Met zijn internetdrukkerij drukwerkdeal.nl, maakt ondernemer Marco Aarnink (1985) de deal van zijn leven. Hij verkoopt de onderneming, gestart in 2005, aan concurrent Vistaprint en ziet daarmee in één klap € 20 miljoen op zijn rekening bijgeschreven. De overige € 4 miljoen krijgt hij uitbetaald in aandelen. Wilt u dit succesverhaal uit de eerste hand horen, dan kunt u de jonge ondernemer en miljonair Marco Aarnink boeken als spreker.

Online ondernemer Aarnink inhuren als spreker of presentator

Hij komt uit een arbeidersgezin uit Deventer en stond jaren op de markt. Dat bedrijven hem inmiddels graag inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter, heeft alles te maken met zijn aansprekende succes als online ondernemer. Hij werd er in korte tijd miljonair mee. De basis voor dat succes begint bij Aarnink als marktkoopman, een bijbaan in zijn studententijd.

Het begin is simpel. Marco’s baas op de markt vraagt hem visitekaartjes te regelen. Hij benadert diverse drukkerijen en verbaast zich over de slechte service aan kleine afnemers. Er gaat een lampje branden. Met een goede vriend en latere compagnon sleutelt hij op zijn zolderkamer aan een vernieuwend concept. Resultaat: drukwerkdeal.nl. Het idee: betaalbaar drukwerk voor kleine ondernemers door massaproductie in goedkope landen.

Ook u kunt Marco Aarnink boeken

De formule slaat aan. Drukwerkdeal groeit uit tot Nederlandse marktleider. Het bedrijf wordt al snel op een marktwaarde van miljoenen geschat en biedt binnen een paar jaar werkgelegenheid aan ruim tweehonderd mensen. En het zijn die mensen die de basis vormen voor het succes, is de visie van spreker en ondernemer Aarnink. ‘E-commerce’ is voor hem ‘We-commerce’.

Zijn online succes én zijn visie op investeren in mensen maken dat bedrijven Aarnink graag inhuren als spreker, presentater of dagvoorzitter. Hij is een aanwinst voor uw congres of evenement. Aarnink is een gepassioneerde spreker die uw publiek op een aanstekelijke manier meeneemt in zijn eigen ervaringen en successen.

Marco Aarnink inhuren als spreker of presentator

Drukwerkdeal groeit en bloeit. In 2013 opent Aarnink een vestiging in Antwerpen. Ook realiseert hij enkele succesvolle internationale overnames. Door zijn ondernemerselan wordt zijn eigen bedrijf al snel een aantrekkelijke overnameprooi. Als de multinational Cimpress, eigenaar van Vistaprint, belangstelling toont, hoeft Aarnink niet lang na te denken. Hij doet zijn bedrijf voor € 24 miljoen van de hand.

Aarnink, die in 2014 de LOEY-award voor de beste online ondernemer van dat jaar in ontvangst nam, steekt zijn energie en kapitaal op dit moment in start-ups. Daarnaast is hij succesvol actief als spreker, presentator en dagvoorzitter. Ook u kunt hem in die rol inhuren. Bedrijven boeken de internet-ondernemer ook voor workshops en specialistische lezingen over e-commerce.

Contact opnemen met Marco Aarnink

Marco Aarnink voegt als spreker of presentator waarde toe aan uw evenement. Via Quality Bookings kunt u hem zonder rompslomp inhuren. Ons Quality Bookings team zit klaar met informatie over Marco’s beschikbaarheid en over de voorwaarden om hem te boeken. Wij helpen u graag bij het

inhuren van een spreker die past bij het karakter van uw evenement, of van een presentator of dagvoorzitter die uw bijeenkomst naar het gewenste niveau tilt.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Marco Aarnink spreekt graag over:

Marco Aarnink boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marco Aarnink. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21