20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Marnix Willem Steffen Copyright foto: Gloria Pardo

Marnix Willem Steffen als spreker boeken

Marnix Willem Steffen is een Nederlandse violist en dirigent, die gedurende 20 jaar in het buitenland heeft gewoond. Vanwege de pandemie is hij in 2020 met een repatriërings- vlucht vanuit Zuid-Amerika teruggekeerd naar Nederland.

De vele optredens brachten hem naar grote concertzalen en kleine kerkjes, en van de Andes tot de Amazone. Hij werkte samen met diverse ambassades en ontving twee belangrijke onderscheidingen. Ook neemt hij regelmatig deel als jurylid bij internationale concoursen.

Marnix is een ervaren gastspreker. Zo sprak hij voor o.a. Porsche, DPWorld, Sinergia Coworking, Yara Peru, Lima Cricket Club, de Humboldt Schule en Internations. Ook doceerde hij aan de universiteit PUCP en aan de Diplomatische Academie in Peru. Hij is in het bezit van het certificaat Neurocoach van het Institute of Neurocoaching. Presentaties: “Muziek, het Leven en Alles…”, “De Muziek van het Leiderschap” en “De Reis van de Maestro”.

Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000
Te boeken als
 • Snel contact met Marnix Willem Steffen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Marnix Willem Steffen

“De Reis van de Maestro”

Kun je ook je eigen leven dirigeren?

In februari 2021 werd in Luister Magazine het bijzondere leven van de Nederlandse dirigent Marnix Willem Steffen omschreven als “Een Leven als een Jongensboek”.

Met de viool in de hand blikt hij terug op 20 jaar leven in het buitenland en neemt ons mee naar Spanje, een exotisch eiland, een pelgrimstocht, en van hoog in de Andes tot diep in de Amazone. Een zoektocht naar vrijheid en geluk, vol van muziek en concerten, waarbij de vele avonturen en veranderingen ook een beroep deden op zijn flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Kon hij ook zijn eigen leven dirigeren…?

Vanwege de pandemie kwam hij vorig jaar met een repatriatie vlucht terug naar Nederland en stond in een klap weer met de voeten in de vaderlandse aarde.

+ lees meer

Een bijzonder en openhartig verhaal dat motiveert en inspireert, over verschillende culturen en nieuwe kansen, waarbij de muziek verbindt. Het zet aan tot denken en het open stellen van de luisteraar. Nadenken over het eigen leven, wat laat je gebeuren en wat niet, en kun je dat altijd zelf bepalen of zogezegd dirigeren?

Het is verwonderen, verbinden, nadenken, keuzes maken, flexibiliteit en aarden.

Meer informatie & boekingen

Marnix Willem Steffen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Marnix Willem Steffen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers