20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Menno Bentveld

Menno Bentveld als spreker boeken

Wil je een inspirerende en talentvolle spreker voor jouw evenement in Nederland? Overweeg dan om Menno Bentveld te boeken! In deze sectie zullen we je laten kennismaken met Menno en waarom hij de perfecte keuze is als spreker voor jouw gelegenheid. We zullen ook een korte introductie geven over Menno en een overzicht geven van wat je kunt verwachten op deze pagina.

Menno Bentveld

TV presentator

Over duurzaamheid, natuur en milieu

Menno Bentveld is een bekende naam in de wereld van natuur en milieu. Als presentator van het gerenommeerde programma “Vroege Vogels” op NPO Radio 1, heeft hij meer dan 40 jaar ervaring in het delen van verhalen over de natuur en het milieu. Het programma is niet alleen een van de best beluisterde, maar ook een van de hoogst gewaardeerde programma’s op de radio. Daarnaast is er een wekelijkse televisieversie, “Vroege Vogels tv,” waar Menno samen met collega Willemijn Veenhoven presenteert.

In 2018 ontving “Vroege Vogels” de Zilveren Reissmicrofoon en de Groeneveldprijs en werd genomineerd voor de Gouden Radioring. Menno’s passie voor de natuur en zijn vermogen om complexe milieuproblemen toegankelijk te maken voor een breed publiek, maken hem een uitstekende keuze voor spreker op evenementen met een focus op duurzaamheid en milieu.

Onderwerpen voor sprekerssessies

Menno Bentveld kan een breed scala aan onderwerpen behandelen tijdens zijn lezingen. Enkele van de onderwerpen die hij kan behandelen, zijn:

 • Duurzaamheid en de energietransitie: Met zijn nieuwe serie “Energieman,” die in oktober 2023 wordt gelanceerd, zal Menno de overgang naar duurzame energiebronnen inzichtelijk maken.
 • Natuurbehoud: Als ervaren natuurliefhebber kan Menno spreken over het belang van het behoud van de natuurlijke wereld.
 • Milieuproblemen: Menno kan complexe milieuproblemen uitleggen en oplossingen presenteren.
 • Documentaires maken: Hij kan inzicht bieden in het maken van impactvolle documentaires met sociaal-maatschappelijke thema’s.

Of je nu een evenement organiseert dat gericht is op duurzaamheid, natuurbescherming of milieubewustzijn, Menno heeft de expertise om je publiek te inspireren en te informeren.

Menno Bentveld Inhuren voor een Lezing

Het proces van het inhuren van Menno Bentveld als spreker voor jouw evenement is eenvoudig en probleemloos dankzij Quality Bookings. We begrijpen dat je een naadloze ervaring wilt, en daarom bieden we All-Inclusive tarieven, een snelle offerte binnen 24 uur, uitgebreide ondersteuning en een tevredenheidsgarantie. Hier zijn de stappen van het boekingsproces:

 1. Neem contact op: Vul ons aanvraagformulier in om je interesse in Menno Bentveld als spreker kenbaar te maken.
 2. Offerte: Binnen 24 uur ontvang je een gedetailleerde offerte met alle benodigde informatie.
 3. Bevestiging: Na akkoord en bevestiging, regelen wij alle logistieke details.
 4. Sprekerssessie: Geniet van een boeiende en informatieve lezing van Menno Bentveld op jouw evenement.

We begrijpen dat het organiseren van evenementen uitdagend kan zijn, en daarom staan we klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces. Met Menno Bentveld als spreker ben je verzekerd van een inspirerende en informatieve toevoeging aan je evenement.

Biografie van Menno Bentveld

Menno Bentveld is niet alleen een ervaren presentator en documentairemaker, maar ook een gepassioneerde natuurliefhebber en milieuactivist. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst in de wereld van media en televisie, met programma’s die de aandacht hebben getrokken en prijzen hebben gewonnen.

Een van zijn meest opvallende prestaties is zijn langdurige betrokkenheid bij “Vroege Vogels” op NPO Radio 1 en “Vroege Vogels tv.” Dit programma heeft de harten van luisteraars en kijkers veroverd en heeft de erkenning gekregen die het verdient, waaronder de Zilveren Reissmicrofoon en de Groeneveldprijs. Menno’s vermogen om complexe milieukwesties begrijpelijk te maken en zijn toewijding aan het behoud van de natuur maken hem een uitzonderlijke spreker voor evenementen met een focus op duurzaamheid en milieu.

Daarnaast heeft Menno Bentveld indruk gemaakt met zijn documentaireseries, zoals “De Muur,” waarin hij de impact van muren die volkeren scheiden onderzocht, en “Ik, Plastic,” een aangrijpende serie over onze relatie met plastic. Hij heeft ook wetenschapsprogramma’s gepresenteerd en heeft uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van duurzaamheid, natuur en milieu.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Menno Bentveld

Schrijf een review

Video met Menno Bentveld

Meer informatie & boekingen

Menno Bentveld inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Menno Bentveld
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers