Burg

Max van den Burg werd geboren op [geboortedatum] in [geboorteplaats]. Al op jonge leeftijd had hij een passie voor theater en cabaret. Na zijn middelbare school besloot hij zijn droom na te jagen en begon hij aan een studie aan de [naam theateropleiding], waar hij zijn talenten verder ontwikkelde.

Na zijn afstuderen begon Max zijn carrière in de Nederlandse theaterscene. Hij maakte naam met zijn scherpe observaties, humoristische blik op de wereld en zijn vermogen om het publiek te betrekken bij zijn optredens. Al snel werd hij opgemerkt door de media, wat leidde tot optredens op televisie en een groeiende schare fans.

In de loop der jaren heeft Max verschillende succesvolle theaterprogramma’s geschreven en uitgevoerd. Zijn voorstellingen worden gekenmerkt door een mix van humor, maatschappelijk relevante thema’s en persoonlijke verhalen. Max weet met zijn optredens altijd een gevoelige snaar te raken bij zijn publiek, terwijl hij tegelijkertijd voor veel lachsalvo’s zorgt.

Naast zijn werk in het theater heeft Max ook zijn weg gevonden naar het bedrijfsleven. Hij merkte dat er een groeiende behoefte was aan humor en ontspanning op zakelijke evenementen en besloot zijn talenten in te zetten om deze behoefte te vervullen. Max heeft inmiddels op tal van congressen, seminars en bedrijfsfeesten opgetreden, waar hij steevast voor een vrolijke noot zorgt.

Max van den Burg heeft ook verschillende boeken geschreven, waarin hij zijn visie op humor en communicatie deelt. Zijn boeken zijn een bron van inspiratie voor velen en bieden waardevolle inzichten voor iedereen die zijn of haar communicatieve vaardigheden wil verbeteren.

Max’ carrière is een bewijs van zijn veelzijdigheid en talent. Of het nu op het podium, voor de camera of als dagvoorzitter is – Max weet altijd een blijvende indruk achter te laten. Zijn vermogen om mensen te laten lachen en tegelijkertijd te laten nadenken maakt hem tot een unieke spreker en entertainer. Max van den Burg is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een bron van inspiratie en motivatie.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Max van den Burg

"We hebben allemaal van jouw optreden genoten. Je bent een echte showman, die en passant onze bedrijfscultuur even goed op de hak nam. Goede muziek ook en leuke interactie, waarmee je ook veel punten scoorde. We wensen je veel succes."

― Marc Remans

"Max is een gedreven dagvoorzitter, die goed voorbereid, op soepele wijze ervoor zorgt dat het dagprogramma aan elkaar wordt gepraat, met gepaste humor. Door zijn goede communicatieve vaardigheden, weet hij mensen perfect met elkaar te verbinden."

― Peter van der Niet

"Wat ons betreft was het een knaller van een afsluiter. Ik heb hele leuke reacties gehad van klanten, die niet meer bijkwamen van het lachen. Ik hoorde zelfs mensen gieren tijdens je optreden. We hebben er ontzettend van genoten! Volgend jaar weer op onze klantendag?"

― Shanna Dien
Schrijf een review

Video met Max van den Burg

Meer informatie & boekingen

Max van den Burg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Max van den Burg
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers