20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Max van den Burg Copyright foto: Ariane Kok

Max van den Burg als spreker boeken

Max van den Burg is bekend van social media en tv. Zoek je naar een unieke mix van humor, observatie en interactie voor je volgende evenement? Dan is Max van den Burg de ideale keuze. Als ervaren cabaretier, imitator en dagvoorzitter brengt Max een frisse wind in het Nederlandse sprekerscircuit. Op deze pagina ontdek je waarom Max van den Burg niet alleen een bron van vermaak is, maar ook een bron van inspiratie voor je team of publiek.

Max van den Burg

Cabaret op maat

Over humor op de werkvloer

Humor is een krachtig instrument op de werkvloer. Het vermindert stress, verhoogt de teamgeest en verbetert de algehele werksfeer. Max van den Burg is een expert in het integreren van humor in professionele settings. Zijn lezingen zijn niet alleen vermakelijk, maar bieden ook waardevolle inzichten over hoe humor kan worden ingezet om een positieve werkomgeving te creëren. Verwacht een interactieve sessie waarin Max ingaat op diverse onderwerpen zoals stressmanagement, teambuilding en communicatie, allemaal met een humoristische draai.

Max van den Burg inhuren voor een lezing

Het boeken van Max voor een evenement is eenvoudig en stressvrij. Het proces begint met een contactopname, waarna je binnen 24 uur een offerte ontvangt. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en alle vragen te beantwoorden. We nemen eventuele drempels weg en zorgen voor een soepele ervaring, van het eerste contact tot het succesvolle optreden van Max.

Biografie van Max van den Burg

Max van den Burg is een veelzijdig talent met meer dan 15 jaar ervaring op de planken. Zijn carrière begon in de theaterwereld, waar hij al snel naam maakte met zijn dynamische en muzikale one-man shows. Hij staat bekend om zijn scherpe imitaties en vermogen om alledaagse ergernissen op een hilarische manier te presenteren.

Max’s expertise strekt zich uit tot het bedrijfsleven, waar hij maatwerk levert voor diverse soorten evenementen. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een themadag of een klantendag, Max past zijn act aan de unieke behoeften van het publiek aan. Hij verzorgt niet alleen cabaret op maat, maar neemt ook rollen op zich als dagvoorzitter en verzorgt inspiratiesessies over humor op de werkvloer.

Een typisch optreden van Max kan bestaan uit een mix van een wrap-up van de dag, waarbij hij vroeg aanwezig is om de sfeer en belangrijke details op te vangen, op maat geschreven stukken die relevant zijn voor het bedrijf of de branche, en de beste stukken uit zijn theatershows. Zijn optredens zijn altijd afgestemd op de doelgroep, met een garantie op lachen.

Max’s voorbereiding voor een optreden is grondig. Hij plant een uitgebreide videocall in de maand voor het evenement om zoveel mogelijk informatie over de organisatie en de doelgroep te verzamelen. Op de dag zelf brengt hij een gevarieerde conference, aangevuld met last-minute observaties en een enorme podiumuitstraling en energie, waardoor hij elk publiek mee krijgt.

Zijn aanpak is nooit saai. Max houdt rekening met gevoeligheden binnen de organisatie, maar zorgt altijd voor een prikkelende, speelse en interactieve sfeer. Zijn doel is om het publiek te vermaken, aan het lachen te maken en hen met een positieve en energieke instelling achter te laten, klaar voor de netwerkborrel of de reis naar huis.

In zijn vrije tijd vindt Max inspiratie in het dagelijks leven, wat terug te zien is in zijn optredens. Zijn persoonlijke ervaringen, van familiaire beslommeringen tot opvallende tv-programma’s, worden vaak met veel humor en zelfspot gepresenteerd.

Met Max van den Burg haal je niet alleen een cabaretier in huis, maar een veelzijdige entertainer die een onvergetelijke impact zal hebben op jouw evenement. Zijn unieke stijl, gecombineerd met zijn vermogen om zich aan te passen aan diverse soorten publiek, maakt hem een uitstekende keuze voor elk type evenement.

Ben je klaar om je evenement naar een hoger niveau te tillen met humor, energie en onvergetelijke momenten? Neem dan contact op om Max van den Burg te boeken en ervaar zelf waarom hij een gemiddelde beoordeling van 9,0 heeft bij Quality Bookings!

 

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Max van den Burg
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Max van den Burg

Meer informatie & boekingen

Max van den Burg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Max van den Burg
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers