20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een ervaren, charismatische dagvoorzitter, dan is Lieke van Lexmond een uitstekende keuze. Met haar indrukwekkende achtergrond in de Nederlandse entertainmentindustrie brengt Lieke een unieke combinatie van deskundigheid, enthousiasme en professionaliteit naar uw evenement. Deze pagina biedt een diepgaande kijk op wat Lieke als spreker te bieden heeft, inclusief haar expertise op diverse terreinen en hoe haar ervaring uw evenement kan verrijken.

Lieke van Lexmond

Presentatrice en dagvoorzitter

Over presenteren en entertainen

Lieke van Lexmond heeft een schat aan ervaring op het gebied van presenteren en entertainen. Als een veelzijdige persoonlijkheid heeft ze bewezen zowel op het scherm als op het podium thuis te zijn. Door te kiezen voor Lieke als spreker, kiest u voor iemand die niet alleen in staat is een boeiende presentatie te geven, maar ook iemand die weet hoe ze een publiek kan betrekken en entertainen. Zij kan spreken over de kunst van het presenteren, het belang van storytelling in de media en de nuances van werken in de entertainmentindustrie.

Lieke van Lexmond inhuren voor een lezing

Het proces van het boeken van Lieke van Lexmond voor een lezing is eenvoudig en transparant. Na uw aanvraag bij Quality Bookings, zullen onze experts contact met u opnemen om uw behoeften en de details van het evenement te bespreken. Wij zorgen voor een naadloze ervaring van boeking tot evenement, inclusief alle benodigde ondersteuning. Onze All-Inclusive tarieven en Tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat u met vertrouwen kunt boeken, wetende dat elk aspect van de lezing voldoet aan uw verwachtingen.

Biografie van Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond, geboren op 6 februari 1982 in IJsselstein, is een veelzijdig talent in de Nederlandse entertainmentwereld. Ze groeide op in Benschop, samen met haar broer en zus, en ontdekte al op jonge leeftijd haar passie voor acteren. Deze passie leidde haar naar een carrière als model, actrice, presentatrice en zangeres, met een indrukwekkend portfolio dat zowel haar veelzijdigheid als haar toewijding aan haar vak illustreert.

Als kind maakte Lieke haar acteerdebuut in een reclamespotje voor Royco, waarna ze in verschillende andere commercials verscheen. Haar grote doorbraak kwam met de rol van Eva Prins in de soap ‘Goudkust’, waar ze van 1998 tot 2001 in te zien was. Deze rol was slechts het begin van een bloeiende carrière in de televisiewereld.

Lieke’s talenten beperken zich niet tot acteren. Ze maakte deel uit van het panel van ‘Ranking the Stars’ en presenteerde ‘Nederland Vertrekt’, ‘RTL Boulevard’, ‘Ik kom bij je eten’, en vele andere programma’s. In 2009 won ze de Televizier Talent Award, een erkenning van haar uitzonderlijke bijdrage aan de Nederlandse televisie.

In 2002 verving ze tijdelijk Aukje van Ginneken als Charlie Fischer in ‘Goede tijden, slechte tijden’, een rol die ze later vast zou overnemen tot 2012. Dit markeerde een belangrijke periode in haar carrière, waarin ze zichzelf vestigde als een gerespecteerd figuur in de Nederlandse soapwereld.

Haar prestaties beperken zich niet tot het kleine scherm. Op het witte doek maakte ze haar debuut in de film ‘Volle maan’ en leende haar stem aan diverse animatiefilms, waaronder ‘Garfield: The Movie’ en ‘Cars 2’. Haar veelzijdigheid strekt zich zelfs uit tot de muziekwereld, waar ze in 1997 de leadzangeres was van haar schoolband Easy Freeze en later samenwerkte met andere Nederlandse sterren voor het nummer ‘Hoop Doet Leven’.

Lieke’s theaterwerk omvat optredens in schoolmusicals zoals ‘Cats’ en ‘Hair’, en haar deelname aan ‘Costa! in Concert’. Deze ervaringen hebben bijgedragen aan haar ontwikkeling als een dynamische en veelzijdige entertainer, klaar om elk publiek te boeien.

Als u Lieke van Lexmond boekt als dagvoorzitter of spreker, krijgt u niet alleen een ervaren professional, maar ook iemand met een breed scala aan ervaringen en verhalen die elk evenement zullen verrijken. Met haar achtergrond in acteren, presenteren, zingen en dansen is Lieke de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een spreker die zowel informatief als entertainend is.

Door te kiezen voor Lieke van Lexmond, kiest u voor een spreker die uw publiek zal boeien, inspireren en vermaken. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings om Lieke te boeken voor uw volgende evenement.

Onderwerpen
Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Lieke van Lexmond

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Lieke van Lexmond inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Lieke van Lexmond
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers