20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Midas Dekkers

Midas Dekkers als spreker boeken

Midas Dekkers is jouw ideale keuze voor een spreker die niet enkel informeert maar ook entertaint. Met een unieke mix van biologie en humor, brengt deze gerenommeerde Nederlandse bioloog, presentator en auteur een fascinerende dimensie aan elk evenement. Deze pagina geeft je een kijkje in het leven en werk van Midas Dekkers en de redenen waarom hij een must-have spreker is voor jouw volgende evenement.

Midas Dekkers

Bekend bioloog

Midas Dekkers is een expert op het gebied van biologie en maatschappij. Zijn lezingen bieden diepgaande inzichten in hoe biologische concepten verweven zijn met ons dagelijks leven. Of het nu gaat om de eigenaardigheden van het dierenrijk of de complexiteit van menselijk gedrag, Dekkers weet altijd te boeien. Zijn onderwerpen variëren van de subtiele humor in dierlijk gedrag tot serieuze discussies over menselijke ouderdom en vergankelijkheid. Kies je voor een lezing van Midas Dekkers, dan kies je voor een verrijkende en oogopenende ervaring.

Midas Dekkers inhuren voor een lezing

Het boeken van Midas Dekkers voor je evenement is eenvoudig en transparant. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerte service, zorgen we voor een soepele ervaring. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie staan garant voor een succesvolle lezing. Volg gewoon onze duidelijke stappen en laat eventuele drempels door ons wegnemen.

Biografie van Midas Dekkers

Midas Dekkers, geboren op 22 april 1946 in Haarlem, is een veelzijdige persoonlijkheid met een rijke carrière als bioloog, presentator en schrijver. Zijn passie voor de natuur en dieren ontstond al vroeg tijdens zijn studie in Amsterdam en werd verder aangewakkerd in het café van zijn ouders. Dekkers staat bekend om zijn unieke aanpak van biologie, waarbij hij zijn observaties en kennis combineert met een scherpzinnige en humoristische schrijfstijl.

In zijn werk als columnist en auteur heeft Dekkers een breed scala aan onderwerpen behandeld, van de lachwekkende aspecten van het dierenrijk tot de diepere vragen over leven en dood. Zijn boeken, zoals ‘Lief Dier’, ‘De Vergankelijkheid‘, en ‘Wat loopt daar?‘, bieden niet alleen wetenschappelijke inzichten maar ook kritische reflecties op maatschappelijke thema’s.

Dekkers’ werk in televisie en radio heeft hem ook veel lof opgeleverd. Zijn bijdragen aan programma’s zoals ‘Midas’, ‘Gefundenes Fressen’, en ‘Vroege Vogels’ hebben zijn reputatie als boeiende verteller en deskundige verder versterkt. Zijn talent als schrijver is meerdere keren bekroond, waaronder met Zilveren Griffels en Vlag en Wimpels, wat zijn status als een vooraanstaand figuur in de Nederlandse literatuur en wetenschap bevestigt.

Midas als spreker

Midas Dekkers is niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een meesterlijke spreker die complexe wetenschappelijke concepten toegankelijk en vermakelijk maakt voor een breed publiek. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief maar ook vermakelijk, een combinatie die hem tot een uitstekende keuze maakt voor evenementen en bijeenkomsten.

De diepgang en diversiteit van zijn werk maken hem tot een ideale spreker voor een breed scala aan onderwerpen. Van de humoristische aspecten van het dierenrijk tot de meer filosofische kwesties rond menselijk gedrag en ouderdom, Dekkers weet zijn publiek altijd te boeien en aan het denken te zetten.

Midas Dekkers’ vermogen om wetenschap en maatschappij te verbinden met zijn unieke stijl van humor en scherpe observaties, maakt hem tot een onvergetelijke spreker. Zijn lezingen zijn niet alleen leerzaam, maar bieden ook een frisse en vermakelijke kijk op de wereld om ons heen. Door Dekkers te boeken voor je volgende evenement, kies je voor een ervaring die zowel verlichtend als vermakelijk is.

Met zijn uitgebreide kennis en ervaring is Midas Dekkers een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een spreker die zowel informeert als inspireert. Boek hem nu via Quality Bookings en ervaar de unieke combinatie van wetenschap en humor die Midas Dekkers te bieden heeft.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Midas Dekkers

"We hebben Midas Dekkers geboekt voor een congres en we kregen snel, adequaat respons op ons verzoek. Midas Dekkers overtrof daarnaast onze verwachtingen en hij heeft een humorvolle voordracht gehouden over het congresonderwerp."

― Frank Feenstra
Schrijf een review

Video met Midas Dekkers

Meer informatie & boekingen

Midas Dekkers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Midas Dekkers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers