Rob Harmeling is een voormalig Nederlands topwielrenner die ook is te boeken als mental coach, spreker en dagvoorzitter. Talloze mensen kennen hem vanwege zijn deelname aan de Olympische Spelen van Seoel en zijn optredens in televisieprogramma De Avondetappe. Zijn ervaring in de topsport en de televisiewereld staan garant voor een ijzersterke lezing die eindeloos fascineert.

Wielrenner Rob Harmeling inhuren als spreker

Rob Harmeling wordt in 1964 geboren in Hellendoorn en volgt de LTS (houtbewerking). Al snel blijkt zijn aanleg voor de wielersport en dit leidt zelfs tot een carrière als prof. Dat lukt niet alleen door een flinke portie talent, maar ook door een enorme drive. Tegenwoordig brengt hij deze als spreker en mental coach gepassioneerd over op zijn publiek.

In zijn rijke wielercarrière rijdt hij voor ploegen als Histor – Sigma, TVM – Sanyo, TVM – Bison Kit en TVM. In dezelfde periode viert hij diverse successen. In 1986 wordt hij wereldkampioen 100 km ploegentijdrit en in hetzelfde jaar wint hij de meerdaagse wielerwedstrijd Flèche du Sud.

In latere jaren volgen nog meer prijzen. Zo is hij onder meer etappewinnaar in gerenommeerde wedstrijden als de Tour de France, Ronde van Luxemburg, Ronde van Nederland en Vredeskoers. Ervaringen waar hij als spreker op boeiende wijze over kan vertellen tijdens een lezing, seminar of congres.

Spreker Rob Harmeling boeken voor lezing, clinic of workshop

Rob Harmeling is regelmatig te gast in het televisieprogramma De Avondetappe en beschikt inmiddels over een ruime ervaring voor de camera. Na zijn wielercarrière heeft hij ook een succesvolle maatschappelijke loopbaan opgebouwd. Als mental coach heeft hij bovendien een grote staat van dienst binnen het bedrijfsleven.

Bedrijven willen hem inhuren omdat hij als spreker de gave heeft om mensen sterk te motiveren. Op inspirerende wijze trekt hij parallellen met zijn wielerloopbaan en laat hij zien hoe een organisatie een figuurlijke beklimming of tijdrit tot een goed einde kan brengen. Want net als bij een beklimming, is de juiste motivatie essentieel voor zakelijk succes.

Als spreker legt Rob Harmeling bevlogen uit hoe een sterke wil, gedegen voorbereiding en goede samenwerking met collega’s de belangrijkste voorwaarden zijn om de top te bereiken. Ook beschrijft hij de ingrediënten die nodig zijn om, eenmaal aan de top, het jagende peloton voor te blijven. Dit verzekert u van een inspirerende workshop, clinic of lezing die u nog lange tijd bij zal blijven.

Contact opnemen met Rob Harmeling

Wilt u ex-topsporter Rob Harmeling ook inhuren als spreker, mental coach of dagvoorzitter? U kunt deze inspirerende persoonlijkheid boeken door contact op te nemen met boekingsbureau Quality Bookings. Graag bespreken we uw wensen.

Rob Harmeling spreekt graag over:

Rob Harmeling boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Rob Harmeling. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21