Sven Kockelmann

Journalist en televisiepresentator Sven Kockelmann staat bekend om zijn scherpe maar correcte manier van interviewen. Hij is te boeken als presentator, discussieleider, interviewer of dagvoorzitter.

Brandpunt
Na het VWO studeert Sven Kockelmann aan de School voor Journalistiek te Utrecht. Zijn journalistieke carrière begint hij als redacteur bij de VARA. Na korte tijd stapt hij over naar de IKON, waar hij het informatieve programma Kenmerk presenteert. In 1993 maakt Kockelmann opnieuw een overstap, nu naar de KRO. Bij die omroep gaat hij aan de slag als redacteur en verslaggever voor de actualiteitenrubrieken Reporter en Brandpunt. Later presenteert hij ook het nieuwsprogramma Netwerk. In 2006 is hij verder op de buis met het politieke debatprogramma Recht door zee.

Een op Een
Van 2006 tot 2010 presenteert Sven Kockelmann het ontbijtprogramma Goedemorgen Nederland op Nederland 1 en tot 2013 Goedemorgen Nederland Radio op Radio 1. Ook maakt hij van 2007 tot 2010 interviews voor de zender Het Gesprek. Vanaf 2010 is Kockelmann te zien als alerte interviewer in het programma Oog in Oog. Sinds 2014 presenteert hij, om beurten met Eva Jinek, een identiek interviewprogramma, Een op Een.

Sven Kockelmann spreekt graag over:

Sven Kockelmann boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Sven Kockelmann. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21