20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ma’MaQueen

Ma’MaQueen als spreker boeken

Ma’MaQueen is meer dan een dragqueen; zij is een inspirerende kunstenaar en een onmiskenbaar talent. Als trotse moeder van het House of Holographic Hoes, modeontwerpster en veelzijdige kracht, is Ma’MaQueen een fenomeen waar men rekening mee moet houden.

Ma’MaQueen

De kracht van zelfexpressie

Ma’MaQueen inhuren als spreker

Ma’MaQueen is meer dan een dragqueen; zij is een inspirerende kunstenaar en een onmiskenbaar talent. Als trotse moeder van het House of Holographic Hoes, modeontwerpster en veelzijdige kracht, is Ma’MaQueen een fenomeen waar men rekening mee moet houden.

In 2020 voegde ze zich bij de cast van Drag Race Holland voor het eerste seizoen dat werd uitgezonden op Videoland. Hier bewees ze een sterke kandidaat te zijn en verraste ze de jury week na week met haar verbazingwekkende creaties. Ze haalde het tot de laatste aflevering, waar ze op de derde plaats eindigde.

Een stralende persoonlijkheid op het podium

Haar kracht, schoonheid en vooral zoete persoonlijkheid bleven niet onopgemerkt na Drag Race. Samen met collega seizoen 1 kandidaat Sederginne schittert ze in de Nederlandse versie van de Netflix-show ‘I Like To Watch’. In deze hilarische show, die via YouTube te bekijken is, reageren de queens op populaire Netflix-series. Daarnaast sierde Ma’MaQueen de pagina’s van tijdschriften zoals LINDA Magazine en was ze te zien in verschillende nationale campagnes tijdens het Internationale Songfestival dat in 2021 plaatsvond in haar thuisstad Rotterdam. Ze betreedt regelmatig de podia van Superball, Milkshake Club NYX, Ahoy en nog veel meer.

Ma’MaQueen in 2023

In 2023 werd Ma’MaQueen het gezicht van de draggemeenschap in de strijd tegen haat, toen er protesten ontstonden over queens die voorlezen aan kinderen. Ze organiseerde een tegenprotest samen met haar dragdochter Xtra Xceptit, wat zowel nationale als internationale media-aandacht kreeg.

Wanneer u Ma’MaQueen inhuurt als spreker, haalt u niet alleen een entertainer in huis, maar een gepassioneerde voorvechter van diversiteit en inclusie. Ze gebruikt haar platform om licht te werpen op belangrijke kwesties zoals LGBTQ+-rechten, zelfacceptatie en de kracht van zelfexpressie.

Boek nu uw inspiratiesessie

De beschikbaarheid van Ma’MaQueen is beperkt vanwege haar drukke schema, maar ze maakt graag tijd om haar boodschap te delen als spreker. Ma’MaQueen boeken als spreker betekent dat u iemand in huis haalt die niet alleen uw publiek zal entertainen, maar ook inspireren en motiveren.

Het inhuren van Ma’MaQueen staat garant voor een lezing die even kleurrijk en onvergetelijk is als haar persoonlijkheid en optredens. Ze is een natuurlijke verhalenverteller die met humor, inzicht en gevoeligheid, de harten van haar luisteraars weet te raken.

Kosten voor een lezing

Voor de kosten voor een lezing van Ma’MaQueen kunt u het beste direct contact opnemen met Quality Bookings. Zij kunnen u een op maat gemaakt voorstel doen, dat rekening houdt met uw wensen en budget.

Ma’MaQueen is meer dan een spreker; ze is een ervaring. Een lezing van haar is niet alleen informatief en oprecht, maar ook doordrenkt met de creativiteit en het charisma dat haar tot een van de meest geliefde figuren in de Nederlandse drag scene heeft gemaakt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Ma’MaQueen

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Ma’MaQueen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ma’MaQueen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers