20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marcel van de Ven

Marcel van de Ven als spreker boeken

Ontdek de unieke inzichten van Marcel van de Ven, een autoriteit op het gebied van opsporing en leiderschap, beschikbaar voor boekingen bij Quality Bookings. Met een schat aan ervaring in het leiden van complexe onderzoeken en het managen van crisissituaties, biedt Marcel een inspirerende kijk op thema’s als teamwerk, leiderschap, en veiligheid. Deze pagina biedt u een uitgebreide kijk op wat Marcel te bieden heeft en waarom hij de perfecte keuze is voor uw volgende evenement.

Marcel van de Ven

Veiligheid en criminaliteitsbestrijding

Over opsporing en onderhandelingen

In een wereld waar veiligheid en criminaliteitsbestrijding steeds belangrijker worden, biedt Marcel van de Ven een verrijkend perspectief. Zijn expertise in opsporingstechnieken en onderhandelingen is gevormd door jarenlange ervaring bij de Nederlandse politie. Van cybercriminaliteit tot terreurbestrijding, Marcel’s lezingen zijn een bron van kennis voor iedereen die geïnteresseerd is in moderne beveiligingsuitdagingen. Hij biedt inzicht in hoe opsporingstechnieken zich hebben ontwikkeld en hoe organisaties zich kunnen wapenen tegen hedendaagse dreigingen.

Marcel van de Ven inhuren voor een lezing

Het boeken van Marcel van de Ven voor uw evenement is een gestroomlijnd proces bij Quality Bookings. Onze All-Inclusive tarieven en snelle offerteservice maken het eenvoudig om Marcel te boeken voor uw evenement. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat uw ervaring met ons en met Marcel van de hoogste kwaliteit is. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, wij staan voor u klaar.

Biografie van Marcel van de Ven

Marcel van de Ven, een vooraanstaand figuur in de Nederlandse opsporingswereld, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Gedurende meer dan een decennium was hij onderdeel van de Unit Specialistische Operaties (USO), waar hij wereldwijd undercoveroperaties leidde tegen ernstige vormen van georganiseerde misdaad en terrorisme. Zijn leiderschapskwaliteiten kwamen verder tot uiting in zijn rol als leidinggevende bij diverse rechercheafdelingen.

Zijn unieke ervaringen als undercover-agent heeft hij vastgelegd in zijn boek ‘De Kooi’, waarin hij reflecteert op zowel de impact van zijn werk op de misdaadbestrijding als op zijn persoonlijke leven. Marcel is niet alleen bekend vanwege zijn politiewerk, maar ook door zijn verschijningen in televisieprogramma’s zoals ‘Ontvoerd’, ‘Op de Vlucht’, en ‘Hunted’, waar hij als Chef Recherche fungeerde.

Marcel’s expertise strekt zich uit over een breed scala aan onderwerpen. Als ervaren rechercheur, onderhandelaar en ondernemer heeft hij een diepgaand inzicht in leiderschap, samenwerking, en veiligheid in zowel fysieke als digitale contexten. Zijn lezingen variëren van de psychologische aspecten van veilig samenwerken tot de technische kant van digitale opsporing. Hij biedt inzichten in hoe organisaties kunnen omgaan met hoge druk en stress, en hoe zij een veilige en productieve werkomgeving kunnen creëren.

Lezingen van Marcel van de Ven

  1. Veilig samenwerken: ‘Soft Skills in een Stoer jasje’: In deze lezing deelt Marcel boeiende verhalen over zijn ervaringen in de wereld van undercoveroperaties. Hij bespreekt hoe hij een veilige werkomgeving creëerde, zelfs onder de meest stressvolle omstandigheden, en biedt waardevolle inzichten voor zowel managers als teamleden.
  2. Opsporingstechnieken: Hierin gaat Marcel dieper in op de evolutie van opsporingstechnieken, van traditionele methoden tot digitale strategieën. Hij verbindt zijn ervaringen met bredere thema’s zoals bedrijfsveiligheid en presteren onder druk.

Marcel’s achtergrond in de Unit Specialistische Operaties en zijn leidinggevende rollen bij verschillende rechercheafdelingen, maken hem een expert in het veld van misdaadbestrijding en crisismanagement. Zijn huidige rol als CEO van een internationaal opererend recherche- en beveiligingsbureau onderstreept zijn voortdurende betrokkenheid bij en invloed op het gebied van veiligheid en opsporing.

Met Marcel van de Ven haalt u niet alleen een spreker met een fascinerende achtergrond en waardevolle inzichten in huis, maar ook een inspirerende persoonlijkheid die gegarandeerd een blijvende indruk zal achterlaten op uw publiek. Boek hem nu via Quality Bookings voor een onvergetelijke lezing of workshop.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Marcel van de Ven

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Marcel van de Ven inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Marcel van de Ven
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers