20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Danny Mekić

Danny Mekić als spreker boeken

Danny Mekić, een van de meest gevraagde Nederlandse sprekers, jouw publiek kan boeien en inspireren. Met een expertise in technologie, innovatie, en ondernemerschap, biedt Danny een unieke combinatie van kennis en ervaring. In dit artikel, leer je meer over Danny’s achtergrond, zijn unieke aanpak als spreker, en de onderwerpen waarover hij spreekt.

Danny Mekić

Digitalisering en Innovatie

In een wereld die razendsnel verandert, is het essentieel om bij te blijven met de nieuwste trends in technologie en innovatie. Danny Mekić is een autoriteit op dit gebied en deelt zijn inzichten graag met jouw publiek. In zijn lezingen behandelt hij onderwerpen als de impact van technologie op het bedrijfsleven, innovatieve ondernemersstrategieën, en de toekomst van werk. Danny’s lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en aangepast aan de specifieke behoeften van jouw evenement.

Danny Mekić inhuren voor een lezing

Het boeken van Danny Mekić voor jouw evenement is eenvoudig en transparant. Met onze all-inclusive tarieven en snelle offerte-service, nemen we alle zorgen uit handen. Neem contact op via ons contactformulier of stuur een e-mail. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces, van de eerste aanvraag tot aan de dag van het evenement.

Danny Mekić als dagvoorzitter

Danny Mekić blinkt niet alleen uit als spreker, maar is ook een uitzonderlijke dagvoorzitter. Met zijn unieke stijl en aanpak weet hij elk evenement naar een hoger niveau te tillen. Zijn ervaring als dagvoorzitter is net zo divers en indrukwekkend als zijn sprekerscarrière. Danny combineert zijn diepgaande kennis van technologie en innovatie met een scherp inzicht in groepsdynamieken, wat hem in staat stelt om interactieve en dynamische evenementen te leiden. Hij is bijzonder vaardig in het creëren van een levendige, interactieve sfeer, waarbij hij het publiek moeiteloos betrekt en zorgt voor een soepele overgang tussen verschillende sprekers en onderdelen van het programma. Zijn aanpak is altijd op maat gemaakt, afgestemd op het thema en de doelgroep van het evenement. Als dagvoorzitter zorgt Danny ervoor dat de essentie van het evenement wordt versterkt, terwijl hij tegelijkertijd zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor zowel sprekers als publiek. Met zijn affiniteit voor innovatie en een frisse blik op traditionele formats, is Danny Mekić de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een dagvoorzitter die echt het verschil kan maken.

Biografie van Danny Mekić

Danny Mekić (geboren in 1987) is een levend voorbeeld van wat passie, toewijding en een ondernemende geest kunnen bereiken. Op 15-jarige leeftijd begon hij zijn eerste bedrijf, wat het begin markeerde van een opmerkelijke carrière. Zijn vroege start in de zakenwereld weerhield hem er niet van academisch te excelleren. Hij werd toegelaten tot de Universiteit van Amsterdam, waar hij Rechtsgeleerdheid studeerde en zich onderscheidde door zijn uitzonderlijke prestaties.

Zijn passie voor technologie en innovatie leidde hem tot het oprichten van NewTeam, een adviesbureau dat enkele van de grootste organisaties van Nederland adviseert. Daarnaast is Danny actief in verschillende andere ondernemingen, zoals HackathonFactory en InnovationRecruitment.

Naast zijn bedrijfsactiviteiten heeft Danny zich ook bewezen in de academische wereld. Hij werd uitgeroepen tot beste docent in de leergang Innovatie op de Nyenrode Business University en heeft gastcolleges gegeven aan bijna alle universiteiten en hogescholen in Nederland. Zijn benadering van onderwijs is net zo innovatief en inspirerend als zijn lezingen, waarbij hij streeft naar interactie en engagement.

Danny’s media-ervaring is indrukwekkend. Hij begon op 16-jarige leeftijd in het televisieprogramma Jongeren Lagerhuis en is sindsdien een veelgevraagd expert op radio en televisie. Zijn optredens in programma’s als De Wereld Draait Door en Pauw (& Witteman) hebben hem tot een bekend gezicht gemaakt in Nederland.

Als spreker combineert Danny al zijn kennis en ervaring. Hij is een meester in het boeien van zijn publiek met actuele, relevante inzichten en doet dit op een manier die zowel inspirerend als interactief is. Zijn lezingen worden niet voor niets gemiddeld met een 9,1 beoordeeld. Hij ontwikkelt voortdurend nieuwe presentaties, zodat zelfs terugkerende deelnemers telkens weer verrast worden.

Danny als spreker

Danny’s reis als spreker begon toen hij op 20-jarige leeftijd gevraagd werd om een lezing te geven aan een groep internationale hoogleraren. Sindsdien heeft hij meer dan 500 lezingen verzorgd, en zijn expertise en charisma maken hem tot een onvergetelijke toevoeging aan elk evenement. Zijn lezingen gaan over een breed scala aan onderwerpen, van technologische trends tot leiderschap en ondernemerschap. Hij is ook beschikbaar voor rollen als dagvoorzitter, panellid of gastdocent.

Naast zijn werkzaamheden als spreker en ondernemer, is Danny ook actief als adviseur, docent, mediator, investeerder en opiniemaker. Zijn veelzijdigheid en diepgang maken hem tot een unieke en waardevolle spreker voor elk evenement.

Danny’s verhaal is niet alleen het verhaal van een succesvolle ondernemer en spreker. Het is het verhaal van iemand die zijn passie volgt en anderen inspireert om hetzelfde te doen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend, waardoor het publiek wordt aangemoedigd om verder te denken en te handelen.

Het inhuren van Danny Mekić voor jouw evenement betekent het binnenhalen van een spreker die garant staat voor een inhoudelijk sterke, inspirerende en dynamische presentatie. Zijn vermogen om complexe onderwerpen te vertalen naar boeiende en begrijpelijke lezingen maakt hem een ideale keuze voor zowel zakelijke bijeenkomsten als educatieve evenementen.

Met Danny Mekić haal je niet alleen een spreker in huis, je investeert in een ervaring die jouw publiek zal inspireren en motiveren. Zijn unieke combinatie van expertise, ervaring en passie maken hem tot een van de meest boeiende sprekers in Nederland. Neem vandaag nog contact op om Danny Mekić te boeken voor jouw volgende evenement en ervaar de impact die hij kan hebben op je publiek.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Danny Mekić

"Danny heeft het unieke vermogen om complexe inzichten helder te maken voor de gemiddelde luisteraar. Zijn kennis van internet, ontwikkelingen en trends, in combinatie met zijn beschrijvende en presenterende vaardigheden, zijn van grote waarde voor iedereen die mensen wil informeren en inspireren over deze thema's."

"Danny is een inspirerende persoon om mee samen te werken, een echte verhalenverteller en zijn visie is erg boeiend en leerzaam."

"Danny is een zeer empathisch, gedreven professional. Met kennis van zaken en oog voor zijn omgeving, weet hij creatieve oplossingen aan te dragen voor problemen van uiteenlopende aard. Als spreker weet hij zijn toehoorders oneindig te boeien onder meer door een combinatie van kennis, kwetsbaarheid, openheid en charisma. Een bijzonder mens om mee samen te werken, zeer inspirerend!"

Schrijf een review

Video met Danny Mekić

Meer informatie & boekingen

Danny Mekić inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Danny Mekić
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers