Info & boekingen
Spreker Michael Pilarczyk - Leef je mooiste leven!

Michael Pilarczyk Leef je mooiste leven!

Michael Pilarczyk als spreker boeken

Michael Pilarczyk is spreker, schrijver en personal performance coach op het gebied van zelfontwikkeling, persoonlijke groei en zakelijk succes. Hij is een expert in het herprogrammeren van mindset (neuroassociatieve conditionering) en spreekt daar graag en inspirerend over. U kunt Michael Pilarczyk bij ons boeken als spreker voor uw evenement, zoals een congres of seminar.

Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Michael Pilarczyk
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Michael Pilarczyk

Biografie van Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk wordt geboren in Polen. Hij verhuist op tweejarige leeftijd naar Nederland en maakt hier zijn dromen waar. Hij wil DJ worden en ziet die wens in vervulling gaan bij Radio 538. Ook is hij te zien als VJ bij het populaire TMF. Hij vervolgt zijn tv-carrière bij RTL, waar hij de kans krijgt om internationale beroemdheden als Robbie Williams, Sandra Bullock, Janet Jacksonen en Bill Gates te interviewen.

Het gaat hem voor de wind en al op jonge leeftijd is hij miljonair. Het kan echter verkeren. Binnen een tijdsbestek van een aantal jaar verliest hij alles. Dan komt de omslag; hij besluit om ‘zijn mooiste leven te gaan leven’. Hij bouwt een nieuw bedrijf op, dat binnen de kortste keren een miljoenenomzet draait. Sinds een aantal jaar vertelt hij daarover als spreker op (zakelijke) evenementen.

Michael Pilarczyk inhuren voor een lezing op uw evenement

Hij is nog altijd jong, maar Michael Pilarczyk heeft in zijn leven al heel wat meegemaakt. Al die ervaringen, zowel negatief als positief, gebruikt hij als spreker en personal performance coach om andere te helpen of te inspireren. Hij weet belemmerende denkpatronen te doorbreken en ruimte te maken voor nieuwe inzichten. Zijn doel: een gezonde, welvarende en gelukkige samenleving.

Hiertoe verdiepte hij zich jaren in de neuropsychologie, ons bewustzijn, communicatie en de kracht van gedachten. Als spreker vertelt hij over zijn bevindingen en laat hij zijn publiek zien hoe deze in de praktijk kunnen worden gebracht. Zijn levensmotto is niet voor niets: What you imagine, you become. Bedrijven die hem inhuren voor hun evenement, leren wat dat voor hen betekent.

Michael Pilarczyk boeken als spreker en inspirator

Michael Pilarczyk is oprichter en mede-eigenaar van de Mastermind Academy, samen met Cindy Koeman. Zij hanteren een simpele methode, gestoeld op theorie én eigen ervaringen, die het voor iedereen mogelijk maakt om te leven zoals hij of zij dat zelf wil. Hij laat u en uw gasten zien dat het mogelijk is om zelf te bepalen, mits de randvoorwaarden juist zijn.

Michael Pilarczyk is daarbij een verhalenverteller, geen zogenaamde managementgoeroe of powerpoint-wijsneus. Zijn presentaties en lezingen zijn gebaseerd op succes, leiderschap, bewustzijn en het waarmaken van dromen. Hij laat mensen nadenken over zichzelf en probeert hen in te laten zien dat bijna alles mogelijk is. Praktisch en toegankelijk; bedrijven die Michael Pilarczyk inhuren als spreker gebruiken die woorden om hem te typeren.

Contact opnemen met Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk inhuren voor een lezing of als dagvoorzitter voor uw evenement? Dat is zo geregeld. Neem contact met ons op voor meer voorwaarden, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie & boekingen

Michael Pilarczyk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Michael Pilarczyk
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers