20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Thijs Lindhout

Thijs Lindhout als spreker boeken

Thijs Lindhout is een fenomeen als het gaat om het motiveren en inspireren van mensen. Met zijn unieke benadering en levendige presentatiestijl, weet Thijs als geen ander zijn publiek te boeien. Het boeken van Thijs Lindhout als gastspreker is een uitstekende keuze voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar iemand die zowel verfrissend als inhoudelijk sterk is. Thijs is gespecialiseerd in thema’s zoals persoonlijke ontwikkeling, geluk en succes in het leven en werk. Zijn lezingen bieden niet alleen waardevolle inzichten maar zijn ook een bron van inspiratie voor iedereen die streeft naar een meer vervuld leven.

Thijs Lindhout

Geluk en succes

Welkom bij Quality Bookings, dé plek waar inspiratie en talent samenkomen. Als je op zoek bent naar een spreker die jouw evenement onvergetelijk maakt, dan ben je hier op de juiste plek. Een van onze meest gevraagde sprekers is Thijs Lindhout. Laat me je meenemen in de wereld van Thijs Lindhout en ontdek waarom hij de perfecte keuze is om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen.

De Kracht van geluk en succes

Thijs Lindhout is de ultieme spreker als het gaat om geluk en succes. Hij heeft zich de afgelopen tien jaar toegewijd aan onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in het leven, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Wat Thijs onderscheidt van andere inspiratiesprekers is zijn praktische benadering. In plaats van louter uit boeken te putten, heeft hij zich ondergedompeld in de praktijk. Hij heeft wereldwijd tientallen seminars bijgewoond en meer dan 120 geluksexperts en ‘peak performers’ geïnterviewd, variërend van topsporters en bekende Nederlanders tot miljonairs en spirituele leiders.

De vruchten van deze interviews zijn te beluisteren in zijn 100% Inspiratie Podcast, die al jarenlang de nummer één zakelijke podcast van Nederland is, met maandelijks 50.000 luisteraars. De inzichten die hij hieruit haalt, deelt hij tijdens zijn keynotes en theatershows. In 2018 waren al zijn shows volledig uitverkocht, wat getuigt van zijn unieke en impactvolle aanpak.

Thijs Lindhout benadert de thema’s geluk en succes vanuit diverse invalshoeken. Tijdens zijn keynotes deelt hij de beste inzichten en vertaalt deze naar concrete tips. Hij creëert directe betrokkenheid door veel interactie met het publiek aan te gaan en indrukwekkende verhalen te delen. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief maar ook uiterst vermakelijk, met hilarische anekdotes, verrassende interacties, en zelfs een muzikaal intermezzo.

Onderwerpen en opties

Thijs Lindhout biedt verschillende mogelijkheden om jouw evenement te verrijken:

Keynote ‘Geluk’ (30-90 minuten)

Tijdens deze keynote neemt Thijs je mee langs drie thema’s die cruciaal zijn voor een gelukkig leven: actiegerichtheid (is het leven maakbaar?), mindset (hoe kun je geluk ervaren ondanks je omstandigheden?) en liefde & connectie (is geluk pas echt geluk als je het kunt delen met anderen?). Na deze keynote zul je in staat zijn om geluk gemakkelijker in zowel je werk als je privéleven te ervaren.

Keynote ‘8 Eigenschappen van Succes’ (30-90 minuten)

Deze keynote draait om de definitie van ‘succes’ en hoe dit zich verhoudt tot een gelukkig leven. Thijs neemt je mee in de interviews die hij heeft gehouden met succesvolle Nederlanders, zoals Maarten van der Weijden en André Kuipers. De focus ligt hierbij op het vinden van de juiste balans, zodat je succesvol kunt zijn zonder op te branden.

Workshop ‘Ontdek je eigen geluk’ (1,5-2,5 uur)

Deze interactieve workshop stelt je in staat om actief aan de slag te gaan. Aan de hand van de beste inzichten over geluk en succes voer je opdrachten uit en pas je deze toe op je eigen leven. Je ontdekt wat geluk voor jou betekent en hoe je het sneller en gemakkelijker kunt ervaren. Deze workshop biedt niet alleen waardevolle inzichten maar is ook bijzonder vermakelijk, dankzij Thijs’ humor, interactie en muzikale intermezzo’s. Succes is gegarandeerd!

Relevante thema’s:

 • Motivatie & inspiratie
 • Work-life balance
 • Persoonlijk leiderschap
 • Mindset (omgaan met verandering)
 • Zingeving

Unieke punten van Thijs:

 • Combineert humor met inspiratie
 • Legt de link tussen geluk en muziek (met een drumstel!)
 • Host en oprichter van de nummer één zakelijke podcast van Nederland
 • Meer dan 120 succesvolle personen en geluksexperts geïnterviewd, waaronder André Kuipers, Pieter van den Hoogenband, Rico Verhoeven en Guido Weijers
 • Seminars over de hele wereld bijgewoond over ‘geluk en succes’
 • Oprichter van de 100% Inspiratie Show, een theatershow over geluk en succes, met twee uitverkochte tours in Nederland in 2018
 • Succesvol ondernemer met meerdere adviesbureaus, waaronder ‘De Duurzame Adviseurs’
 • Spreker voor gerenommeerde organisaties zoals NS, SalesQ, Sweco, RadboudUMC, ProRail, PWC, TU Delft, Ahold, Bouwend Nederland, Bosch & Siemens, en AFAS Software

Wat de media zegt over Thijs:

 • “Thijs Lindhout: een inspirator die groots droomt.” – AD Amersfoort
 • “De beste podcast voor ondernemers: 100% Inspiratie van Thijs Lindhout.” – T-mobile zakelijk
 • “Thijs Lindhout ontdekt de 8 eigenschappen die succesvolle mensen gemeen hebben.” – AD
 • “Thijs Lindhout vertelt theatergangers over de maakbaarheid van het leven.” – Intermediair

Inhuren voor een lezing

Nu je bekend bent met de kracht en unieke eigenschappen van Thijs Lindhout, wil je wellicht weten hoe je hem kunt boeken voor jouw evenement. Het proces is eenvoudig en efficiënt bij Quality Bookings.

 1. Vertel ons over je doelgroep en doelstellingen: Laat ons weten wie je publiek is en wat je wilt bereiken met je evenement. We willen begrijpen hoe Thijs het best kan bijdragen aan jouw doelen.
 2. Budget: Geef ons een idee van je budget, zodat we de beste spreker kunnen voorstellen die binnen je financiële kaders past.
 3. Spreker Selectie: Ons team van experts zal speciaal voor jou een selectie van sprekers voorstellen, met Thijs Lindhout als de meest geschikte keuze.
 4. Offerte binnen 24 uur: We streven ernaar om binnen 24 uur een scherpe offerte aan te bieden die voldoet aan jouw wensen en budget.

Bij Quality Bookings begrijpen we dat het boeken van de juiste spreker een belangrijke stap is om je evenement tot een succes te maken. We staan voor je klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, zodat je met vertrouwen Thijs Lindhout kunt boeken voor een onvergetelijke lezing.

Biografie van Thijs Lindhout

Thijs Lindhout is een visionaire spreker, gepassioneerd over het brengen van geluk en succes in het leven van mensen. Met meer dan tien jaar onderzoek en interactie met experts en top performers over de hele wereld, heeft Thijs een schat aan kennis en inzicht verzameld. Zijn 100% Inspiratie Podcast is een toonaangevende bron van inspiratie voor duizenden luisteraars in Nederland, waarin hij diepgaande gesprekken voert met succesvolle individuen uit diverse vakgebieden. Deze gesprekken bieden niet alleen inzicht in de geheimen van succes, maar ook in de betekenis van geluk. Thijs’ benadering van geluk en succes is uniek. Hij onderzoekt deze thema’s vanuit verschillende perspectieven en deelt de beste inzichten met zijn publiek. Zijn interactieve presentatiestijl, doorspekt met humor en muzikale elementen, maakt zijn optredens memorabel en leerzaam.

Naast zijn succes als spreker en podcasthost, is Thijs ook een succesvolle ondernemer met meerdere adviesbureaus en heeft hij gesproken voor vooraanstaande organisaties in Nederland. Thijs Lindhout is niet alleen een spreker; hij is een katalysator voor positieve verandering. Boek hem vandaag nog en laat hem de sleutels tot geluk en succes delen met jouw publiek. Samen creëren we een evenement dat lang in de herinnering zal blijven.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Thijs Lindhout

Schrijf een review

Video met Thijs Lindhout

Meer informatie & boekingen

Thijs Lindhout inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Thijs Lindhout
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers