Info & boekingen
Spreker MAX VAN DEN BURG - Bewust, maar vaker onbewust. Copyright foto: Eddie Mol

MAX VAN DEN BURG Bewust, maar vaker onbewust.

MAX VAN DEN BURG als spreker boeken

Cabaretier en acteur Max van den Burg is een entertainer pur sang,  met een persoonlijke fascinatie voor communicatie, creativiteit en het menselijk gedrag in het algemeen.

Een ruime ervaring op het podium, voor én achter de camera heeft hem een eigen kijk gegeven op hoe ons gedrag zich zowel verbaal als non-verbaal vertaald naar de ander, of naar een publiek. Bewust, maar vaker onbewust.  Dit weet Max qua vorm en inhoud op originele wijze vorm te geven op het podium

Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000
Te boeken als
Talen
Nederlands
 • Snel contact met MAX VAN DEN BURG
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met MAX VAN DEN BURG

Geboren (1971) en getogen in Eindhoven, na een mislukte carriere als profvoetballer, via een opleiding communicatie op de Toneelacademie Maastricht beland, waar de wereld van fantasie en creativiteit pas werkelijk voor hem open ging. Té podiumvullend om anderen naast zich te dulden, want genoeg in zich voor een heel toneelgezelschap. Solo spelen; Comedy, cabaret, muziek, in 2008 de Publieksprijs winnen op het Camerettenfestival, veel film en televisie gedaan en uiteindelijk al jarenlang avondvullend langs de Nederlandse theaters met geslaagde one-man-shows.

Voor een cabaret- of comedyoptreden op maat, een komische speech, presentatie, dagvoorzitterschap of leuke workshop (humor & spreken in het openbaar); Max voelt zich bij al deze dingen als een vis in het water.

Kernwoorden: Humoristisch, muzikaal, motiverend, energiek, fantasievol, inspirerend, creatief en beschouwend.

Klanten:  KPMG / Ned. Ver. Van Deurwaarders  / Gemeente Amsterdam / TNO / COA  / Rabobank / Brabant Centrum / ECN /Min. van Justitie & Veiligheid / IND

Workshop Humor:

Wat is wél en wat is niét grappig en waarom eigenlijk wél of niét? Hoe gebruik je humor als positieve geleider in plaats van kwetsende carrierebreker? Hoe kom je tot goede humor, zowel verbaal, schriftelijk als visueel, op de werkvloer én privé? In deze workshop gaat Max je inspireren en geeft hij vanuit zijn praktijkervaring zijn visie op humor; de grenzen, de kansen en valkuilen, óók van jouw humor. Je wordt door de workshop misschien niet meteen een professionele standup comedian, maar je weet wel  jouw eigen humor beter in te zetten als één van de machtigste en leukste wapens die je maar tot je beschikking kan hebben.

Spreken in het openbaar:

Van tevoren nachten wakker liggen, onrustige darmen, bezwete handen, een rare kikker in je keel en trillend met een papiertje, of presenter in je handen staan in een veel te fel licht. Als je deze symptomen herkend, dan heb je vast weleens in het openbaar gesproken. Eén van de grootste angsten van veel mensen is spreken in het openbaar. En dat is helemaal onterecht. Want met een aantal goede technieken en methodes, kun je van spreken in het openbaar een feestje maken, dat keer op keer leuker wordt. Met vele uren op het podium achter de kiezen, in de hoedanigheid van grappenmaker, speecher, presentator of acteur, kan Max je zijn ervaringen delen en er met jou aan werken dat jij meer ontspannen en beter voor een groep mensen gaat staan en spreekt. In deze training gaan we de vloer op, kijken, observeren, delen, proberen én leren!

Meer informatie & boekingen

MAX VAN DEN BURG inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met MAX VAN DEN BURG
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers