Menno Bentveld is onder meer presentator van het gerenommeerde natuur- en milieuprogramma Vroege Vogels. Hij is te boeken als dagvoorzitter of als discussieleider tijdens informatieve bijeenkomsten.

Presentator
Na de middelbare school studeert Menno Bentveld theaterwetenschappen aan de Universiteit Utrecht. In 1990 begint hij zijn mediacarrière bij Veronica als presentator van Club Veronica, Baanbreker en Veronica Reisgids. In 1995 maakt hij de overstap naar de VARA, waarvoor hij vervolgens tal van televisieprogramma’s presenteert, zoals Twaalf steden, dertien ongelukken, Jules Unlimited, De Ontdekking, Nieuwslicht, Herexamen, Jongeren Lagerhuis, Wat heet! en Op Weg Naar Het Lagerhuis. Soms vervangt hij ook Mathijs van Nieuwkerk als presentator van De Wereld Draait Door.

Vroege Vogels
Sinds 2007 presenteert Menno Bentveld het radioprogramma Vroege Vogels, dat tevens een televisieversie kent. Aanvankelijk vormt hij een presentatieduo met Andrea van Pol, vervolgens met Lisa Wade en tegenwoordig met Janine Abbring. Ook presenteert hij het wekelijkse wetenschapsprogramma Nieuwslicht. Daarnaast treedt hij regelmatig op met Het Leidens Rondtheater. In 2004 is Bentveld te zien als ‘Meester Frans van der Steg’ in de kindermusical De Zevensprong, naar het boek van Tonke Dragt.

Menno Bentveld is onder andere te boeken als dagvoorzitter, discussieleider of voice-over. Hij verzorgt deze taken met dezelfde betrokkenheid die hij in zijn programma’s laat zien.

Alle gages van bekende presentatoren worden op aanvraag en uitsluitend op offertebasis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid, inhuren en boekingen van deze presentator kunt u contact opnemen met ons artiestenbureau.

Menno Bentveld spreekt graag over:

Menno Bentveld boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Menno Bentveld. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21