Maureen du Toit

Actrice en presentatrice Maureen du Toit, bekend van onder meer de soap Goudkust en het actualiteitenprogramma Hart van Nederland, praat op zowel plezierige als vakkundige wijze bijeenkomsten in het land aan elkaar. Maureen du Toit is tevens in te huren als spreker.

Goudkust
Maureen du Toit is geboren in het Afrikaanse Lesotho maar groeide op in het Nederlandse Bilthoven. Na de middelbare school volgt zij een theateropleiding in Zweden. Terug in Nederland is Maureen te zien in de dramaserie De Winkel, maar zij breekt werkelijk door met een vaste rol in de populaire soap Goudkust (SBS 6). In 2000 onderbreekt zij haar televisiecarrière voor een studie psychologie aan het Europees Instituut voor Psychosociale Educatie.

Bekwaam
Niet lang daarna verschijnt Maureen du Toit echter weer op de buis, als bekwaam en beschaafd presentatrice van Hart van Nederland en Shownieuws. Ook presenteert zij bij SBS 6 het James Bond Journaal, de Smaakpolitie en Recht van Nederland. Daarnaast publiceert Maureen het kinderboek Pyamaprinsesje.

Maureen du Toit spreekt graag over:

Maureen du Toit boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Maureen du Toit. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21