20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Merijn Ruis Copyright foto: Ruud Valk

Merijn Ruis als spreker boeken

Merijn Ruis is niet zomaar een spreker; hij is een avonturier op de route naar geluk. Na een moedige stap om een jaar lang alles te doen wat hem vreugde bracht, transformeerde Merijn in een inspirator met miljoenen views op zijn video’s. Hij staat symbool voor het omarmen van uitdagingen en het vinden van geluk door betekenisvol te zijn voor anderen. In zijn presentaties deelt hij zijn unieke inzichten en ervaringen, waarmee hij zijn publiek inspireert om hun eigen pad naar geluk te ontdekken.

Merijn Ruis

Wetenschap van een geluk

Merijn Ruis als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Merijn Ruis een unieke mix van humor, diepgang en authenticiteit. Bekend om zijn relaxte stijl, compleet met sandalen en kleurrijke sokken, creëert hij een ontspannen sfeer waarin deelnemers zich open en betrokken voelen. Hij blinkt uit in het leiden van discussies over geluk, welzijn en persoonlijke ontwikkeling, waarbij hij zijn psychologische achtergrond en rijke levenservaringen benut om diepgaande gesprekken te faciliteren.

Over geluk en levensvreugde

Geluk is meer dan een vluchtige emotie; het is een diepgaande staat van zingeving en positieve beleving in het leven. Merijn Ruis, met zijn achtergrond in psychologie, ontrafelt dit complexe onderwerp op een toegankelijke manier. Hij deelt handvatten en strategieën om geluk te cultiveren, benadrukkend dat geluk een ’trainbare’ vaardigheid is. Zijn presentaties bieden een mix van wetenschappelijke inzichten, persoonlijke anekdotes en praktische tips, waarmee hij zijn publiek uitdaagt en inspireert om hun eigen geluk actief na te streven.

Merijn Ruis inhuren voor een lezing

Het boeken van Merijn Ruis voor een lezing is een eenvoudige en ondersteunende ervaring. Bij Quality Bookings profiteer je van onze 20 jaar expertise en all-inclusive tarieven. Binnen 24 uur ontvang je een offerte, en ons team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces. Van het afstemmen van de inhoud tot de logistiek van de dag zelf, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat je je kunt concentreren op het succes van je evenement.

Biografie van Merijn Ruis

Merijn Ruis, een inspirerende figuur in de wereld van geluk en welzijn, begon zijn reis met een gewaagde beslissing: een jaar lang leven in volledige afstemming met wat hem gelukkig maakte. Deze periode van zelfontdekking leidde hem naar een carrière in het delen van zijn inzichten en ervaringen. Met een academische achtergrond in psychologie combineert hij wetenschappelijk onderzoek met persoonlijke ervaringen om een boeiend verhaal over geluk te vertellen.

Zijn reis is er een van voortdurende ontdekking en creatieve expressie. Van het maken van video’s en schrijven van liedjes tot het geven van presentaties, Merijn’s vermogen om te communiceren en contact te maken met zijn publiek is uitzonderlijk. Zijn video’s hebben miljoenen mensen bereikt, getuigend van zijn vermogen om een boodschap over te brengen die resoneert met een breed publiek.

Merijn’s benadering van het leven is even uniek als zijn persoonlijkheid. Zijn voorkeur voor sandalen en zijn eigenzinnige kledingstijl weerspiegelen zijn authenticiteit en speelse benadering van het leven. Deze eigenschappen maken hem niet alleen een boeiende spreker, maar ook een toegankelijke en relatable figuur. Zijn talent voor het maken van woordgrappen en zijn natuurlijke neiging om iedereen die hij tegenkomt te begroeten, versterken zijn charme en charisma.

Naast zijn spreekvaardigheid heeft Merijn zich onlangs toegelegd op het schrijven van een prentenboek en het verbeteren van zijn pianovaardigheden. Deze voortdurende zoektocht naar nieuwe uitdagingen en zijn streven om te groeien in verschillende aspecten van zijn leven maken hem een ware inspirator.

Merijn’s boodschap is duidelijk: geluk is bereikbaar voor iedereen. Hij gelooft sterk in het idee dat geluk een vaardigheid is die ontwikkeld en versterkt kan worden. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook transformationeel, omdat ze luisteraars aanzetten tot actie en zelfreflectie.

Het inhuren van Merijn Ruis voor een evenement betekent het binnenhalen van een spreker die niet alleen spreekt over geluk, maar dit ook in de praktijk brengt. Met zijn unieke perspectief, aanstekelijke enthousiasme en praktische inzichten is hij een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een spreker die echt het verschil kan maken.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Merijn Ruis

Schrijf een review

Video met Merijn Ruis

Meer informatie & boekingen

Merijn Ruis inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Merijn Ruis
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers