20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Roberta Pagnier - Bekende chef
Exclusief bij
Quality Bookings

Roberta Pagnier als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker die niet alleen culinaire passie en expertise brengt, maar ook een verfrissende kijk op het combineren van culturen? Dan is Roberta Pagnier jouw ideale keuze. Deze veelzijdige chef, bekend van 24Kitchen en diverse andere media, weet als geen ander hoe je een publiek boeit met smaakvolle verhalen en de rijkdom van de Italiaanse keuken. In dit artikel ontdek je waarom Roberta Pagnier dé spreker is die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

Roberta Pagnier

Bekende chef

Over culinaire inspiratie en Italiaanse keuken

Roberta Pagnier neemt je mee op een gastronomische reis vol inspiratie. Haar expertise in de Italiaanse keuken is niet alleen een ode aan haar roots, maar ook een bron van eindeloze culinaire verrassingen. Kies je voor Roberta als spreker, dan kies je voor een avontuur in smaken en geuren. Ze deelt haar inzichten over de authentieke Italiaanse keuken, innovatieve kooktechnieken en de kunst van het creëren van memorabele gerechten. Dit is een kans om je publiek te laten kennismaken met de fijne kneepjes van de Italiaanse kookkunst, gebracht door een ware expert.

Roberta Pagnier inhuren voor een lezing

Het boeken van Roberta Pagnier voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. We begeleiden je stap voor stap om te zorgen dat alles soepel verloopt. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen. Onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice maken het nog makkelijker om de juiste keuze te maken. Met onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support ben je verzekerd van een zorgeloze ervaring.

Biografie van Roberta Pagnier

Geboren in 1979, begon Roberta Pagnier haar culinaire reis als een jong meisje, beïnvloed door haar Italiaanse moeder en Nederlandse vader. Haar passie voor koken, in het bijzonder de rijke Italiaanse keuken, was al vroeg zichtbaar. Deze passie leidde haar naar een carrière in de horeca, waar ze haar vaardigheden verder ontwikkelde.

+ lees meer

Roberta’s media carrière begon bij iens.nl, waar ze haar talent voor koken combineerde met haar flair voor presenteren. Dit leidde tot haar rol bij 24Kitchen, waar ze schitterde in programma’s als ‘De Makkelijke Maaltijd’, ‘Cucina Povera’ en ‘De Foodtruck Challenge’. Haar natuurlijke charme en deskundigheid in de Italiaanse keuken maakten haar een geliefd figuur op het scherm.

Roberta bleef haar culinaire en mediatalenten verder ontwikkelen met haar eigen cateringbedrijf en als presentatrice van verschillende kookprogramma’s, waaronder ‘Carlo’s TV Café’ en ‘Wat Eten We’ van Jumbo, uitgezonden op SBS6 en later Net5.

Naast koken en presenteren is Roberta ook auteur van diverse kookboeken, zoals ‘Heerlijk Italiaans’ (2013), ‘Zoete Spruiten’ (2017) en ‘De Pastabijbel’ (2017). Deze boeken weerspiegelen haar diepe kennis en liefde voor de Italiaanse keuken en haar talent om deze toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Roberta Pagnier is meer dan een chef of presentatrice; ze is een verhalenverteller die haar publiek meeneemt op een culinaire ontdekkingsreis. Haar lezingen zijn een mix van persoonlijke anekdotes, professionele inzichten en praktische tips, waardoor ze een onvergetelijke indruk achterlaat bij haar publiek.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Roberta Pagnier
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Roberta Pagnier

Meer informatie & boekingen

Roberta Pagnier inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Roberta Pagnier
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers