20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mark Labrand
Exclusief bij
Quality Bookings

Mark Labrand als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een gastspreker die zowel boeiend als informatief is, dan is Mark Labrand een uitstekende keuze. Met zijn achtergrond als radio-dj, presentator, en media-expert brengt Mark Labrand een unieke mix van entertainment en diepgaande kennis naar uw evenement. Of het nu gaat om het hosten van een groot evenement of het geven van een intieme lezing, Mark’s vaardigheden en ervaring zorgen ervoor dat uw publiek geboeid en geïnspireerd raakt. Zijn lezingen, vaak doordrenkt met persoonlijke anekdotes en inzichten uit de mediawereld, maken hem tot een veelgevraagde spreker.

Mark Labrand

Radio presentator

Over media en entertainment

De wereld van media en entertainment is voortdurend in beweging, en als expert in dit veld, weet Mark Labrand precies hoe hij deze dynamische en fascinerende wereld moet uiteenzetten voor zijn publiek. Van de invloed van sociale media op ons dagelijks leven tot de steeds veranderende landschap van de radio- en televisiewereld, Mark behandelt een breed scala aan onderwerpen. Hij biedt inzichten in hoe technologie de media-industrie heeft getransformeerd en welke trends de toekomst zullen bepalen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief maar ook interactief, waardoor ze ideaal zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in media, cultuur, en technologie.

Mark Labrand inhuren als dagvoorzitter

Het boeken van Mark Labrand voor uw evenement is een eenvoudige en ongecompliceerde ervaring. Bij Quality Bookings streven we ernaar om het boekingsproces zo efficiënt en transparant mogelijk te maken. U kunt ons binnen 24 uur een offerte laten toesturen. Ons team zal u begeleiden bij elke stap, van het bespreken van uw specifieke behoeften tot het afstemmen van Mark’s lezing op uw evenement. Met onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie, kunt u erop vertrouwen dat het inhuren van Mark Labrand een toegevoegde waarde zal zijn voor uw evenement.

Biografie van Mark Labrand

Mark Labrand, heeft zich in de loop der jaren ontpopt als een veelzijdige en gerespecteerde figuur in de Nederlandse media-industrie. Zijn carrière begon bij de radio, waar hij al snel naam maakte met zijn charismatische persoonlijkheid en scherpe geest. Als radio-dj bij populaire stations zoals [radiozenders] wist hij een trouwe luisteraarsbasis op te bouwen, wat leidde tot verdere kansen binnen de media.

Naast zijn werk op de radio heeft Mark ook succes gehad als presentator en commentator op televisie. Zijn natuurlijke flair voor presenteren en zijn vermogen om met een breed scala aan onderwerpen om te gaan, hebben hem tot een geliefde figuur gemaakt, zowel bij het publiek als in de industrie. Mark’s ervaringen in de snel veranderende wereld van de media hebben hem waardevolle inzichten gegeven, die hij graag deelt tijdens zijn lezingen.

Mark Labrand is niet alleen bekend om zijn werk voor de camera en achter de microfoon, maar ook om zijn bijdragen als spreker op diverse evenementen en seminars. Zijn lezingen zijn een mix van persoonlijke verhalen, professionele ervaringen en inzichten in de media-industrie, waardoor ze zowel vermakelijk als educatief zijn.

Zijn expertise in de media wordt ook erkend in academische kringen, waar hij regelmatig wordt uitgenodigd om te spreken over onderwerpen variërend van mediabeïnvloeding tot de toekomst van digitale communicatie. Mark’s vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem tot een ideale spreker voor zowel educatieve als zakelijke evenementen.

Met een carrière die zich uitstrekt over verschillende decennia en mediums, heeft Mark Labrand zichzelf bewezen als een ware duizendpoot in de Nederlandse media. Zijn ervaring, gecombineerd met zijn boeiende persoonlijkheid en diepgaande kennis van de industrie, maken hem tot een uitzonderlijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende spreker.

Door Mark Labrand als spreker te boeken, haalt u niet alleen een expert in huis, maar ook een entertainende en inspirerende persoonlijkheid die gegarandeerd een blijvende indruk zal achterlaten op uw publiek.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Mark Labrand

Schrijf een review

Video met Mark Labrand

Meer informatie & boekingen

Mark Labrand inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Mark Labrand
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers