Michael Pilarczyk is personal performance coach, schrijver en spreker op het gebied van zelfontwikkeling, spirituele groei en zakelijk succes. Als expert in het herprogrammeren van mindset (neuro associatieve conditionering) heeft Michael veel mensen begeleid om meer plezier, rust, succes en welvaart te ervaren in hun leven. Hij weet belemmerende denkpatronen te doorbreken en ruimte te maken voor nieuwe inzichten. Zijn missie is om zijn opgedane kennis en wijsheid te delen met als doel een gezonde, welvarende en gelukkige samenleving. Pilarczyk verdiept zich al jaren in neuropsychologie, bewustzijn, communicatie en de kracht van gedachten; mindset. Als dj was hij betrokken bij de start van Radio 538, hij was tv-presentator en producent. Pilarczyk verkocht zijn mediagroep en nam een sabbatical van 40 maanden op zijn zeiljacht. In die periode schreef hij zijn roman Dansen in de Hemel (meer dan 60.000 exemplaren verkocht). Michael is een inspirerende spreker. Zijn levensmotto is: What you imagine you become.

Radio en televisie

De in Polen geboren Michael Pilarczyk groeit op in Nederland. Na de middelbare school studeert hij enkele jaren journalistiek in Utrecht en later volgt hij een opleiding radiobroadcasting & marketing aan de UCLA in San Diego (Californië). Van 1988 tot 1992 is hij station-voice van Veronica TV en tot 1992 presenteert hij ook populaire programma’s bij Radio Veronica, waaronder Muziek terwijl u werkt en Goud van Oud. Van 1992 tot 1999 presenteert hij radioprogramma’s voor Radio 538 en is hij een van de videojockeys van muziekzender TMF. Daarnaast produceert hij dansmuziek. Na zijn overstap naar Endemol presenteert Michael Pilarczyk tv-programma’s voor RTL en werkt hij tevens voor de radiozender Yorin FM. Bij Veronica/Yorin presenteert hij televisie programma’s als De Digitale Revolutie en RTL Autowereld. Verder is Pilarczyk oprichter en eigenaar van een aantal productiebedrijven, dat hij op zeker moment overdoet aan Telegraaf Media Nederland. Pilarczyk produceert onder meer twee films over de zeiltocht rond de wereld van zeezeiler Henk de Velde.

Bijna alles is mogelijk

Michael Pilarczyk verdiept zich sinds vele jaren in de kracht van gedachten, taoïsme, Akasha, meditatie, neuropsychologie, communicatie, NLP en de wet van aantrekkingskracht. In combinatie met zijn eigen ervaringen als ondernemer heeft hij deze denkwijzen bewerkt tot een toegankelijke methode die het voor iedereen mogelijk maakt om te leven zoals iedereen dat graag wil. Michael Pilarczyk is een verhalenverteller, geen zogenaamde managementgoeroe of powerpoint-wijsneus. Zijn presentaties zijn gebaseerd op succes, leiderschap, bewustzijn en het waarmaken van dromen. Hij laat mensen nadenken over zichzelf en probeert hen in te laten zien dat bijna alles mogelijk is. Michael Pilarczyk inspireert op een praktische en toegankelijke manier, op basis van eigen ervaringen en aan de hand van heldere voorbeelden.

 

© Quality Bookings – Almere

Michael Pilarczyk spreekt graag over:

Michael Pilarczyk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Michael Pilarczyk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21