20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Waarom Michael Kortekaas dé spreker is voor uw volgende evenement!
13 september 2023

Waarom Michael Kortekaas dé spreker is voor uw volgende evenement!

Velen van ons zijn bekend met de uitdagingen van het leven onder druk, vooral in een high-performance omgeving. Of het nu gaat om werkdruk, omgaan met verandering, of simpelweg volhouden, de sleutel tot het navigeren door deze uitdagingen ligt vaak in onze mentale veerkracht. Hier komt een unieke en inspirerende stem in beeld: Michael Kortekaas.

Een carrière gewijd aan mentale veerkracht

Na zijn opleiding aan het CIOS en de Sportacademie spendeerde Michael ruim 12 jaar bij instituties als de Politie(academie) en Defensie. Maar in plaats van zich alleen te concentreren op de fysieke training, focuste hij zich vooral op mentale kracht en veerkracht.

In 2010 koos hij echter voor een andere koers. Michael ging zijn passie achterna: de persoonlijke ontwikkeling van individuen en teams in high-performance omgevingen. En wat een impact heeft dat gemaakt!

Van authentieke inzichten tot krachtige actie

Wat maakt Michael zo’n gewilde spreker? Het is zijn energie, zijn authenticiteit en zijn frisse benadering. Maar bovenal is het zijn vermogen om zijn publiek te activeren. Met verrassend simpele inzichten, reflecties en tools, inspireert hij zijn luisteraars om hun gewoontes en daarmee hun gedrag te veranderen. Een van zijn meest geciteerde uitspraken, “dat wat je doet, daar word je goed in”, vat zijn boodschap perfect samen.

Thematische diepgang

Zijn gespreksonderwerpen zijn zowel diepgaand als divers: van energiemanagement tot mentale veerkracht, duurzaamheid, vitaliteit, en leiderschap. Gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en zijn eigen rijke ervaringen, is elk onderwerp dat Michael aanpakt een mix van theoretische inzichten en bruikbare actiepunten.

Een spreker die niet te missen is

Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen de geesten van je publiek zal prikkelen, maar ook hun harten zal aanraken, dan is Michael Kortekaas de juiste keuze. Neem snel contact op voor meer informatie over zijn beschikbaarheid en de kosten voor een lezing. Geef je publiek de kans om te worden geïnspireerd door zijn krachtige boodschap en authentieke presentatiestijl.

Conclusie

In de dynamische wereld van vandaag hebben we meer dan ooit inspirerende stemmen nodig die ons kunnen begeleiden en motiveren. Michael Kortekaas is zonder twijfel een van die stemmen. Mis deze kans niet om hem als spreker te boeken voor uw volgende evenement!