Danny Mekić is van vele markten thuis. Hij is onder meer succesvol ondernemer, investeerder, jurist, opiniemaker, mediator én docent in het HBO en WO. Regelmatig wordt hij door tv-programma’s gevraagd om als expert zijn visie te geven op jong ondernemerschap, onderwijs, jongerenparticipatie, technologie, media en communicatie. Onlangs verscheen zijn eerste boek, een handleiding voor jonge startende ondernemers: ‘Ondernemer in een week’.

Voortvarende aanpak

Al op zijn vijftiende startte Mekić zijn eerste bedrijf. De middelbare school maakte hij niet af om zich volledig te kunnen toeleggen op het ondernemerschap. Toch werd hij enkele jaren later zonder VWO-diploma op zak toegelaten tot de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam en binnen een jaar was hij er zelf werkgroep- en gastdocent. Zijn voortvarende en succesvolle aanpak werd al snel erkend door de landelijke media: weekblad Elsevier riep hem in 2009 uit tot één van de ‘Vijftig grootste Nederlandse talenten’, en van ondernemersmagazine Sprout kreeg hij in datzelfde jaar de titel ‘meest succesvolle jonge ondernemer in Nederland’.

Bijzondere specialismen

Mekić weet als geen ander hoe bedrijven social media effectief kunnen inzetten en wat het betekent voor management en netwerken. Hij noemt zichzelf geen social media-expert maar social media-architect. Welke naam je er ook aan geeft, Mekić is een specialist op dit gebied die zijn kennis met enthousiasme en plezier overdraagt op zijn publiek. Ook kan hij, als afgestudeerd peer-mediator, als neutrale partij optreden bij commerciële conflicten, arbeidsgeschillen en onderhandelingen die dreigen vast te lopen. Over het vak van conflictbemiddelaar geeft hij ook lezingen en workshops.

Gastcolleges

Mekić  geeft gastcolleges op het gebied van technologie, media, communicatie, ondernemerschap of onderwijs. Hij is jong én ervaren, en daarmee zeer geschikt als dagvoorzitter voor bijeenkomsten van ‘young professionals’. Maar ook professionals die al lange tijd meedraaien bij de overheid of in het bedrijfsleven kunnen zeker veel van hem opsteken.

Wilt u Danny Mekić inhuren voor uw congres of seminar? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers voor meer informatie.

© Quality Bookings – Almere

Danny Mekic boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Danny Mekic. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21