Info & boekingen
Spreker Cor Hospes - Storytelling expert
Exclusief bij
Quality Bookings

Cor Hospes Storytelling expert

Cor Hospes als spreker boeken

Verhalen. Iedereen heeft het maar over verhalen. Maar hoe kun je storytelling als bedrijf efficiënt inzetten. Waarom zou je dat willen en wat leveren die verhalen je dan op. Cor Hospes maakt ook jouw bedrijf en organisatie slimmer op het gebied van storytelling en contentmarketing. En ook jij kunt deze energieke keynote spreker, auteur en oprichter van Merkjournalisten inhuren voor een meer dan inspirerende lezing, training of workshop op maat.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
 • Snel contact met Cor Hospes
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Cor Hospes

Autoriteit
Cor Hospes is een van de bekendste sprekers en trainers op het gebied van contentmarketing en storytelling in ons land. Ook internationaal wordt hij gezien als een autoriteit. Hij sprak onder meer op Content Marketing World in Cleveland, het meest vooraanstaande contentmarketing event ter wereld. Hij geeft regelmatig gastcolleges aan hogescholen en universiteiten, en is een veel gevraagd expert in de media (o.a. FD, BNR, NRC, EenVandaag). Hij schreef verschillende bestsellers over contentmarketing, storytelling en sociale media. In september 2019 verscheen zijn laatste boek: ‘De power van een contentplatform. Hoe maak je verhalen voor het vinden, binden, bewegen en uitbouwen van je publiek’.

Cor Hospes is managing consultant/oprichter van Merkjournalisten, dat bedrijven helpt met het maken van opmerkelijke verhalen. Hij is een zeer ervaren en gepassioneerde spreker, die je tevens kunt boeken als presentator, dagvoorzitter en forumleider. Eerder schreef Cor Hospes als zelfstandig journalist voor de bekendste dagbladen, opinietijdschriften, glossy’s en vaktijdschriften van ons land. Hij werkte als copywriter voor grote en kleine merken, en mediatrainde ceo’s en cmo’s van internationale en nationale brands.

Inspireren en doen

Wat is de waarde van Business Storytelling.

Hoe kun jij je organisatie contentklaar maken.

Waarom ook jouw organisatie vandaag nog moet starten met een contentplatform.

Wat zijn de laatste trends binnen contentmarketing en waarom de tijd van sociale media -zoals jij dat kende- echt voorbij is.

Met zijn bevlogen betogen blijft Cor Hospes bestuurders, brancheorganisaties en bedrijven inspireren. In Nederland en daarbuiten. Cor Hospes spreekt duidelijke taal en wijst je op scherpzinnige en amuserende wijze de weg in de wereld van storytelling en contentmarketing. Hij houdt niet van marketingblabla en lardeert zijn energieke relaas met talrijke voorbeelden, onverwachte invalshoeken en verrassende ideeën en praktische stappenplannen. En hij weet waarover hij het heeft. Met zijn bedrijf Merkjournalisten staat hij immers met twee benen in de praktijk.

Boeken?
Wil je Cor Hospes ook inhuren als spreker of trainer voor je evenement, een training of masterclass? Hij spijkert je kennis (en die van je medewerkers) op inspirerende wijze bij tijdens een maatwerk presentatie of workshop. Neem voor meer informatie over de voorwaarden of om hem direct te boeken contact op met het behulpzame team van Quality Bookings.

 

Meer informatie & boekingen

Cor Hospes inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Cor Hospes
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers