Lisa Portengen is actrice én de bedenker van de formule Smart&Sexy, waarmee ze duizenden vrouwen weet te inspireren. Haar missie is om vrouwen te motiveren nog meer uit het leven te halen. U kunt Lisa Portengen inhuren als spreker.

Actrice
Portengen volgde de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Als actrice speelde zij onder andere in Goede tijden, slechte tijden en Onderweg naar Morgen. Ook figureerde zij in diverse commercials en was zij te zien in Expeditie Robinson. Voor de Kleinkunstacademie is zij bewegingsdocente.

Smart&Sexy
Als oprichter van de Smart&Sexy lifestyle inspireert ze vrouwen op thema’s als bewustwording, persoonlijke groei, vrouwelijkheid en ondernemerschap. In haar lezingen en workshops vertelt zij hoe vrouwen op een bewuste en aantrekkelijke manier hun wensen in vervulling kunnen laten gaan. Daarnaast geeft zij lezingen voor vrouwen én mannen over hoe zij in het (bedrijfs)leven een onuitwisbare indruk kunnen maken.

Wekelijks schrijft Portengen voor het Telegraaf-katern Vrouw een column over de Smart&Sexy lifestyle.

Bent u geïnteresseerd in Smart&Sexy en wilt u Lisa Portengen inhuren als spreker? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Lisa Portengen spreekt graag over:

Lisa Portengen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Lisa Portengen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21