20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marnix Willem Steffen Copyright foto: Gloria Pardo

Marnix Willem Steffen als spreker boeken

Marnix Willem Steffen is niet alleen een gerenommeerde dirigent, maar ook een inspirerende gastspreker. Met zijn jarenlange ervaring in de wereld van klassieke muziek brengt hij een unieke combinatie van passie, expertise en wereldwijde inzichten. Zijn lezingen zijn doordrenkt van anekdotes uit zijn internationale carrière, waarbij hij thema’s als culturele uitwisseling, muzikale innovatie en de kracht van muziek om gemeenschappen te verbinden, behandelt.

Marnix Willem Steffen

Violist en dirigent

Marnix Willem Steffen als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter onderscheidt Marnix Willem Steffen zich door zijn vermogen om complexe muzikale en culturele onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren. Hij is bedreven in het leiden van discussies, het stimuleren van interactie en het creëren van een harmonieuze sfeer, vergelijkbaar met zijn talent in het dirigeren van orkesten. Zijn expertise op het gebied van muziekeducatie, culturele diversiteit en internationale samenwerking maakt hem een uitstekende keuze voor evenementen die deze thema’s verkennen.

Over leiderschap in de muziek

Marnix Willem Steffen is een expert op het gebied van leiderschap in de muziek. Zijn benadering van dit onderwerp combineert muzikale precisie met emotionele intelligentie, waarbij hij aantoont hoe leiderschap binnen een orkest kan resulteren in buitengewone prestaties. De onderwerpen die hij kan behandelen omvatten teambuilding binnen muziekensembles, het belang van communicatie en expressie in leiderschap, en hoe muzikale leiding kan worden vertaald naar andere professionele omgevingen.

Marnix Willem Steffen inhuren voor een lezing

Het boeken van Marnix Willem Steffen voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Neem contact op met Quality Bookings, en binnen 24 uur ontvangt u een all-inclusive offerte. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces, van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement, om een vlekkeloze ervaring te garanderen. Onze tevredenheidsgarantie en jarenlange expertise zorgen ervoor dat uw evenement een succes wordt.

Biografie van Marnix Willem Steffen

Marnix Willem Steffen, een talentvolle Nederlandse dirigent met een indrukwekkende internationale carrière, is een levend voorbeeld van culturele diversiteit en muzikale excellentie. Na zijn muziekopleiding in Nederland en Italië, begon zijn internationale carrière in Spanje en breidde zich uit naar Zuid-Amerika. Zijn vermogen om muzikale tradities te integreren met moderne invloeden heeft hem onderscheidingen en erkenning opgeleverd, waaronder de Hoge Eervolle Culturele Onderscheiding van Peru en lof van Sir Neville Marriner.

Marnix’s ervaringen in landen zoals Spanje, Peru en diverse Zuid-Amerikaanse staten hebben hem een uniek inzicht gegeven in de kracht van muziek als een verbindende kracht. Hij heeft bijgedragen aan belangrijke culturele uitwisselingen en heeft met zijn muziek bewustzijn gecreëerd voor mondiale kwesties zoals klimaatverandering.

Zijn terugkeer naar Nederland markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Hier blijft hij zijn kunst en visie delen, nu gericht op het Nederlandse en Europese publiek. Met zijn debuut bij het PHION in Arnhem en zijn voortdurende betrokkenheid bij educatieve en culturele projecten, blijft Marnix een invloedrijke figuur in de wereld van klassieke muziek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands, Spaans
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Marnix Willem Steffen

Schrijf een review

Video met Marnix Willem Steffen

Meer informatie & boekingen

Marnix Willem Steffen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Marnix Willem Steffen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers