Publicist en mediatrainer Cor Hospes schrijft voor de bekendste kranten en (vak)tijdschriften in ons land en is werkzaam voor bedrijven en (non-profit) organisaties. Hij is een onderhoudend en gepassioneerd spreker, die men ook kan boeken als presentator, dagvoorzitter en forumleider.

Marketingcommunicatie
Na een afgeronde HBO-opleiding en universitaire studie werkt Cor Hospes ruim 20 jaar als zelfstandig journalist voor de belangrijkste kranten en (vak)tijdschriften van ons land. Hij schrijft in die tijd vooral over lifestyle (culinaire onderwerpen, reizen en design), en management en marketingcommunicatie. In 2009 maakt hij de overstap naar marketingcommunicatie, omdat hij merkt dat het vertellen van verhalen steeds belangrijker wordt binnen dat vak. Als voormalig journalist is Hospes daarin thuis en kan hij helpen zoeken naar het antwoord op de meest essentiële vraag die elk merk zich zou moeten stellen: Waarom doe je wat je doet? Hij blijkt het antwoord op die wezenlijke vraag ook nog eens goed te kunnen vertalen naar betekenisvolle, relevante acties.

Auteur
Hospes is auteur van columns en artikelen op (internationale) blogs, en in kranten en tijdschriften. Verder publiceert hij verschillende boeken over guerrillamarketing en online marketing. In 2007 verschijnt Guerrillamarketing: Nieuwe sluiproutes naar het hart van je klant en in 2012 ziet Guerrillamarketing Revolutie: Van noodgreep naar noodzaak het licht. In 2011 publiceert Hospes Geld verdienen met sociale media.

Spreker
Cor Hospes is ook dagvoorzitter en forumleider op seminars en congressen. Met zijn bevlogen betogen heeft hij tal van bestuurders, congresgangers, ambtenaren, brancheorganisaties en MKB-vertegenwoordigers geïnspireerd. Hospes spreekt duidelijke taal en wijst de toehoorders op scherpzinnige en amuserende wijze de weg in marketing en sociale media. Hij lardeert zijn energieke relaas met talrijke voorbeelden, onverwachte invalshoeken en praktische stappenplannen.

© Quality Bookings – Almere

 

Cor Hospes spreekt graag over:

Cor Hospes boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Cor Hospes. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21