Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Max van den Burg - CABARET OP MAAT Copyright foto: Ariane Kok

Max van den Burg CABARET OP MAAT

Max van den Burg als spreker boeken

Max van den Burg is cabaretier, in het theater, maar vooral voor bedrijven en organisaties. U kent zijn gezicht misschien van tv-programma’s als BNNVARA’s Rambam en diverse sketchprogramma’s en tv-commercials, maar bovenal is hij een écht podiumbeest, en geeft hij uw event de geslaagde humoristische afsluiting die het verdient! Alles op maat, voor uw bedrijf of organisatie.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Max van den Burg
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Max van den Burg

Maatwerk voor uw bedrijfsevent

Om uw event met een lach af te sluiten, of even luchtig te onderbreken, maakt Max voor u een cabaretoptreden op maat. Zo’n optreden, dat is iedere keer een beetje anders. Want een personeelsfeest van een bouwbedrijf vraagt om een andere invulling, dan bijvoorbeeld een themadag van een universiteit, of de klantendag van een ICT-bedrijf. En een optreden in een bedrijfskantine, is weer net iets anders dan in een theaterzaal.

Wat wel altijd hetzelfde is, leert de ervaring, dat Max ieder publiek aan het lachen weet te krijgen én te houden.

Een goede voorbereiding is key

In een voorgesprek inventariseert Max hoe uw bedrijfscultuur is, wie de doelgroep van het event is, wat er speelt bij uw bedrijf of in de branche, welke onderwerpen zeker wel óf zeker niet besproken mogen worden, etcetera. Vervolgens stel hij een gevarieerd cabaretprogramma samen, met leuke grappen en verhalen, originele gedachtengangen, rake typeringen, grappig liedjes en mooie muziek. Alles op maat voor uw event, uw bedrijf, uw publiek.

En dan is het showtime! Met een gezonde dosis energie brengt Max het publiek, na vaak een dag vol serieuze informatie, in de juiste mindset voor entertainment. De lach komt erin en we zijn vertrokken. Met een mooi en grappig liedje en een gezond stukje bezinning op het eind, laat Max het publiek vrolijk en energiek achter, klaar om voldaan naar huis te gaan, óf naar de netwerkborrel.

Saai mag het nooit zijn

Met meer dan 15 jaar podiumervaring en een hoog amusementsgehalte, weet Max alle rangen en standen in uw bedrijf of organisatie te vermaken, houdt hij rekening met gevoeligheden, maar probeert hij wel altijd prikkelend, speels en interactief te zijn op het podium. Want anders wordt het een beetje saai, en dát is nou precies, wat Max niet is.

 

Meer informatie & boekingen

Max van den Burg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Max van den Burg
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers