20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk als spreker boeken

Michael Pilarczyk is een fenomeen op het gebied van zelfontwikkeling en bewustwording. Als ervaren DJ, presentator, en ondernemer heeft hij een indrukwekkende transformatie doorgemaakt naar een inspirerende levenskunstenaar en coach. Door Michael Pilarczyk als spreker te boeken, haal je niet alleen een schat aan levenservaring in huis, maar ook praktische wijsheid die hij heeft opgedaan op zijn reis van succes naar betekenis. Op deze pagina ontdek je waarom hij de ideale spreker is voor jouw evenement en krijg je een diepgaande kijk op zijn expertise en levensfilosofie.

Michael Pilarczyk

Leef je mooiste leven!

Zelfontwikkeling, ondernemerschap en bewustwording zijn cruciaal in een wereld die constant in beweging is. Michael Pilarczyk brengt dit onderwerp tot leven met een rijkdom aan persoonlijke ervaringen en universele wijsheden. Kiezen voor dit onderwerp betekent dat je je publiek een kans biedt op transformatie, niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Michael behandelt tijdens zijn lezingen thema’s als het realiseren van dromen, het vinden van je ware passie en het creëren van een gelukkig en succesvol bestaan. Hij biedt concrete strategieën en inzichten die je helpen om je mindset te masteren.

Michael Pilarczyk inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Michael Pilarczyk is eenvoudig en transparant. Met direct contact met meer dan 1070 sprekers, waaronder Michael, zorgt Quality Bookings voor de beste match voor jouw evenement. Onze jarenlange ervaring en snelle service staan garant voor een soepele ervaring. Binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte en we helpen je graag om eventuele drempels weg te nemen. Bovendien kun je bij ons een boekingsgarantie afsluiten om zeker te zijn van je keuze.

Biografie van Michael Pilarczyk

Geboren in Polen en opgegroeid in Nederland, ontdekte Michael Pilarczyk al op jonge leeftijd zijn passie voor muziek en media. Zijn droom om DJ te worden, ondanks de twijfels van anderen, leidde hem naar een glansrijke carrière bij Radio 538 en TMF, gevolgd door een presentatie rol bij RTL waar hij sterren als Robbie Williams en Janet Jackson interviewde. Deze ontmoetingen wekten zijn interesse in het geheim achter succes en passie.

Zijn levensverhaal leest als een avonturenroman. Michael bereikte financieel succes maar leerde ook de harde lessen van tegenspoed toen hij op 29-jarige leeftijd zijn vermogen verloor. Dit werd een katalysator voor verandering. Onder de vleugels van zijn mentor Dan Peña, beklom hij de ladder van succes opnieuw en richtte hij de Pilarczyk Media Groep op, die hij later voor een aanzienlijk bedrag verkocht.

De verkoop markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk. Michael ging op sabbatical en begon aan een vierjarige zeiltocht die hem bracht bij diepgaande zelfreflectie en bewustwording. Het was tijdens deze periode dat hij de roman ‘Dansen in de Hemel‘ schreef en een visioen in Bali hem inspireerde om ‘Master Your Mindset, Leef Je Mooiste Leven’ te schrijven. Dit boek reflecteert zijn persoonlijke filosofie en de strategieën voor een vervuld leven, en is inmiddels meer dan 250.000 keer verkocht.

De missie van Michael breidde zich verder uit met de oprichting van de Mastermind Academy, samen met Cindy Pilarczyk-Koeman, en de lancering van de Meditation Moments app. Hiermee dragen ze bij aan een vreedzame en liefdevolle samenleving en maken ze bewustzijnspraktijken toegankelijker.

Michael als spreker

Met meer dan 25 jaar ervaring in psychologie, spiritualiteit en coaching, opgedaan bij gerespecteerde leraren en coaches, heeft Michael de rol van leraar in levenskunst op zich genomen. Hij deelt zijn methodiek, die hij heeft gebaseerd op gedragswetenschap, universele wijsheden, QLA en ‘Think and Grow Rich’, om anderen te helpen hun mooiste leven te leiden.

Als auteur en spreker heeft Michael Pilarczyk duizenden mensen bereikt met zijn boeken, apps en lezingen. Zijn verhaal, van zijn hobbelige weg naar succes tot zijn spirituele ontwaking, resoneert met velen die op zoek zijn naar zin en vervulling in hun leven.

Michael’s levensreis, van een onstuimige jeugd tot een bewuste levenskunstenaar, is een bron van inspiratie en wijsheid. Zijn lezingen bieden niet alleen inzicht in het bereiken van persoonlijk succes, maar ook in het vinden van een dieper doel en levensgeluk. Hij verbindt de zakelijke met de spirituele wereld, de business met Buddha, en toont aan dat je, ongeacht je verleden, altijd de regisseur van je toekomst kunt zijn.

Door Michael Pilarczyk te boeken voor jouw evenement, kies je voor een spreker die met zijn verhaal en visie een onuitwisbare indruk zal achterlaten op je publiek. Neem de stap en laat je inspireren door de levenslessen en strategieën van deze veelzijdige en charismatische persoonlijkheid. Zijn levensverhaal, expertise en bezielde presentaties maken hem tot een unieke en waardevolle aanvulling voor elk evenement dat streeft naar diepgang en transformatie.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Michael Pilarczyk

"Michael is een meester in communicatie en in staat om - door het stellen van de juiste vragen - alles kraakhelder voor jezelf te maken."

― Kimberley Galenkamp

"Michael is enorm inspirerend. Op dag 1 stond hij vlak bij ons in de zaal en viel het me op hoe hij 100% zichzelf is en vanuit het diepste van zjin hart ervaringen deelt en het mooiste uit iedereen naar boven wil halen."

― Piet Callemeyn

"Ik kan niet in een paar zinnen beschrijven wat deze driedaagse mij heeft gebracht. Zelfverzekerdheid, een duidelijker carrièrepad en minder leven vanuit angst. Micheal heeft mijn ogen geopend mij wakker geschud."

― Eline de Ruig
Schrijf een review

Video met Michael Pilarczyk

Meer informatie & boekingen

Michael Pilarczyk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Michael Pilarczyk
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers