20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Cor Hospes
Exclusief bij
Quality Bookings

Cor Hospes als spreker boeken

Bent u op zoek naar een dynamische en inspirerende gastspreker voor uw volgende evenement? Kijk dan niet verder dan Cor Hospes. Cor is een gerenommeerde expert op het gebied van contentmarketing en storytelling, wiens boeiende presentaties gegarandeerd uw publiek zullen boeien. Met zijn unieke benadering van marketingstrategieën en zijn vermogen om complexe ideeën op een eenvoudige en toegankelijke manier over te brengen, is Cor Hospes de ideale keuze voor organisaties die hun kennis over effectieve communicatie en klantbetrokkenheid willen uitbreiden.

Cor Hospes

Storytelling expert

Over storytelling en contentmarketing

Storytelling en contentmarketing zijn essentieel in de huidige digitale wereld. Cor Hospes, met zijn diepgaande kennis en ervaring op dit gebied, brengt waardevolle inzichten en strategieën naar uw evenement. Hij legt uit hoe het creëren van boeiende, authentieke verhalen kan helpen bij het opbouwen van een sterke merkidentiteit en het ontwikkelen van een diepere band met uw doelgroep. Tijdens zijn lezingen behandelt Cor onderwerpen zoals het ontwikkelen van een effectieve contentstrategie, het belang van storytelling in marketing, en hoe u via verhalen een emotionele connectie met uw publiek kunt creëren.

Cor Hospes inhuren voor een lezing

Het boeken van Cor Hospes voor uw evenement is een eenvoudige en probleemloze ervaring. Ons team bij Quality Bookings helpt u graag bij elke stap. Van het eerste contact tot het opstellen van de offerte, wij zorgen voor een soepel en efficiënt proces. Onze All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerte belofte maken het eenvoudig om Cor Hospes voor uw evenement te bevestigen. Met onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie kunt u erop vertrouwen dat uw evenement in goede handen is.

Keynote: De ROI van Liefde

Hedendaagse werkomgevingen worden geconfronteerd met uitdagingen zoals onveilige situaties, werknemersverzet, hoog personeelsverloop en klanteneisen voor een betere wereld. Dit benadrukt het falen van hiërarchische, zelfgerichte bedrijfsmodellen. Moderne medewerkers en jong talent prefereren bedrijven die handelen als ‘liefdevolle organisaties’, aantrekkelijk voor zowel werknemers als klanten. Cor Hospes bespreekt de voordelen van dergelijke organisaties, waarbij liefde en aandacht voor het welzijn van anderen centraal staan, leidend tot een betere return on investment.

De wetenschap achter de kracht van een goed verhaal.

Verhalen kunnen krachtige emoties oproepen, zoals zichtbaar in films, podcasts en boeken. Ze kunnen het denken en doen van mensen beïnvloeden. De presentatie verkent hoe verhalen kunnen worden ingezet om klanten, medewerkers en aandeelhouders te beïnvloeden, met een focus op neurowetenschappelijke aspecten zoals oxytocine, spiegelneuronen en de amygdala. Het doel is om inzicht te geven in het creëren van verhalen die actie stimuleren.

Luisteren doe je niet met je oren, maar naar het ongehoorde.

Luisteren is essentieel voor effectieve communicatie en het opbouwen van vertrouwen en verbinding. Ondanks dat het 45% van onze communicatie uitmaakt, is er vaak een gebrek aan echt begrip. Goed luisteren naar medewerkers en klanten leidt tot betere relaties en bedrijfssucces. Cor Hospes behandelt het verschil tussen horen en luisteren en de noodzaak om actief luisteren te bevorderen binnen organisaties. Dit is cruciaal voor het begrijpen van wensen, dromen en angsten, wat leidt tot meer betrokkenheid en succes.

Biografie van Cor Hospes

Cor Hospes is een naam die synoniem staat voor expertise in contentmarketing en storytelling. Met meer dan twee decennia ervaring in de wereld van marketing en communicatie, heeft Cor zichzelf gevestigd als een toonaangevende autoriteit op dit gebied. Zijn carrière begon in de journalistiek, waar zijn scherpe inzicht en boeiende schrijfstijl hem snel op de kaart zetten. Al snel ontdekte hij zijn passie voor marketing en begon hij zijn vaardigheden toe te passen in deze nieuwe context.

Door de jaren heen heeft Cor meerdere boeken geschreven die als standaardwerken in de marketingbranche worden beschouwd. Zijn werken zijn niet alleen informatief, maar ook uiterst leesbaar en toegankelijk, waardoor ze een breed publiek aanspreken. Zijn boek over storytelling in marketing is een bijzonder hoogtepunt in zijn carrière, dat de manier waarop bedrijven hun merkverhalen vertellen, heeft hervormd.

Naast zijn schrijfwerkzaamheden is Cor Hospes een veelgevraagd spreker op conferenties en seminars over de hele wereld. Zijn presentaties zijn boeiend, informatief en doorspekt met voorbeelden uit de echte wereld, waardoor zijn publiek praktische inzichten en strategieën meeneemt die ze direct kunnen toepassen in hun werk.

Cor’s benadering van marketing is uniek en vernieuwend. Hij gelooft sterk in de kracht van verhalen en hoe deze kunnen worden gebruikt om authentieke, betekenisvolle verbindingen te creëren tussen bedrijven en hun klanten. Zijn focus ligt op het helpen van bedrijven om hun eigen unieke verhalen te vinden en deze effectief te communiceren in een steeds meer verzadigde markt.

Een ander belangrijk aspect van Cor’s werk is zijn nadruk op de ethiek van marketing. Hij pleit voor eerlijke, transparante communicatie en het gebruik van storytelling op een manier die respectvol is voor zowel de verteller als het publiek. Deze integriteit heeft hem het respect opgeleverd van collega’s en klanten.

Cor’s expertise is niet beperkt tot enkel de theorie. Hij werkt nauw samen met bedrijven om hen te helpen hun marketingstrategieën te implementeren, waarbij hij praktische tips en begeleiding biedt. Zijn aanpak is altijd op maat gemaakt, afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van zijn klanten, wat zorgt voor maximale impact.

Naast zijn professionele successen is Cor Hospes ook een gepassioneerd leraar en mentor. Hij heeft meerdere workshops en cursussen gegeven, zowel online als offline, om zijn kennis en expertise te delen met de volgende generatie marketeers. Zijn inzet voor onderwijs en training getuigt van zijn toewijding aan de groei en ontwikkeling van het vakgebied.

Cor’s invloed in de wereld van marketing en communicatie is onmiskenbaar. Zijn vernieuwende ideeën, boeiende presentaties en diepgaande kennis maken hem tot een waardevolle aanwinst voor elk evenement of conferentie. Het inhuren van Cor Hospes als spreker betekent een garantie op een evenement dat informatief, inspirerend en onvergetelijk zal zijn.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Cor Hospes

Schrijf een review

Video met Cor Hospes

Meer informatie & boekingen

Cor Hospes inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Cor Hospes
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers