Thijs is oprichter van meerdere adviesbureaus waarmee hij het bedrijfsleven in Nederland verduurzaamt. Hij staat bekend als inspirator en om zijn no-nonsense aanpak. Mede daardoor is zijn bedrijf Dé CO2 Adviseurs binnen 5 jaar marktleider geworden in Nederland. Wat Thijs uniek maakt is dat hij behalve een passie voor duurzaamheid ook een passie voor spreken heeft. Dat maakt Thijs de perfecte spreker om te boeken voor een inspirerende lezing over duurzaamheid. Na zijn lezing is het onmogelijk om duurzaamheid nog als iets ‘ouds’ of als ‘geitenwollensokken’ te zien. Thijs maakt duurzaamheid leuk en raakt je in het hart.

Thijs is hard op weg één van de grootste inspirators van Nederland te worden. Zijn grote kracht: hij weet waar hij het over heeft. Ondanks zijn 29 lentes jonge leeftijd heeft hij in zijn eigen leven bewezen dat hij weet wat er voor nodig is om succesvol en gelukkig te worden.

Lezing van Thijs Lindhout
Thijs Lindhout heeft afgelopen jaren meters boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling, heeft meer dan € 50.000 geïnvesteerd in het bezoeken van ‘inspiratie’ seminars over de hele wereld. Van het Amerikaanse tot aan het zweverige. De beste inzichten hier uit deelt hij tijdens zijn lezing. En dit zijn niet de standaard inzichten die je leest in het gemiddelde self-help boek, Thijs gaat een laag dieper! En brengt dit met heel veel enthousiasme, humor en lol. Een lezing van Thijs is gegarandeerd lachen en gegarandeerd geïnspireerd raken.

Achtergrond Thijs Lindhout
Zo’n 5 jaar geleden zag zijn leven er als volgt uit: hij woonde in een studentenhuis, reed in een verroeste Volkswagen uit 1992, was niet succesvol in zijn carrière en de liefde en wist niet wat hij wilde met zijn leven. Op een intens moment confronteerde hij zichzelf hiermee en besloot om in actie te komen. Hij maakte een obsessie van het vinden van zijn geluk. Nu, vijf jaar later, heeft Thijs meerdere succesvolle bedrijven opgericht, rijdt hij in zijn droomauto en verdient hij zijn geld met zijn passie. Thijs is er van overtuigd dat iedereen een succesvol en gelukkig leven kan leiden, zo lang je maar in connectie leeft met jezelf. Wat dit precies is en hoe je dit doet leer je tijdens zijn lezing.

Om zijn onderzoek naar geluk & succes voort te zetten is Thijs op dit moment de meeste succesvolle Nederlanders aan het interviewen. Van Angela Groothuizen tot André Kuipers en van Jan Vayne tot Michael Boogerd. Dit heeft hem al vele magische momenten en adembenemende inzichten opgeleverd. Zijn boek hierover zal in 2018 uitkomen, maar tijdens zijn lezingen geeft hij hier al een sneak preview van. Inmiddels heeft Thijs al voor een hoop organisaties gesproken, organisaties als NS, Prorail, Cosis, Succesgids, RDW en vele anderen.

Een aantal feitjes
-Thijs is in 2014 uitverkozen tot ‘Duurzame Jonge 100’ van Nederland;
-Hij heeft Al Gore persoonlijk ontmoet;
-Heeft veel contact met Nederlandse duurzame coryfeeën, waaronder Maurits Groen, Marjan Minnesma, Ruud Koornstra en Jan Rotmans;
-Heeft met zijn team meer dan 200 bedrijven begeleid in een CO2 reductie traject;
-Heeft meer dan 50 lezingen over duurzaamheid gegeven;
-Opdrachtgevers zijn o.a.: Ministerie van I&M, Sweco, Gemeente Amersfoort, Gemeente Woerden en Breikers.

Thijs Lindhout spreekt graag over:

Thijs Lindhout boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Thijs Lindhout. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21