De jonge cabaretier Johan Fretz timmert al flink aan de weg in het theater en in de krant, en is regelmatig te zien in televisieprogramma’s als De Wereld Draait Door.

Tafelgast
Johan Fretz, die in 2010 afstudeerde aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie, vormt met Marcel Harteveld het cabaretduo De Gebroeders Fretz. Het duo reist door heel Nederland met de voorstelling Fretz 2025: Revolte!, als vervolg op Johans debuutroman Fretz 2025. In 2013 hebben Fretz en Harteveld bij Universal Music hun eerste studioalbum uitgebracht. Daarnaast is Johan Fretz columnist voor de Volkskrant en schuift hij met enige regelmaat aan als tafelgast in De Wereld Draait Door.

Opiniestukken
In 2010 neemt Johan Fretz deel aan de manifestatie tegen de bezuinigingen op cultuur op het Haagse Malieveld, en spreekt hij de demonstranten toe. Niet veel later debuteert hij met het pamflet Hart voor kunst. Daarna publiceert hij opiniestukken in de Volkskrant, op joop.nl en dejaap.nl, en schrijft hij over kunst en media voor NRC Handelsblad.

Wilt u Johan Fretz boeken als cabaretier voor uw evenement? Neem dan contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden.

Johan Fretz spreekt graag over:

Johan Fretz boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Johan Fretz. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21