20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Johan Fretz

Johan Fretz als spreker boeken

Johan Fretz is een naam die opvalt in het landschap van Nederlandse sprekers. Met zijn unieke benadering van onderwerpen, variërend van politiek tot cultuur, en zijn boeiende vertelkunst, is Johan Fretz een ideale keuze voor uw evenement. Als gastspreker brengt hij een mix van humor, diepgaande inzichten en een frisse blik op actuele thema’s. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, educatieve sessie of een cultureel evenement, Johan Fretz weet zijn publiek te inspireren en te boeien met zijn levendige presentaties en doordachte meningen.

Johan Fretz

Cabaretier

Johan Fretz als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter is Johan Fretz een ware aanwinst. Hij blinkt uit in het leiden van discussies, het bevragen van panelleden en het activeren van het publiek. Zijn vaardigheid om complexe thema’s toegankelijk te maken en tegelijkertijd de diepte in te gaan, maakt hem een veelgevraagde dagvoorzitter. Zijn expertise op het gebied van maatschappelijke vraagstukken, kunst en cultuur, samen met zijn charismatische podiumaanwezigheid, zorgt ervoor dat hij ieder evenement naar een hoger niveau tilt.

Over maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid is een onderwerp waar Johan Fretz gepassioneerd over spreekt. Hij benadert dit thema vanuit diverse invalshoeken, waaronder politiek, cultuur en persoonlijke ontwikkeling. De noodzaak om actief deel te nemen aan onze samenleving, het belang van cultuur als bindmiddel en de kracht van persoonlijke verhalen zijn onderwerpen die Johan Fretz met verve behandelt. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor ze een brede doelgroep aanspreken. Door voor dit onderwerp te kiezen, kiest u voor een lezing die zowel diepgaand als relevant is.

Johan Fretz inhuren voor een lezing

Het inhuren van Johan Fretz voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Bij Quality Bookings begrijpen we dat het boekingsproces soepel en efficiënt moet verlopen. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Onze All-Inclusive tarieven zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het eerste contact tot na de lezing, om ervoor te zorgen dat uw evenement succesvol verloopt.

Biografie van Johan Fretz

Johan Fretz is een veelzijdige Nederlandse spreker, schrijver en theatermaker, wiens naam synoniem staat voor maatschappelijke betrokkenheid en culturele verdieping. Geboren en getogen in Nederland, heeft Johan Fretz een achtergrond die net zo gevarieerd is als zijn professionele carrière.

Als jonge man ontwikkelde Fretz al snel een passie voor het geschreven en gesproken woord. Deze passie leidde hem naar de wereld van theater en literatuur, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en een eigen unieke stem vond. Zijn vermogen om complexe onderwerpen te vertalen naar toegankelijke en boeiende verhalen, maakte hem al snel een geliefde figuur in het openbare debat.

Fretz’ carrière als spreker nam een vlucht toen hij begon met het geven van lezingen over diverse onderwerpen zoals politiek, cultuur, en sociale kwesties. Zijn vermogen om humor en ernst te combineren, samen met zijn charisma en energie, maakt elke presentatie van Fretz tot een unieke ervaring. Zijn lezingen zijn niet alleen vermakelijk, maar zetten ook aan tot denken en dragen bij aan de dialoog over belangrijke maatschappelijke vraagstukken.

Naast zijn werk als spreker is Johan Fretz ook actief als schrijver en columnist. Hij heeft meerdere boeken gepubliceerd, waarin hij vaak reflecteert op zijn eigen ervaringen en de Nederlandse samenleving. Zijn schrijfwerk wordt gekenmerkt door een persoonlijke toon en een scherpzinnige blik op de wereld om hem heen.

Johan Fretz combineert zijn literaire talent met een diepgaande kennis van maatschappelijke thema’s. Dit maakt hem een unieke speler op het gebied van openbare lezingen en discussies. Zijn bijdragen zijn niet alleen waardevol vanwege de inhoud, maar ook vanwege zijn vermogen om mensen van verschillende achtergronden samen te brengen en te verbinden.

In zijn lezingen benadrukt Fretz het belang van culturele diversiteit en inclusiviteit. Hij gelooft sterk in de kracht van verhalen om bruggen te bouwen tussen verschillende gemeenschappen en culturen. Zijn boodschap is altijd een van hoop, verbinding en het belang van actieve maatschappelijke betrokkenheid.

Met zijn uitgebreide ervaring en diepgaande kennis is Johan Fretz niet alleen een inspirerende spreker, maar ook een deskundige dagvoorzitter. Zijn vaardigheden in het leiden van discussies en het betrekken van het publiek maken hem tot een ideale keuze voor conferenties, seminars en andere evenementen.

Als spreker bij Quality Bookings geniet Johan Fretz van een uitstekende reputatie. Zijn lezingen worden regelmatig beoordeeld met hoge cijfers, en zijn bijdragen aan evenementen worden zowel door organisatoren als door deelnemers zeer gewaardeerd. Met zijn expertise, charisma en toewijding is Johan Fretz een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een spreker die niet alleen informeert, maar ook inspireert en verbindt.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Johan Fretz

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Johan Fretz inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Johan Fretz
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers