Journaliste Wouke van Scherrenburg heeft furore gemaakt als doortastend parlementair verslaggever bij het televisieprogramma Den Haag Vandaag.

Politiek
Na een periode als journalist bij de Arnhemse Courant wijdt Wouke van Scherrenburg zich bij de VNU-Combinatie als parlementair verslaggever volledig aan de binnen- en buitenlandse politiek. Enkele jaren later kom zij in dienst bij de parlementaire televisierubriek Den Haag Vandaag, waar zij niet alleen optreedt als verslaggever maar ook als presentator en eindredacteur. Later presenteert Wouke Een Politiek Gesprek en Talenwonders in Italië. Daarnaast publiceert zij de boeken Vrouwen op het Binnenhof en Mannen op het Binnenhof.

Discussieleider
Even scherp en deskundig als in Den Haag Vandaag treedt Wouke van Scherrenburg op als discussieleider en dagvoorzitter bij informatieve bijeenkomsten in het land. Zij heeft bijzonder veel ervaring in het leiden van forumdiscussies en het voorzitten van congressen.

 

Alle gages van bekende presentatoren en sprekers worden op aanvraag en uitsluitend op offertebasis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid, inhuren en boekingen van deze dagvoorzitter kunt u contact opnemen met ons artiestenbureau.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Wouke van Scherrenburg spreekt graag over:

Wouke van Scherrenburg boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wouke van Scherrenburg. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21