20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lisa Portengen

Lisa Portengen als spreker boeken

Het boeken van Lisa Portengen als gastspreker is een waardevolle keuze voor elk evenement. Lisa, bekend om haar energieke en inspirerende presentaties, deelt haar expertise over persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en de kracht van keuzes maken. Haar interactieve lezingen zijn een mix van praktische inzichten en motiverende verhalen, ideaal voor organisaties die streven naar positieve verandering en persoonlijke groei. Door Lisa als spreker te boeken, haal je niet alleen een bron van inspiratie in huis, maar ook een ervaren professional die jouw publiek zal boeien en motiveren.

Lisa Portengen

Persoonlijke ontwikkeling

Lisa Portengen als dagvoorzitter boeken

Lisa Portengen is ook een uitstekende keuze als dagvoorzitter. Haar unieke vermogen om elk evenement levendig en interactief te maken, zorgt ervoor dat ze opvalt in haar rol. Lisa’s thema’s variëren van vrouwelijk leiderschap tot de kunst van het leven met passie en doel. Ze weet hoe ze een dialoog op gang kan brengen, deelnemers kan betrekken en een programma naadloos kan leiden. Haar deskundigheid en charismatische uitstraling garanderen dat jouw evenement niet alleen vlekkeloos verloopt, maar ook lang herinnerd zal worden.

Over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap

Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap zijn cruciale onderwerpen in de hedendaagse snel veranderende wereld. Lisa Portengen spreekt over het belang van zelfinzicht, de kracht van keuzes maken en het ontwikkelen van authentiek leiderschap. Deze onderwerpen zijn essentieel voor zowel persoonlijke groei als professioneel succes. Lisa behandelt thema’s als zelfvertrouwen opbouwen, omgaan met verandering en het creëren van een positieve mindset. Door voor deze onderwerpen te kiezen, investeer je in de ontwikkeling van je team of organisatie, wat leidt tot betere prestaties en meer werktevredenheid.

Lisa Portengen inhuren voor een lezing

Het inhuren van Lisa Portengen voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Neem contact op met Quality Bookings, en binnen 24 uur ontvang je een offerte. Wij bieden all-inclusive tarieven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ons uitgebreide supportteam staat klaar om alle vragen te beantwoorden en te zorgen dat alles aan jouw verwachtingen voldoet. Onze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat je evenement met Lisa een succes wordt.

Biografie van Lisa Portengen

Lisa Portengen, een dynamische en inspirerende figuur in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, heeft door de jaren heen een indrukwekkende carrière opgebouwd. Ze begon haar loopbaan in de theaterwereld, waar ze een passie voor storytelling en publieksparticipatie ontwikkelde. Deze vaardigheden heeft ze meegenomen in haar latere werk als coach en spreker.

Lisa’s reis in de wereld van persoonlijke ontwikkeling begon toen ze zelf op zoek ging naar antwoorden op levensvragen. Haar ontdekkingstocht leidde haar naar verschillende landen en culturen, waar ze leerde van diverse leiders en wijzen. Deze ervaringen vormden de basis van haar filosofie over leiderschap en persoonlijke groei.

Na haar terugkeer in Nederland startte Lisa haar eigen trainings- en coachingsbedrijf. Ze ontwikkelde unieke methodes die mensen helpen om hun ware potentieel te ontdekken en te leven met meer passie en doelgerichtheid. Lisa’s benadering is altijd praktisch en down-to-earth, waardoor haar adviezen toegankelijk en uitvoerbaar zijn voor een breed publiek.

Lisa’s boeken, waaronder titels als “Kies en ze kiezen jou” en “Het Grote Keuzeboek”, zijn bestsellers geworden en worden gebruikt als leidraad in vele trainingen en workshops. Ze zijn een weerspiegeling van haar filosofie: dat het maken van bewuste keuzes de sleutel is tot een vervuld leven.

Als spreker staat Lisa bekend om haar energie, humor en het vermogen om diepgaande inzichten te verbinden met alledaagse situaties. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook een ervaring op zich. Ze gebruikt haar theaterachtergrond om verhalen tot leven te brengen en haar publiek actief te betrekken bij de presentatie.

Naast haar werk als spreker en auteur, is Lisa een veelgevraagd coach en consultant. Ze werkt met individuen, teams en organisaties om leiderschap en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Lisa’s aanpak is altijd op maat gemaakt en afgestemd op de unieke behoeften en doelen van haar cliënten.

Lisa’s bijdrage aan het veld van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap is aanzienlijk. Ze wordt erkend voor haar vernieuwende ideeën en haar vermogen om mensen te inspireren tot positieve verandering. Haar missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen hun potentieel te realiseren en een leven te leiden dat zowel betekenisvol als vervullend is.

Met haar uitgebreide ervaring en bewezen trackrecord is Lisa Portengen een uitstekende keuze voor elk evenement waar inspiratie, inzicht en transformatie centraal staan. Haar lezingen zijn niet alleen een bron van kennis, maar ook een kans om deel te nemen aan een levensveranderende ervaring.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Lisa Portengen

Schrijf een review

Video met Lisa Portengen

Meer informatie & boekingen

Lisa Portengen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Lisa Portengen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers